Resultaten voor digitale kunst


digitale kunst
2 D digitale abstracte kunst van Johan Framhout.
Abstracte digitale kunst met 25D. 2D digitale kunst oudere werken.
MOTHERBOARD.VICE.com.
Het blijkt echter dat de opslag slechts het begin van het werk is. De werknemers van het museum moeten er rekenen mee houden dat digitale platformen waar digitale kunst op bestaat zomaar kunnen verdwijnen. In het komende decennia moeten ze dus rekening houden met de toekomst van kunst om zo de geschiedenis te bewaren. De uitdaging van het MoMA is groter dan het scannen van afbeeldingen. Hoe bewaar je de gehackte cartridge die Cory Arcangel's gebruikte voor Super Mario Clouds? De huidige digitale collecties van het MoMA is op het moment 90 terabyte groot. Het museum verwacht echter dat dat getal zal groeien tot 12 petabytes 12 miljoen gigabytes in 2025.
Kunst in Huis verhuurt digitale kunst cc De Schakel Waregem blog.
Kunst in Huis verhuurt digitale kunst. Kunst In Huis lanceert dit jaar in samenwerking met Digitopia Panasonic en Knack een nieuwe vorm van kunst lenen de verhuur van digitale kunst op professionele plasmamonitoren! Op die manier willen we jonge kunstenaars die actief werken met digitale kunst een nieuw podium geven om hun werk te tonen aan een zo groot mogelijk publiek.
ONDERZOEKSPROJECT Analoog en digitaal voorbij Koninklijke Academie AP Hogeschool Antwerpen.
Nochtans staat de noemer digitale kunst vandaag nog steeds voor werk dat die conceptuele scheiding in stand houdt. Bijvoorbeeld door digitale data op een analoge manier te visualiseren of vice versa. Weinig projecten gaan expliciet uit van een versmelting tussen het analoge domein dat staat voor continuïteit en handmatige creatie en het digitale dat staat voor digitale en geautomatiseerde verwerking. Dit vooronderzoek wil binnen het brede domein van analoge en digitale media één of meerdere deelonderzoeken destilleren die een artists toolbox kunnen verrijken met nieuwe strategieën technieken en artistieke expressievormen in de gedeelde ruimte tussen analoog en digitaal.
Kunst in het digitale tijdperk Schamper.
Wordt de kunstwereld stilaan overgenomen door tinternet of valt dat allemaal best mee? New Media Art wablieft? Digitale kunst virtuele kunst nieuwemediakunst. Er zijn zoveel verschillende termen in de omloop voor de brede tak van kunst gecreëerd door middel van of in verband met nieuwe mediatechnologieën dat niemand meer weet waar je nu net over spreekt. Voor wie de hedendaagse samenleving volledig heeft afgezworen of in een grot leeft op de kust van Eritrea waar u op miraculeuze wijze deze Schamper in handen hebt gekregen met nieuwe mediatechnologieën bedoelen we tinternet hé. De juiste term om al deze kunstvormen onder te plaatsen is echter New Media Art.
Digitale Kunst The Soul's Window.
The Temptation of a Priest. The Throne of Fatal Attraction. Van 26 29 November HOW FAR tentoonstelling Art Square Amsterdam. Interview Goddy voor Artsquare. KLIK HIER VOOR INTERVIEW. 26 NOVEMBER 2015 LIVE CONCERT HOW FAR. LEO JANSSEN WHERE EACH IMAGE HAS ITS OWN PERSONAL CHARACTER. 0032 0 495 34 76 96.
97-jarige man maakt digitale kunst met Microsoft Paint Nieuws Data News.be.
Michael Ilegems Muziekcoördinator Knack Focus Coördinator KnackFocus.be. 24/07/13 om 1552 Bijgewerkt om 1552. De 97-jarige Amerikaan Hal Lasko aka The Pixel Painter maakt kunst met de oeroude tekensoftware Microsoft Paint. De Amerikaan Hal Lasko ontwierp tijdens de Tweede Wereldoorlog routemapjes en weerkaarten in opdracht van militairen en werkte daarna tot 1970 als typograaf voor bedrijven.
Digital Art Storytelling wedstrijden rond digitale kunst en creatief schrijven Projecttracks.be.
Digital Art Storytelling wedstrijden rond digitale kunst en creatief schrijven. Op 1 mei 2015 lanceerde het Europese project DARTS Digital Art Storytelling for Heritage Audience Development een samenwerkingsproject gefinancierd door Creative Europe in 2014 twee internationale wedstrijden rond digitale kunst en creatief schrijven. Deze wedstrijden hebben als doel jonge creatieve talenten van over heel Europa te betrekken bij het uittesten en bedenken van nieuwe manieren om het Europees gebouwd erfgoed te valoriseren.

Contacteer ons