Meer resultaten voor kunst beelden


kunst beelden
Levendige kunstbeelden kleuren Hasseltse binnenstad C.H.I.P.S. StampMedia.
Via de gratis app Liesje Reyskens Art kunnen voorbijgangers de fotos scannen. De fotos worden bewegende beelden, met op de achtergrond bijpassende muziek. De modellen voeren handelingen uit waardoor de betekenis van de foto duidelijker wordt. Eerder had de 32-jarige Zonhovense al tentoonstellingen in grootsteden als Kopenhagen, Milaan, Madrid en Amsterdam. Met haar expo NOT A CAR geraakte ze zelfs tot in Los Angeles. Ze werkt vaak met jonge modellen, die ze portretteert als poppen met veel extravagante kleuren. Dit staat in schril contrast met haar down-to-earth mentaliteit. StampMedia Jente Haesevoets. Dit artikel werd gepubliceerd door Het Nieuwsblad online op 10/03/2016. Tags: Hasselt, kunst.
Moderne kunstbeelden bronzen 3D objecten veiling Catawiki.
Voor Lisa biedt moderne kunst een unieke blik op de tijdsgeest. Het fungeert als een spiegel die je wordt voorgehouden, vormgegeven door de kunstenaar. Ze bekijkt de aangeboden kunst met dit in het achterhoofd en is altijd in staat een gevarieerde selectie te maken voor haar veilingen.
Intro Beeldenpark Beaufort.
Beaufort is een cultuurtoeristisch regioproject aan de Belgische kust en brengt om de drie jaar een 30 tal beelden van nationale en internationale kunstenaars in de openbare ruimte, in de natuurlijke biotoop van het kustlandschap. Grondlegger van Beaufort is Willy Van den Bussche, destijds directeur van het PMMK die in 2003 en 2006 tweemaal curator was van Beaufort, Triënnale voor Hedendaagse Kunst aan Zee.
Beelden in brons, keramiek, polyester, papier maché te koop gezocht.
De Wove van de bekende kunstenaar Hannes D'Haese' is verkrijgbaar in zachte én uitbundige kleuren. Tweeten @StartToArt volgen. Moderne schilderijen op maat voor uw interieur. Beelden in brons, keramiek, polyester, papier maché. Art in Boxes Kunst in doosjes. Over stArt to Art.
Bronzen beelden kopen van echt brons Mooie kunst beelden.
Logisch, een bronzen beeld geeft in tegenstelling tot beelden van andere materialen een exclusieve, kostbare uitstraling waarbij kunstzinnigheid tot in detail weergegeven kan worden. Bronzen Beelden Winkel is gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige bronzen beelden. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie kunst beelden bestaande uit 2.000 mooie beelden.
Levendige kunstbeelden van Liesje Reyskens kleuren binnensta. Hasselt Het Belang van Limburg.
De fotos van dit project, genoemd naar het boek van Boccaccio, tonen haar kijk op de liefde en de manier waarop liefde tot uiting komt. Via een app komen de beelden tot leven. In de Hasseltse binnenstad zijn vanaf 1 maart tien werken te vinden van kunstfotografe Liesje Reyskens.
Odile Kinart Odile Kinart sculpturen in brons polyester glas en keramiek.
Beelden in tuinen en interieurs. Odile over kunst. Odile over kunst. Werk in wording. Productieproces van de bronzen ezel. Galerijen en beurzen. Sculptures dans des jardins et intérieurs. Odile sur l'art.' Odile sur l'art.' Processus de production. Production de l'âne' en bronze.
Beelden in de Stad Toerisme Knokke-Heist.
Login with Twitter. Beelden in de Stad. De passie voor schoonheid zit er in Knokke-Heist ingebakken: een gedresseerd bord in een besterd/sterrenrestaurant, een stijlvol aangeklede etalage in een flagstore van een bekend modelabel, een verzorgde exotische longdrink bij een baigneur, de sprong van de haas van Flanagan bij ondergaande zon of het glas bubbels tijdens de opendeurdagen van de galeries/ art@Knokke Heist. Hieronder vindt de liefhebber een overzicht van kunst in de openbare ruimte op het grondgebied van Knokke-Heist.

Contacteer ons