Zoeken naar galerie schilderijen


galerie schilderijen
Welcome art antiques gallery St-John.
Verkopen bij ons. De Sint-Jan in d'Olie' Kapel: onze galerie in Gent. Tentoonstelling Collectie Wolfers-Petrucci: verborgen schatten. Over Galerie St-John. Mensen en virtuele plekken die we vaak bezoeken. Schilderijen en Werken op Papier. Abstracte en Moderne Kunst. Portretten en mensen.
Kunstgalerij in Winschoten Galerie Marten Randa.
Per expositie wordt de inrichting van de galerie aangepast door in verschillende vertrekken een ambiance te creëren waarin de kunstwerken zo optimaal mogelijk tot hun recht komen. In de galerie is een speciale ruimte ingericht voor de uitgebreide glascollectie. Verder hebben de schilderijen van Marten Randa een vaste plaats in de galerie.
Betaalbare schilderijen en kunstwerken kopen van 1-1000 euro.
Bezoek dan één van onze locaties. Bijvoorbeeld onze schitterende galerie in Den haag. Schilderijen Kleurrijke boswandeling. Geen kunst zonder schilderijen. Daarom vind je bij ons van goedkope abstracte schilderijen tot onbetaalbare bloemen en met de hand geschilderde dieren. Geschilderd met olieverf, acryl of diverse tehnieken.
Nieuws Galerie Mokum.
Museum De Buitenplaats in Eelde presenteert vanaf 12 december 2015 een solotentoonstelling van Mario ter Braak Hengelo, 1960. Met 77 schilderijen, uit particuliere en museale verzamelingen, is Mario ter Braak. De Ordening Lichamen en Ondingen de eerste grote overzichtstentoonstelling van deze kunstenaar in Nederland. Het is een omvangrijk retrospectief van zijn werk en. Lees verder Korte video over Pedro Escalona. 2 juli, 2015. Op dit moment exposeert Pedro Escalona, samen met Peter Hartwig, in Galerie Mokum.
D Art Galerie Visit Gent.
D Art Galerie. Van grafisch werk tot hedendaagse sculpturen. Moderne en hedendaagse Belgische kunst, CoBrA-kunstenaars Corneille, Alechinsky, Appel, enz, grafiek, beelden, schilderijen. Internationale kunstenaars: Keith Haring, César, Walasse Ting, David Spiller. Contactgegevens en praktische info. CityCard: Beleef Gent ten Volle!
kunst online kleurige schilderijen galerie schilderijen.
Galerie Zeven Zomers kunstgalerij verkoopt olieverfschilderijen. Galerie Zeven Zomers kunstgalerij verkoopt olieverfschilderijen. De galerie toont permanent schilderijen van Eelko van Iersel, natural art van Rob Plattel en bronzen beelden van Rose van den Hurk, Anke Birnie en Rieke van der Stoep.
Galerie Groningen Gratis Kunstadvies Contemporary art.
Een passend schilderij voor uw inrichting bij galerie Groningen. Paul La Poutré van ART LEF Groningen biedt u kunstadvies en schilderijen op maat. In onze galerie in het woonforum van Groningen kunt u de mooiste abstracte schilderijen vinden van Groningen.
Sjer Jacobs Beeldend Kunstenaar.
Ook rondom de feestdagen is de galerie normaal geopend op vrijdag en. Volg Sjer op FACEBOOK en/of YOUTUBE om de nieuwste ontwikkelingen te zien. Ook zonder Facebookaccount zijn de berichten te zien door te klikken. op de Facebook of YouTubeknop op deze homepage.

Contacteer ons