Resultaten voor digitale kunst


digitale kunst
MOTHERBOARD.VICE.com.
Het blijkt echter dat de opslag slechts het begin van het werk is. De werknemers van het museum moeten er rekenen mee houden dat digitale platformen waar digitale kunst op bestaat zomaar kunnen verdwijnen. In het komende decennia moeten ze dus rekening houden met de toekomst van kunst om zo de geschiedenis te bewaren. De uitdaging van het MoMA is groter dan het scannen van afbeeldingen. Hoe bewaar je de gehackte cartridge die Cory Arcangel's gebruikte voor Super Mario Clouds? De huidige digitale collecties van het MoMA is op het moment 90 terabyte groot. Het museum verwacht echter dat dat getal zal groeien tot 12 petabytes 12 miljoen gigabytes in 2025.
Digitale kunst op internet Daan Goor.
Digitale kunst neemt zelf ook voortdurend veranderende vormen aan. Elke opsomming is om deze reden bij voorbaat onvolledig. Hebben we het over digitale kunst is dit dan hetzelfde als elektronische kunst virtuele kunst software kunst of computer kunst? Bestaat er ook zoiets als robotkunst? En wat te doen met digitale po√ęzie of hacktivisme? De continue metamorfose van deze amorfe amoebe maken het moeilijk te identificeren laat staan te catalogiseren of te preserveren. Van de eerste Artefact tentoonstellingen in het STUK in Leuven tot het Courtisane Festival in de Vooruit in Gent als toeschouwer weet ik de afgelopen 10 jaar zeker en vast te genieten van digitale kunst in eigen land.
Digitale kunst voor je wanddecoratie in de Pixum Beeldbank.
Pixum Beeldbank Digitale kunst. Ware kunstwerken van het digitale tijdperk vind je in de categorie Digitale kunst in de Pixum Beeldbank. Verschillende deels abstracte opnames en composities van vormen en kleuren geven je vier wanden een moderne karakter. De werken zijn door professionele designers en fotografen ontworpen en kunnen in tegenstelling tot amateuropnames dankzij de hoge resolutie ook op groot formaat worden gedrukt. Andere motieven Ontspanning Eten drinken Fantasie Velden Kinderkamer. Het getoonde bedrag is de prijs voor de eenmalige aankoop van een beeld. Als je meerdere grootformaten met hetzelfde beeld bestelt wordt de prijs van het beeld met het aantal afdrukken vermenigvuldigd.
Digitale Kunst The Soul's Window.
The Temptation of a Priest. The Throne of Fatal Attraction. Van 26 29 November HOW FAR tentoonstelling Art Square Amsterdam. Interview Goddy voor Artsquare. KLIK HIER VOOR INTERVIEW. 26 NOVEMBER 2015 LIVE CONCERT HOW FAR. LEO JANSSEN WHERE EACH IMAGE HAS ITS OWN PERSONAL CHARACTER. 0032 0 495 34 76 96.
Digital Art Storytelling wedstrijden rond digitale kunst en creatief schrijven Projecttracks.be.
Digital Art Storytelling wedstrijden rond digitale kunst en creatief schrijven. Op 1 mei 2015 lanceerde het Europese project DARTS Digital Art Storytelling for Heritage Audience Development een samenwerkingsproject gefinancierd door Creative Europe in 2014 twee internationale wedstrijden rond digitale kunst en creatief schrijven. Deze wedstrijden hebben als doel jonge creatieve talenten van over heel Europa te betrekken bij het uittesten en bedenken van nieuwe manieren om het Europees gebouwd erfgoed te valoriseren.
Digitale kunst.
Of bent u op zoek naar. T 31 040 247 9111 E info@ remove-this. Postbus 513 5600 MB Eindhoven. Volg TU/e op Twitter. Like TU/e op Facebook. Volg TU/e op Google. Volg TU/e op LinkedIn.
Iris Peeters digitale kunst/digital art.
Toggle navigation Iris Peeters digitale kunst/digital art. Hoi ik ben Iris Peeters en ik maak digitale collages en illustraties. Deze zijn geprint op fotopapier. Ik verwerk hierin dromen en gemoedstoestanden maar ook reflecties op het dagelijks leven. Ik hoop dat je geniet van de afbeeldingen op deze site en dat ze je inspireren in het dagelijks leven. Deze site is onderdeel van www.exto.nl. Het copyright op alle getoonde werken berust bij de desbetreffende kunstenaars.
2 D digitale abstracte kunst van Johan Framhout.
Abstracte digitale kunst met 25D. 2D digitale kunst oudere werken.

Contacteer ons