Op zoek naar kunst kopen via internet?


kunst kopen via internet
Tips: online kunst kopen en verkopen.
Voor iedereen die zo min mogelijk risico wil lopen en veilig en betrouwbaar wil kopen, biedt Betaalbarekunst.nl een goede zekerheid dat What you see is what you get. We hebben een overzichtelijke zoekmachine, waarmee je sneller het schilderij van je keuze vindt. Door kunstwerken voor een eerlijke prijs, op een eenvoudige en veilige manier aan te bieden, hopen wij dat mensen eerder geneigd zijn om te investeren in spraakmakende of adembenemende kunst. Je kunstwerk verkopen. Ben jij een kunstenaar met een commercieel inzicht? Verkoop je liever 5 goedkopere schilderijen dan 1 hele dure? En ben je op zoek naar een goed bezocht platform waar je je werk aan kunt bieden? Bekijk dan eens onze voorwaarden voor het verkopen van jouw werk via Betaalbarekunst.nl.
Betaalbare schilderijen en kunstwerken kopen van 1-1000 euro.
ONLINE KUNST KOPEN ONZE CATEGORIE√čN. Wij zijn d√© webshop en galerie voor betaalbare kunst en gespecialiseerd in goedkope schilderijen voor boven de bank. Onze gloednieuwe webshop biedt tevens een brede selectie van direct te leveren moderne fotografie, digitale kunst en metalen 3D-schilderijen.
BelgianArt.be About Us.
Het internet dynamiseert de gang van zaken in alle economische sectoren en de kunstwereld is daarop geen uitzondering. Door kunst online te tonen en te verkopen, hebben virtuele galerijen zoals BelgianArt.be de dynamiek van de kunstverkoop drastisch gewijzigd. Deze opschudding in de manier waarop kunst verkocht en gekocht wordt is zowel in het voordeel van de artiesten als van de kopers. Online" galerijen democratiseren het proces om kunst te kopen, zegt Marnik D'Hoore, oprichter en manager van BelgianArt.
Online kunst kopen slaat aan Financieel Telegraaf.nl.
Online kunst kopen slaat aan. Door Pieter van Erven Dorens. 2017 in FINANCIEEL. Kopieer naar clipboard. Amsterdam Ook de traditionele kunsthandel begint de opmars van internet voelen. Via websites als Catawiki en Kunstveiling.nl wisselen in Nederland dagelijks al honderden kunstwerken van eigenaar.
Kunst kopen was nog nooit zo makkelijk Info Knack Weekend.be.
artlead.net is een online gids die voor veel mensen een eerste kennismaking met het kopen van kunst is. De site werkt samen met partners uit heel Europa: dit zijn kunstenaars, musea, galerijen en uitgeverijen. Het is belangrijk dat op artlead.net een eerste selectie gebeurd, zegt Caron. Er wordt veel kunst gemaakt, en lang niet alles zal de tand des tijds doorstaan. Via artlead.net wil ik de knowhow en het netwerk dat ik als curator bij S.M.A.K.
Online Kunstgalerie Schilderijen verkopen, originele kunstwerken en fijne-kunstprints aankopen op Artmajeur.
Artmajeur democratiseert uiteindelijk de aankoop van kunst door directe en veilige toegang te bieden aan kunstenaars uit de hele wereld. Transacties zijn echt beveiligd beveiligd door Paypal en echt direct nul commissie op de verkoop. Hoeveel kost het om te verkopen?
Tips voor kunstverzamelaars 7: online kunst kopen vervolg theartcouch.be.
wie zijn we. Tips voor kunstverzamelaars 7: online kunst kopen vervolg. Home nieuws Tips voor kunstverzamelaars 7: online kunst kopen vervolg. Posted By Frederic De Meyer. In ons vorig artikel bespraken we de mogelijkheid voor jonge verzamelaars om op het internet kunst aan te kopen.
Kunstgalerij / Kunstgalerie / Art Gallery.
XIAOGANG Zhang 9. ZEGERS Jacky 8. Zaterdag: 11 am 6 pm. Zondag: 11 am 6 pm. Open op afspraak. De focus van ART-Gallery.be ligt vooral op het promoten van Belgische kunstenaars. In onze galerij bevinden zich zowel jonge debuterende als gevestigde kunstenaars.

Contacteer ons