Zoeken naar schilderkunst


schilderkunst
Vrije Kunsten Schilderkunst AP Hogeschool.
Locatie Campus Mutsaard. Het traject Schilderkunst beweegt zich in het spanningsveld tussen picturale taalvaardigheid en de persoonlijke artistieke beleving. We nodigen je uit om je eigen beeldtaal te realiseren, maar wel vertrekkend vanuit een grote aandacht voor het rijke kader waarbinnen de schilderkunst zich tot op heden heeft ontwikkeld.
Schilderkunst Stedelijke Academie voor Schone Kunsten.
U bent hier. De transparantie van aquarel, de smeuïgheid en tastbaarheid van olieverf, de veelzijdigheid van acryl. Het combineren van deze technieken en nog veel meer, maken deel uit van het palet van de schilderkunst. De mogelijkheden zijn dan ook uitgebreid.
Schilderkunst, Tentoonstelling UiT in Vlaanderen.
Brochure beschikbaar in braille. Brochure beschikbaar in gesproken vorm. Brochure beschikbaar in grootletterschrift. Rolstoel ter beschikking. Voorzieningen voor rolstoelgebruikers. Blijf op de hoogte van nieuwe zoekresultaten via RSS. Je zocht op.: Schilderkunst Verwijder filter Tentoonstelling Verwijder filter Alle filters verwijderen.
Schilderkunst Het Nieuwsblad.
Drie overvallers zijn er in het Castelvecchio-museum in Verona met 15 schilderijen vandoor gegaan. De waarde van de buit, met daarbij werken van Rubens, Pisanello en Mantegna, is geschat op zon 10 to. 27/05/2015 Groeningemuseum stelt twee nieuwe topwerken tentoon.
Schilderkunst PXL-MAD.
Vanaf het tweede bachelorjaar Schilderkunst verken je de breedte van Vrije Kunsten, onder meer door cross-over opdrachten en een project in de open ruimte. Net omwille van de verbondenheid met de andere ateliers Vrije Kunsten biedt het atelier Schilderkunst je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen tot een eigenzinnige, authentieke en onderzoekende kunstenaar.
RE: Painted Schilderkunst uit de collectie S.M.A.K.
Met RE: Painted wordt de benedenverdieping van S.M.A.K. gewijd aan de schilderkunst in de collectie. De tentoonstelling vertrekt vanuit de eigenheid en de geschiedenis van de museumcollectie, maar bekijkt het medium schilderkunst ook in het licht van haar actuele status in de kunst.
Navigatie.
SLAC/schilderkunst algemeen.
Uiteraard komen ook verschillende schildertechnieken zoals aquarel, olieverf, acrylverf en gouache aan bod. In een evolutie van eenvoudige naar complexere oefeningen komt de leerling tot een eigen beeldtaal. De onderwerpen gaan van stilleven, landschap, portret en model tot abstract werk.

Contacteer ons