Zoeken naar galerie moderne kunst


galerie moderne kunst
Hedendaagse kunst Visit Brussels.
St-Lambrechts Woluwe 1200. Brussel is tot een aantrekkingspool voor hedendaagse kunst uitgegroeid. Niet alleen de centrale ligging in het hart van Europa is een geweldige troef van de Belgische hoofdstad, maar ook de kunstenaars uit de hele wereld die Brussel aandoen, de talloze verzamelaars, een internationaal publiek en de bijzonder mooie tentoonstellingsruimtes.
Art Depot Gallery.
44 GALLERY 44 GALLERY.
44 Gallery wil ook zijn rol spelen in de communicatie over kunst en fotografie, in de vorm van lezingen, workshops en reviews met gevestigde fotografen. 44 Gallery biedt met haar YET project ook een forum aan jong talent. Zo kregen o.a. Max Pinckers, Tom Callemin, Dieter De Lathauwer en Maroesjka Lavigne al vroeg inhun carrière de mogelijkheid om in 44 Gallery te exposeren. In 2011 en 2012 organiseerde 44 Gallery i.s.m. Galerie Pinsart de trajecttentoonstelling Genthof, resp.
Galerie Moderne, Elsene Tel: 025115. Veilinghuizen goudengids.be.
Een recensie schrijven? Parnassusstraat 3, 1050 Elsene. 02 511 54 15. 02 511 99 40. Andere interessante bedrijven in de buurt. Louizalaan 230/6, 1050 Elsene. Verlatstraat 16 22, 2000 Antwerpen. Terninckstraat 6-10, 2000 Antwerpen. Uw bedrijf toevoegen. Afmelden papieren gids.
Galerie/Kunstuitleen Dijkstra.
Galerie Dijkstra is een galerie voor beginnende en ervaren kunstliefhebbers. Met onze unieke formule geven we u de volle vrijheid om te genieten van de uitgebreide selectie die we maken uit het internationale artistieke aanbod. U kunt kunst huren, kunst kopen of kunst huren met een kooptegoed.
Galeries in Brussel UiT in Brussel.
Allebei verkennen ze de fysieke en psychologische structuren van sociale en architecturale ruimtes. Door het werk van de twee kunstenaars te laten dialogeren, probeert Galerie Maruani Mercier een samenhangende interactie tot stand te brengen tussen moderne en postmoderne kunst. Van 27 februari tot 14 april 2018, Galerie Maruani Mercier.
Nationalgalerie Wikipedia.
De collectie werd in 1876 gehuisvest in het destijds nieuwe gebouw, de Nationalgalerie thans de Alte Nationalgalerie genaamd. De collectie moderne kunst werd door voortdurende aankopen en schenkingen in de loop der tijd steeds verder uitgebreid, zodat in 1919 een nieuwe locatie werd betrokken, de Galerie für moderne Kunst in het Kronprinzenpalais.
Galerie Dessers moderne hedendaagse kunst.

Contacteer ons