Zoeken naar kunst


kunst
Kunst Zaal AthenA.
Kunst in Zaal AthenA. Kunst neemt een belangrijke plaats in in Zaal AthenA. Het werk München, dat Luc Tuymans speciaal voor Zaal AthenA heeft gemaakt, is een kunstwerk dat zich diep nestelt in de toeschouwer en een onuitwisbare indruk achterlaat.
Muur zoekt Kunst mijnLeuven.
Dan is Muur zoekt Kunst dé ideale oplossing. Muur zoekt Kunst is een online datingbureau dat lege muren en volle spuitbussen met elkaar in contact brengt! In Leuven zijn er nog niet heel veel plaatsen waar je je als street art artiest op een legale manier kan uitleven met je spuitbussen.
Kunst en Creatie VTI Kortrijk Harelbeke Gullegem.
We maken samen dit motto waar in de studierichtingen KSO Beeldende en Architecturale Kunsten, KSO Architecturale en Binnenhuis Kunst, KSO Industriële Kunst en KSO Vrije Beeldende Kunst. Voor meer inlichtingen over de studierichtingen Kunst en Creatie kan je in het schema met het studieaanbod klikken.
Klara presenteert: Dagelijkse kunst Klara Blijf verwonderd. Facebook. Twitter.
Architectuur" zoals die hier is toegepast in al zijn eenvoud, is voor mij kunst" Piet Goddaer alias Ozark Henry toont de mooie dingen waar hij zich thuis mee omringt en dat begint met het huis zelf. Dagelijkse kunst: Murielle Scherre.
Antwerp ART FAIR Internationale beurs voor hedendaagse kunst.
Internationale beurs voor hedendaagse kunst. Welkom op Antwerp ART FAIR, de tweede editie van de internationale beurs voor hedendaagse kunst, die plaatsvindt in Antwerp Expo op 11-12-13-14 oktober 2018. Ons comité selecteerde voor deze beurs circa tachtig internationale galeries uit alle hoeken van de wereld.
Archief voor Hedendaagse Kunst in België Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België.
Archief voor Hedendaagse Kunst in België. Archief voor Hedendaagse Kunst in België AHKB. Het Archief voor Hedendaagse Kunst in België AHKB is een archief en documentatiecentrum over de beeldende kunsten in België vanaf de tweede helft van de 19 de eeuw tot op heden.
Kunst in Publieke Ruimte Cultuur.
Kunst in Publieke Ruimte. Kunst in Publieke Ruimte is kunst die in de publieke ruimte tot stand komt, op initiatief van een kunstenaar of van een opdrachtgever. Publieke ruimte is een bijzonder breed begrip en omvat meer dan straten, pleinen of parken.
Kunst in Opdracht Vlaams Bouwmeester.
2015 Kunst in Opdracht 2006 2013. 2011 Kunst in Opdracht 19992005. 13.03.2014 Laat duizend kunsten bloeien. Kunst in Opdracht04 Thierry De Cordier Duffel. Kunst in Opdracht07 Ilke De Vries Hoeilaart. Kunst in Opdracht10 Pedro Cabrita Reis Kortrijk. Kunst in Opdracht12 Suchan Kinoshita Brussel.

Contacteer ons