Resultaten voor kunstatelier


kunstatelier
Willebroeks Kunstatelier Willebroek UiT in Vlaanderen.
Atelier voor beeldende kunsten voor iedereen vanaf 6 jaar tekenen, schilderen, boetseren kinder en jeugdatelier. Het Willebroeks Kunstatelier staat al jaren garant voor een kunstzinnig tijdverdrijf voor inwoners van Willebroek en de omliggende regio. Wil je zelf creatief aan de slag te gaan dan ben je eveneens van harte welkom in het Willebroeks Kunstatelier.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Ardefoo ardefoo.
Het is een project waar verwachtingsdruk afgestemd is op de draagkracht van de kunstenaar en de competitiegeest beperkt is. We geven geen cursussen of opleiding en ook geen psycho-sociale begeleiding. Het kunstatelier wordt voor een groot deel gedragen door vrijwilligers en ervaringsdeskundigen.
Willebroeks kunstatelier Cultuur Vrije Tijd Gemeente Willebroek.
Na al deze tijd staat het Willebroeks Kunstatelier nog steeds garant voor een kunstzinnig tijdverdrijf voor alle inwoners, zowel van Willebroek als van de omliggende regio. Administratie inschrijvingen Schooljaar 2017-2018. Het Willebroeks Kunstatelier loopt een volledig schooljaar van september tot juni.
Kunstatelier Oostende de Stad aan Zee.
Aquarel, acryl, olieverf, of van tekenen? Wil je graag met andere mensen je kunsten delen? Dan ben je welkom. Met of zonder ervaring, iedereen kan deelnemen aan het Kunstatelier. Elke donderdag gaat de hobbyclub van 15.00 uur tot 17.00 uur door.

Contacteer ons