Op zoek naar kunstatelier?


kunstatelier
Kunstatelier Filypo Ceramics Westtoer.
Kunstatelier Filypo Ceramics. Aan je favorieten toevoegen. Filip en Els, misschien wel het meest creatieve koppel uit de streek, zijn beiden erg geboeid door klei. Ze maken professionele, eigentijdse keramische ontwerpen die kunnen gekocht worden door de bezoekers. Ze stellen hun atelier en showroom graag voor je open na een telefonische afspraak. Kunstatelier Filypo Ceramics.
Kunstatelier stad Damme.
College van burgemeester en schepenen. Melding of klacht. Feiten en cijfers. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek onder begeleiding van onze lesgeefster allerlei technieken en de mogelijkheden van de meest uiteenlopende materialen. 3de kleuter 1ste en 2de leerjaar.
Restauratie, houtsnij-en beeldhouwatelier.
Willebroeks kunstatelier Cultuur Vrije Tijd Gemeente Willebroek.
Na al deze tijd staat het Willebroeks Kunstatelier nog steeds garant voor een kunstzinnig tijdverdrijf voor alle inwoners, zowel van Willebroek als van de omliggende regio. Administratie inschrijvingen Schooljaar 2018-2019. Het Willebroeks Kunstatelier loopt een volledig schooljaar van september tot juni.
Ardefoo ardefoo.
Het is een project waar verwachtingsdruk afgestemd is op de draagkracht van de kunstenaar en de competitiegeest beperkt is. We geven geen cursussen of opleiding en ook geen psycho-sociale begeleiding. Het kunstatelier wordt voor een groot deel gedragen door vrijwilligers en ervaringsdeskundigen.
Kunstatelier vzw Tevona.
Op maandag en vrijdag werken 11 kunstenaars met een verstandelijke beperking in het Kunstatelier. De deelnemers werken en/of wonen binnen Tevona. Het Kunstatelier Tevona werd opgestart in 1992 en biedt een uitgebalanceerd en afwisselend kunstprogramma met veel ruimte voor het ontplooien van individuele mogelijkheden.
Willebroeks Kunstatelier Willebroek UiT in Vlaanderen.
Atelier voor beeldende kunsten voor iedereen vanaf 6 jaar tekenen, schilderen, boetseren kinder en jeugdatelier. Het Willebroeks Kunstatelier staat al jaren garant voor een kunstzinnig tijdverdrijf voor inwoners van Willebroek en de omliggende regio. Wil je zelf creatief aan de slag te gaan dan ben je eveneens van harte welkom in het Willebroeks Kunstatelier.

Contacteer ons