Meer resultaten voor kunst kopen via internet


kunst kopen via internet
Kunstenaar//creatief? Hoe staat het met de online verkoop van je werk?
Dan zou ik Woocommerce aanraden, in combinatie met een plugin waarmee mensen met iDeal af kunnen rekenen. Ook voor groter werk kun je natuurlijk een webshop inrichten, ik denk alleen dat kopers liever eerst persoonlijk contact met je willen voordat ze kunst kopen als ik me hierin vergis hoor ik het graag!
Kunst kopen was nog nooit zo makkelijk Info Knack Weekend.be.
artlead.net is een online gids die voor veel mensen een eerste kennismaking met het kopen van kunst is. De site werkt samen met partners uit heel Europa: dit zijn kunstenaars, musea, galerijen en uitgeverijen. Het is belangrijk dat op artlead.net een eerste selectie gebeurd, zegt Caron. Er wordt veel kunst gemaakt, en lang niet alles zal de tand des tijds doorstaan. Via artlead.net wil ik de knowhow en het netwerk dat ik als curator bij S.M.A.K.
exto.nl Kunst en kado's' direct kopen bij de kunstenaar.
Te koop via EXTO. Compositie 1770 30000., Voorwaarden online winkel. Certificaat Thuiswinkel Waarborg voor Exto.nl. Meld je gratis aan. Kunstwerk van de week. Wil je je stem uitbrengen op dit werk? Voer je e-mailadres in om je stem uit te brengen.:
Tips voor kunstverzamelaars 7: online kunst kopen vervolg theartcouch.be.
wie zijn we. Tips voor kunstverzamelaars 7: online kunst kopen vervolg. Home nieuws Tips voor kunstverzamelaars 7: online kunst kopen vervolg. Posted By Frederic De Meyer. In ons vorig artikel bespraken we de mogelijkheid voor jonge verzamelaars om op het internet kunst aan te kopen.
Advies voor kunstverzamelaars 7: online kunst kopen theartcouch.be.
Home nieuws Advies voor kunstverzamelaars 7: online kunst kopen. Posted By Frederic De Meyer. De markt voor de online kunstverkoop mag dan slechts 5% bedragen van de totale kunstmarkt, het is een markt die onmiskenbaar in de lift zit en op de groeiende belangstelling mag rekenen van jonge, startende kunstverzamelaars. Het grote voordeel ligt voor de hand: vanuit het comfort van je luie zetel kan je in korte tijd veel meer werk verorberen dan in een daguitstap naar je favoriete galerijen. Dit vormt tevens een nadeel: je neemt minder de tijd om de werken te bekijken alvorens ze te kopen. Een bijkomend voordeel is dat je er kunstenaars kan ontdekken die niet in het klassieke circuit meedraaien. Ik voel je vragen: is het omdat ze niet goed genoeg zijn, dat ze niet door galerijen worden vertegenwoordigd? Bekijk het vanuit het oogpunt van een kunstenaar: verkopen via bijvoorbeeld een Saatchi Art biedt heel wat voordelen.:
BelgianArt.be About Us.
Het internet dynamiseert de gang van zaken in alle economische sectoren en de kunstwereld is daarop geen uitzondering. Door kunst online te tonen en te verkopen, hebben virtuele galerijen zoals BelgianArt.be de dynamiek van de kunstverkoop drastisch gewijzigd. Deze opschudding in de manier waarop kunst verkocht en gekocht wordt is zowel in het voordeel van de artiesten als van de kopers. Online" galerijen democratiseren het proces om kunst te kopen, zegt Marnik D'Hoore, oprichter en manager van BelgianArt.
Kunstgalerij / Kunstgalerie / Art Gallery.
XIAOGANG Zhang 9. ZEGERS Jacky 8. Zaterdag: 11 am 6 pm. Zondag: 11 am 6 pm. Open op afspraak. De focus van ART-Gallery.be ligt vooral op het promoten van Belgische kunstenaars. In onze galerij bevinden zich zowel jonge debuterende als gevestigde kunstenaars.
Online Kunstgalerie Schilderijen verkopen, originele kunstwerken en fijne-kunstprints aankopen op Artmajeur.
Artmajeur democratiseert uiteindelijk de aankoop van kunst door directe en veilige toegang te bieden aan kunstenaars uit de hele wereld. Transacties zijn echt beveiligd beveiligd door Paypal en echt direct nul commissie op de verkoop. Hoeveel kost het om te verkopen?

Contacteer ons