Op zoek naar beeldende kunst?


beeldende kunst
Academische bachelor in de Beeldende Kunsten Sint Lucas Antwerpen.
Op aanvraag en onder motivatie kan je ook van Studio veranderen. Het basisprogramma is het verplichte programma van de opleiding bachelor in de Beeldende Kunsten, dat voor elke student dezelfde is. Via dit basisprogramma leer je academische basiscompetenties met betrekking tot verschillende inhouden, specifiek geprogrammeerd voor de beeldende kunst en het beeldende ontwerp.
home-met-kalender Academie voor beeldende kunsten Gent.
toegepaste beeldende kunst Academie Kunsthumaniora Brugge.
graad 2 3. graad 2 3. beeldende architecturale kunsten. toegepaste beeldende kunst. vrije beeldende kunst. toegepaste beeldende kunst. Werk je graag creatief met computer en binnen duidelijk afgelijnde opdrachten? Dan is de richting Toegepaste Beeldende Kunst jou op het lijf geschreven.
Specifieke Lerarenopleiding Beeldende Kunsten AP Hogeschool.
Je verwerft naast je kunstige ook didactische vaardigheden, en je loopt stage in alle onderwijsvormen en niveaus, én in de kunsteducatieve sector. Zodra je ook je masterdiploma Beeldende Kunsten hebt behaald, kan je aan de slag als lesgever beeldende kunsten of als kunsteducatief medewerker.
Opleiding Beeldende Kunsten PXL-MAD.
Waar de afstudeerrichting vrije kunsten van de Bacheloropleiding beeldende kunsten voornamelijk ingaat op de traditie, technieken en beeldtaal van een of meerdere disciplines focust de afstudeerrichting vrije kunsten van de Masteropleiding beeldende kunsten nog meer op het ontwikkelen van een onderbouwd, individueel discours en een open geest.
Onderwijskiezer.
Artistieke opleiding KSO Audiovisuele vorming KSO Beeldende en architecturale kunsten KSO Beeldende en architecturale vorming KSO. Architecturale en binnenhuiskunst KSO Architecturale vorming KSO Artistieke opleiding KSO Audiovisuele vorming KSO Beeldende vorming KSO Industriële kunst KSO Toegepaste beeldende kunst KSO Vrije beeldende kunst KSO.
Beeldende kunsten Hogeschool Gent.
Dan ben je klaar voor de volgende stap: de inschrijving! info over de afstudeerrichting fotografie. info over de afstudeerrichting autonome vormgeving. traject grafische vormgeving. traject nieuwe media. info over de afstudeerrichting mode. info over de afstudeerrichting textielontwerp. 2018 Hogeschool Gent.
Master in de Beeldende Kunsten Sint Lucas Antwerpen.
Studeren in Antwerpen. Onderzoek in de Kunsten. Doctoraat in de Kunsten. Master of research in Art and Design. Master in de Beeldende Kunsten. Academische bachelor in de Beeldende Kunsten. Master in de Beeldende Kunsten. Master of Research in Art and Design.

Contacteer ons