Resultaten voor antieke schilderijen


antieke schilderijen
Antiekexperten.com Welkom bij de onafhankelijke antiekexperten.
Maak hiervan een scherpe detailfoto. Als u van de merktekens geen duidelijke opnamen kunt van maken is het onmogelijk om te expertiseren. U vindt een voorbeeld van merktekens in de rechtse kolom boven op deze pagina. Schilderijen grafieken lithos etc. Bij schilderijen grafieken lithos etc staat meestal een naam en jaartal. Maak hiervan een scherpe detailfoto. Als u daar geen duidelijke opnamen kunt van maken is het onmogelijk om te expertiseren. Algemene foto en opname tips. Wij geven u graag enkele algemene foto en opname tips. Surf naar de pagina door op onderstaande link te klikken. Dichtbij close-up of detailfoto's.
Kunst Antiek eBay.
Online winkelen en goedkoop Kunst Antiek op eBay kopen.
Antiek Wikipedia.
Evengoed kunnen ze echter als kunstwerk worden opgevat. Enkele veelvoorkomende soorten van antiek zijn de volgende. Schilderijen kunnen uiteraard kunst zijn als zij artistieke waarde hebben en ook antiek als zij aan het ouderdomscriterium voldoen. De veelgehoorde uitdrukking kunst en antiek suggereert dan ook ten onrechte dat het hier om twee categorieën zou gaan die elkaar uitsluiten. De waarde van een antiek schilderij is los gezien van de artistieke waarde afhankelijk van onder meer de staat waarin het verkeert het onderwerp hier zijn modetrends herkenbaar en de toepasselijkheid vaak is een schilderij dat een bepaalde lokaliteit weergeeft in de regio zelf meer gewild dan elders.
Schatting en aankoop van schilderijen uit de 17e-20e eeuw.
Home Aankoop antiek Schilderijen. Schatting en aankoop van schilderijen uit de 17e-20e eeuw. Aankoop van schilderijen van oude meesters. Hebt u een schilderij geërfd dat helemaal niet past bij de stijl van uw interieur? Dan is verkopen aan een antiquair een goede optie. Antiek Picart is gespecialiseerd in de aankoop van schilderijen van de 17 e tot de 20 e eeuw.
Antieke schilderijen.
Galerie Rijlaarsdam heeft een groot aanbod van antieke schilderijen uit de 19e en vroeg 20e eeuw. Ons oudste schilderij is gedateerd 1846. Dit betreft een aquarel in perfecte staat van Herman ten Kate. De Romantiekperiode uit de schilderkunst is sterk vertegenwoordigd met allerlei onderwerpen zoals landschappen zeegezichten stillevens etc. Ook schilderijen uit de Haagse School en de Leidse School zijn te bezichtigen in de galerie. De collectie omvat circa 60 schilderijen uit deze periodes. Enkele topstukken zijn een zeegezicht van Hermanus Koekkoek jr een rivierengezicht van J.A. Rust een prachtig havengezicht van J.H.
Aankoop Antiek verkopen antiekverzameling.
Wij zijn een van de grootste bedrijven in België voor de aankoop van antiek. U kan bij ons terecht met ALLE stocks verzamelingen. Antiek schilderijen Bronzen beelden Marmer Meubels Oude juwelen Zilverwerk. Religieuze kunst Grafiek Design Vintage Chinese Vazen Porselein Val Saint Lambert. Antieke klokken Lusters spiegels volledige inboedels etc. Wij kopen alles aan correcte prijzen en tegen contante betaling. Na telefonische afspraak komt een van onze experten gratis en vrijblijvend bij U aan huis. We bieden de keuze tussen openbare veiling en rechtstreekse aankoop. deze wordt vooral bepaald door de aard van het materiaal en uw verwachtingen. Wij betalen topprijzen voor alle populaire verzamelgebieden!
Antieke schilderijen kaders en oude prenten Groot assortiment antieke meubelen bij Nent nv.
Producten Antieke schilderijen kaders en oude prenten. Antieke meubelen ook gepatineerde meubelen. Antieke verlichting en lampen. Antieke schilderijen kaders en oude prenten. Antieke haarden sierschouwen schermen en kachels. Antieke bouwmaterialen en tuindecoratie. Allerlei antieke rariteitencuriosavazen enz. foto's impressions van onze magazijnen.
Wat zijn uw schatten op zolder waard? Recht en Geld Plusmagazine.be.
Dan kan de waarde oplopen tot 1000 à 1500 euro. Het spreekt voor zich dat de écht oude tapijten nog meer waarde hebben. Bijhouden of nu verkopen? Momenteel kunt u antieke oosterse tapijten beter kopen dan ze te verkopen. De prijzen zijn eerder laag en de belangstelling begint zich pas nu te herstellen. Hebt u er in uw bezit dan kunt u ze beter nog enkele jaren bijhouden voor u verkoopt. In oude interieurs hangen doorgaans kroonluchters. De meeste zijn in oude stijl maar stammen van na de oorlog en hebben een geringe marktwaarde goed voor 250 tot 400 euro. Een uitzondering hierop vormen de intacte Venetiaanse luchters uit de jaren 50 of 60. Zij kunnen 500 tot 1000 euro opbrengen.

Contacteer ons