Zoeken naar kunstatelier


kunstatelier
Ardefoo ardefoo.
We zijn verhuisd naar het nieuw atelier. Het atelier is op dezelfde dagen en uren open als voorheen. Het kunstatelier A rdéfoo biedt werkruimte aan kunstenaars met een psycho-sociale kwetsbaarheid. In een ongedwongen sfeer kan elke individuele kunstenaar zijn beeldende uitdrukkingsvorm beoefenen. Het is een project waar verwachtingsdruk afgestemd is op de draagkracht van de kunstenaar en de competitiegeest beperkt is. We geven geen cursussen of opleiding en ook geen psycho-sociale begeleiding. Het kunstatelier wordt voor een groot deel gedragen door vrijwilligers en ervaringsdeskundigen.
Willebroeks kunstatelier Cultuur Vrije Tijd Gemeente Willebroek.
Het Willebroeks Kunstatelier werd in 1982 opgestart aanvankelijk met een cursus tekenen en schilderen. Zes maanden later werd het atelier reeds uitgebreid met een afdeling beeldhouwen en boetseren en werd er een aparte afdeling tekenen en een jeugdafdeling opgericht. De jeugdafdeling kreeg in 1995 een nieuwe impuls door de oprichting van een afzonderlijke kinder-en jeugdafdeling. Dankzij het succesrecept op een speelse manier en met alle soorten materialen werd een creatieve basisopleiding bijgebracht en dit onder leiding van geestdrifitige leerkrachten is deze afdeling jaarlijks volgeboekt.
Klas Kunstatelier GBS De Pagadder.
winkel en kunstatelier Arqontanporin.
Bruno is autodidact en Katia heeft het diploma zoals Bruno het zegt. Zij mag zich inderdaad eigenaar noemen van een mooi papiertje dat getuigt van haar doortocht aan de Academie voor Schone Kunsten in Luik de stad waar Katia en Bruno samen wonen en werken. Bij hun eerste ontmoeting bleek er al meteen een grote gelijkenis te bestaan tussen hun manier van werken allebei houden ze ervan woorden en beelden te combineren en met elkaar vermengen.
Storms Kunstatelier bvba.
Raadpleeg hier de veiligheidsfiche enkel raadpleegbaar door de hulpdiensten. Terug naar het overzicht. Armand Storms Contactpersoon Nijverheidsstraat 22 2390 Westmalle.
virtual.planetinternet.be.
Kunstambacht natuursteen. Van restauratie tot modern design. Met een passie voor kunst. Met liefde voor het vak. Met respect voor de materie
Vrij Kunstatelier Art Peeters Justitie Veiligheid Leven en welzijn Gemeente Machelen.
Getuige van een ramp. Home Leven en welzijn Veiligheid Justitie. Verenigingengids Vrij Kunstatelier Art Peeters. Het Vrij Kunstatelier is een vereniging dat tot doel heeft kunst te bevorderen door vormingen te organiseren en tentoonstellingen in te richten. Het Vrij Kunstatelier is een teken of schilderschool. Iedere kunstenaar kiest zijn/haar onderwerpen en medium tekenen aquarel pastel olie inkt enz uitgezonderd grafiek en beeldhouwen. Vrij Kunstatelier Art Peeters. T 02 720 86 66.
De Cellekens / Kunstatelier Visit Mechelen.
De Cellekens / Kunstatelier. In het centrum van Mechelen vindt u het historisch geklasseerd monument De Cellekens. Oorspronkelijk was het een tehuis voor alleenstaande behoeftige vrouwen en weduwen die gratis onderdak kregen van een weldoenster. Het werd getransformeerd tot een uitzonderlijk kunst en cultuurcentrum met een prachtige binnentuin waar kunstenares-bewoonster Mariette Teugels haar beeldhouwwerken tentoonstelt.

Contacteer ons