Resultaten voor schilderkunst


schilderkunst
Alle artikels over schilderkunst" Knack.be.
Voordelen voor abonnees. Alles over schilderkunst. In beeld: politici in de huid van hun slachtoffers. Met The Vulnerability Series neemt de Brussels-Syrische schilder Abdalla Al Omari de machtigen der aarde onder vuur. Van een doorweekte Bashar Al-Assad met een papieren bootje boven het hoofd tot David Cameron als dronkaard.
Schilderkunst Academie Mechelen.
Vind hier meer info over ons lezingen film aanbod. Een stadsfestival rond recht en rechtvaardigheid. Mechelen viert 400 jaar rechtspraak en stelt de fundamentele vrijheden waarop onze samenleving gebouwd is centraal. Proudly powered by WordPress Theme Superhero. Academie Mechelen, 2015.
Schilderkunst PXL-MAD.
Vanaf het tweede bachelorjaar Schilderkunst verken je de breedte van Vrije Kunsten, onder meer door cross-over opdrachten en een project in de open ruimte. Net omwille van de verbondenheid met de andere ateliers Vrije Kunsten biedt het atelier Schilderkunst je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen tot een eigenzinnige, authentieke en onderzoekende kunstenaar.
Schilderkunst De Standaard.
Street art, Graffiti, Schilderkunst, Tentoonstelling. 06/09/2018 De beeldpoëzie van een vlinderdasje. René Daniëls was een klinkende naam in de schilderkunst, toen een hersenbloeding zijn carrière in 1987 brutaal stillegde. Wiels toont hoe vernieuwend, fris en intelligent zijn werk nog. Wiels museum, Schilderkunst, Marcel Broodthaers, René Magritte, Tentoonstelling.
Biënnale van de Schilderkunst Leiestreek.
In het Roger Raveelmuseum zie je werk van de volgende kunstenaars: Maria Thereza Alves, Hippolyte Boulenger, Dirk Braeckman, Jean Brusselmans, Jean-Marie Bytebier, Cathérine Claeyé, Stijn Cole, Jana Cordenier, Franz Courtens, Felix De Boeck, Raoul De Keyser, Damien De Lepeleire, Ronny Delrue, Valerius De Saedeleer, Arthur Douhaert, James Ensor, Andreas Eriksson, Wannes Goetschalckx, Jóhannes Kjarval, Georges Lemmen, Constant Permeke, Emanuelle Quertain, Roger Raveel, Júlíana Sveinsdóttir, Lukas Vandenabeele, Carole Vanderlinden, Tinus Vermeersch, Sophie Whettnall, Aboriginal schilderkunst en Chinese schilderkunst.
Politiek schilderkunst Lannoo.
En daarin is the sky the limit: de infante Isabella wordt er opgevoerd als wijze Minerva, kuise Diana of Maagd Maria. Dat is nog niets in vergelijking met haar echtgenoot: op De Clercks schilderijen verandert Albrecht in de zonnegod Apollo, of in Jezus Christus zelf.
Schilderkunst academie antwerpen dko.
Schilderkunst wordt vaak geassocieerd met de oude traditie van het métier. In het experimenteel atelier schilderkunst werk je met de actualiteit: wat is schilderkunst vandaag? Deze vraagstelling wordt gekoppeld aan een persoonlijk traject waar schilderkunst van uit een persoonlijke motivatie vorm en inhoud krijgt.
SLAC/schilderkunst algemeen.
Uiteraard komen ook verschillende schildertechnieken zoals aquarel, olieverf, acrylverf en gouache aan bod. In een evolutie van eenvoudige naar complexere oefeningen komt de leerling tot een eigen beeldtaal. De onderwerpen gaan van stilleven, landschap, portret en model tot abstract werk.

Contacteer ons