Resultaten voor kunst


kunst
Kunst De Morgen. shopicons. bankcontact-logo_1. paypal-logo.
Veel van onze artikelen vindt u als eerste bij de De Morgen. We behandelen uw bestelling altijd met de grootste zorg. 14 dagen bedenktijd. Mocht u om welke reden dan ook uw artikelen willen retourneren dan heeft u 14 dagen bedenktijd.
Kunst in open ruimte Gemeente Middelkerke.
Gedeeltelijk bewolkt Meer info. Kunst in open ruimte. Op de grens tussen zee en land ligt het beeldenpark Middelkerke-Westende. Geniet van moderne en tastbare kunst omarmd door een uitgestrekt duinengebied en in de nabijheid van het Grand Hotel Bellevue de Rotonde.
Alle artikels over Kunst" Knack.be.
De gruwelen van de oorlog als inspiratiebron voor kunst. Ludo Bekkers Facing the Future: Art in Europe 1945-68 in de Brusselse BOZAR toont hoe WO II een cruciale impact heeft gehad op de ontwikkeling van de kunst in Europa. In beeld: de eerste interactieve kunsttentoonstelling voor.
MIKES POPPE Bekijk alle kunstenaars Het Vlot Kunst is niet eenzaam Romestraat 11, 8400 Oostende.
Kunst is niet eenzaam gaat Mikes Poppe aan de slag met een blok Carrarra marmer, refererend aan de grote kunsthistorische tradities. Die tradities ervaart de kunstenaar als een vloek en een zegen: soms moet men buiten het gecanoniseerde denkkader breken om een eigen stem te vinden.
GENT KUNST.
De Vereniging Jan Hoetplein 1, 9000 Gent. De Vereniging voor het Museum van Hedendaagse Kunst, de huidige vzw Vrienden van het S.M.A.K, werd opgericht in 1957 en had als eerste doel het oprichten van een zelfstandig museum van hedendaagse kunst in Gent.
Kunst op de Campus Universiteit Antwerpen.
Een hart voor kunst. De Commissie Kunst op de Campus wil de universitaire gemeenschap en de studenten in het bijzonder sensibiliseren voor de plastische kunst. Het verwerven en ontsluiten van kwaliteitsvolle kunstwerken is dan ook de hoofdtaak van de commissie.
Brussel, stad van kunst en geschiedenis Patrimoine Erfgoed.
Sommige vooral die langs de centrale lanen en in de bovenstad, waren ontworpen als echte paleizen van de zevende kunst. De overgrote meerderheid waren echter bescheiden wijkbioscopen die hun bloei beleefden in de jaren 1950, de gouden jaren voor de bioscopen.
Heistenaren kiezen kunst Heistenaren kiezen kunst.
Ben jij halsoverkop verliefd geworden op een werk in deze tentoonstelling en zou je het graag in je eigen woonkamer hangen? Of ben je gewoon benieuwd naar wat Kunst in Huis nog meer te bieden heeft? Dan kan je tijdens de finissage van Heistenaren kiezen kunst terecht bij de Kunst in Huis POP-UP!

Contacteer ons