Op zoek naar galerie schilderijen?


galerie schilderijen
Kunstgalerijen gezocht in Belgie Ik zoek een kunstgalerij.
Kunstgalerie De Laro werkt sedert meer dan 20 jaar met professionele kunstenaars met internationale faam wiens werk in musea voor hedendaagse kunst, kunsthallen en op biënnales aan het publiek getoond worden. Gallerie Dessers Leuven. Gallerie Dessers Hasselt. Galerie en kunsthandel Bel-Art: schilderijen en kunst uit de Kempen en Limburg.
Bel-Art Kunstgalerij Kunst uit Limburg, België Europa.
Galerie en kunsthandel Bel-Art is enkel geopend op afspraak en de meeste zondagen tussen 14u en 18u. U kan elke dag een afspraak maken om uw schilderijen of kunstwerken te verkopen of in consignatie te geven of om een specifiek werk te komen bekijken.
Londense galerie stelt schilderijen Bob Dylan tentoon.
home Cultuur media kunsten. Verwijs naar dit item met onderstaande URL. Londense galerie stelt schilderijen Bob Dylan tentoon Auteur: Hanne Decré. vr 04/11/2016 1438: Hanne Decré Vanaf morgen stelt de Halcyon Gallery in Londen een reeks landschapsschilderijen van Bob Dylan tentoon.
Schilderijen in Nieuwpoort kunstgalerie-info.be.
Rob Michiels Auctions Brugge. Internationaal veilinghuis gespecialiseerd in Europese keramiek en Chinese kunst: porselein, brons, schilderijen, meubilair. Ook voor ruimere toegepaste Europese kunst. Galerie Luc Van Middelem Knokke-Heist. Galerie Pinsart Brugge. PINSART is een galerie gelegen in het historisch hart van Brugge.
Galerie Wildevuur Kunst galerie online Schilderijen beelden.
Als kunst galerie online streven wij diezelfde beleving na. Naast de indrukwekkende collectie schilderijen en beelden die u online kunt bekijken en kopen, kunt u ook via deze website gebruik maken van onze uitgebreide expertise en service. Uiteraard zien wij aanvullende wensen altijd graag tegemoet.
Galerie Breda Kunst Breda.
We hebben prachtige schilderijen In diverse stijlen en maten, zelfs XL en XXL en voor aantrekkelijke prijzen. Vaak horen we van klanten: We" zijn al jarenlang tevergeefs op zoek en hier kunnen we zelfs meerdere schilderijen kiezen die we mooi vinden."
Atelier Vanmeenen galerij voor hedendaagse kunst: schilderijenmixed, media en beelden.
Schrijf nu in op onze digitale nieuwsbrief. Vous recevrez désormais les informations sur les activités de la galerie et les invitations à nos expositions uniquement par e-mail. Abonnez-vous dès maintenant à notre newsletter. atelier vanmeenen een trefpunt voor hedendaagse kunst. Onze sterke permanente collectie is opgebouwd met werk van binnen en buitenlandse artiesten in verschillende disciplines: schilderijen, grafiek en beelden in brons, hout, staal en keramiek.
Home Galerie Ganache.
Het soms meditatieve effect van het werk vergt de kijker om zeer nauwlettend te kijken naar de schilderijen die ze volledig onderdompelt. De Galerie wil een platform bieden aan zowel jong opkomend talent als aan gevestigde kunstenaars. Ik zie de galerij als een lab voor vernieuwing waarbij hedendaagse kunstenaars de vrijheid krijgen om te experimenteren in een fris en authentiek kader."

Contacteer ons