Resultaten voor galerie moderne kunst


galerie moderne kunst
Galeries in Brussel UiT in Brussel.
Toch is de bevrijding van de natuurkrachten in zijn werk belangrijker dan de esthetische vorm. De werken van Takis, bestaande uit industriële of mechanische onderdelen, bevinden zich op het kruispunt van kunst, technologie en wetenschap. In deze tentoonstelling presenteert galerie Baronian Xippas Magnetic Fields, de recentste werken van Takis, net als een reeks Signals.
Galerie Wilms Hedendaagse kunst, schilderijen, tekeningen, fotografie en sculpturen.
De galerie is gespecialiseerd in hedendaagse kunst en vertegenwoordigt zowel jonge getalenteerde kunstenaars als de meer gevestigde internationale kunstenaars. Er wordt gestreefd naar een langdurige samenwerking waarbij de ontwikkeling van het oeuvre en het uitstippelen van de carrière van de kunstenaar centraal staan.
kunstgalerie-info.be Alle kunstgaleries in Antwerpen op één plek.
Pjez Unik Antwerpen. Het concept van Pjez Unik is vrij uniek voor Belgie, een vernieuwende en verfrissende manier om kunst aan het grote publiek voor te stellen. Pjez Unik bestaat uit twee. ArtoDomo Galerie Antwerpen. Aankoop verkoop, schattingen van klassieke en moderne schilderijen, grafiek, fotografie en sculpturen.
TON Galerie voor Moderne Kunst.
TON Galerie voor Hedendaagse Kunst. Kom kunst beleven. TON is in principe 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. U bent op elk moment van de dag, avond of zelfs nacht van harte bij ons welkom. Echter, als u graag onze galerie zou willen bezoeken buiten onze reguliere openingsdagen en tijdstippen.:
Galerie d'art' moderne et contemporain à bruxelles Galerie St Jacques.
Depuis 1993, la galerie dart moderne familiale St Jacques, est nichée dans un agréable quartier du 16ème siècle, Impasse St Jacques au Sablon. Contrairement à dautres dans la ville, la galerie St-Jacques nest pas un espace dexposition disponible au tout venant.
Stiftung Saarländischer Kulturbesitz: Saarlandmuseum Moderne Galerie.
Mit ihrer Erweiterung hat die Moderne Galerie einen entscheidenden Schritt in die Zukunft getan. Sie kann ab sofort nicht nur ihre umfangreichen Sammlungen in viel größerem Maße als bisher zeigen, sondern öffnet sich auch stärker der zeitgenössischen Kunst. Die digitalisierten Bestände der Modernen Galerie samt Grafik und Fotografie finden Sie hier.
galerie Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: galerie DE galerie EN galerie ES. Definities in het Frans: Galerie 11x. Definities in het Nederlands: galerie 7x.
Hedendaagse kunst Visit Brussels.
St-Lambrechts Woluwe 1200. Brussel is tot een aantrekkingspool voor hedendaagse kunst uitgegroeid. Niet alleen de centrale ligging in het hart van Europa is een geweldige troef van de Belgische hoofdstad, maar ook de kunstenaars uit de hele wereld die Brussel aandoen, de talloze verzamelaars, een internationaal publiek en de bijzonder mooie tentoonstellingsruimtes.

Contacteer ons