Zoeken naar kunst galerie


kunst galerie
Vijf jaar abstract: Antwerpse kunstgalerie eert schilder Guy Vandenbranden Expo Wonen Knack Weekend.
In deze context groeide de jonge galerie van het duo Brecht Callewaert en Yoeri Vanlangendonck uit tot een van de tenoren in de sector. De kunsthandel op een museale wijze aanpakken met de publicatie van catalogi en het brengen van historische tentoonstellingen. Natuurlijk spelen ook andere galeries mee in dit verhaal en valt ook de rol van de veilinghuizen die de naoorlogse Belgische kunst weer op de markt hebben gebracht niet te onderschatten.
Kunstadvies Art and advice.
MEER dan een galerie. KUNST MET BLIJVENDE WAARDE VOOR PRIV E EN KANTOOR. Uw project start hier. ARTandADVICE is een full service kunst adviesburo met een breed, maar streng op kwaliteit geselecteerd aanbod kunstwerken. Ontdek op deze site wat we voor u kunnen betekenen.
Over Kunstgalerie Bel-art Bel-Art Kunstgalerij.
Over Kunstgalerie Bel-art. Galerie en kunsthandel Bel-Art. biedt Limburgse, Belgische en Europese kunst aan. Galerie en kunsthandel Bel-Art is enkel geopend op afspraak en de meeste zondagen tussen 14u en 18u. U kan elke dag een afspraak maken om uw schilderijen of kunstwerken te verkopen of in consignatie te geven of om een specifiek werk te komen bekijken.
Kunstgalerie Meerle Kunstgalerie De Laro: hedendaagse kunst, events, agenda.
Hedendaagse kunst bij Kunstgalerie De Laro in Meerle. De Laro, onze kunstgalerie in Meerle, werkt inmiddels meer dan 25 jaar met professionele kunstenaars van internationale faam waarvan werk in musea voor hedendaagse kunst, kunsthallen en op biƫnnales aan het publiek wordt getoond.
HOres Group.
tentoonstelling Chris Verkaemer.
Laatste weekend, tot zondag 31 maart. Chris Verkaemer tentoonstelling dots" spots." Volgende tentoonstelling van 5 april tot 26 mei. Frank Slabbinck: recente schilderijen en beelden. Openingsweekend 6 en 7 april. De nieuwe werken van Frank komen op de website na de vernissage.
Black Swan Gallery.
Nieuws / kalender. Black Swan Gallery is een kunstgalerij in Brugge die kunst van hedendaagse Belgische en buitenlandse kunstenaars tentoonstelt en te koop aanbiedt. Vanuit een passie voor kunst en een liefde voor Brugge, openden Kristoff Tillieu en Lieve De Cuyper Black Swan Gallery in 2017.
Early Birds Art Gallery / Kunstgalerie / Schilderijen en bronzen beelden.
Early Birds Art Gallery. Skip to main content. Early Birds Art Gallery moves to Knokke. Early Birds Art Gallery moves to Knokke: Official Opening Event on 6 and 7 April. 6 7 April 2019. Copyright 2019 Early Birds Art Gallery.

Contacteer ons