Resultaten voor kunst galerie


kunst galerie
Page Title.
Van mei tot eind september kan men ook de grote beeldentuin van de galerie bezoeken. Hierin kan men werken van veel kunstenaars bewonderen in een prachtig groen kader. Het hele jaar door kan men in de kunsthoeve van kunst genieten in een gemoedelijke sfeer, eventueel met een kop koffie of een ander drankje.
KUNSTWERKT.
activiteiten en vorming. werken zoeken op titel of naam van de kunstenaar. kunstenaars alfabetisch zoeken. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z. toegepaste kunst NIEUW!
Kunstgalerie decoratie / Karaktervolle gastenkamers / gastenkamer.com.
Website Telefoon Email Lees meer. BB Bellas Artes. Aanrijdend valt gelijk de prachtige beeldentuin op, de uitnodigende binnenplaats met diverse zitjes waaromheen een bijzondere galerie. Deze is o.a. gevestigd in het oude wagenhuis en landbouwschuur. Een zeer inspirerende omgeving om kunst te kopen.
kunstgalerij De Mijlpaal dialoog tussen oude en hedendaagse kunst.
Kunstgalerie Bronsgieterij Boud Ceysens.
Kunst voor binnen en buiten. Beelden in uw interieur zorgen voor een warme aankleding. Laat ook je muren meer spreken door een uniek stuk. Kleine beelden of grote blikvangers om uw tuin te verrijken. Vind ons op Facebook. Galerie te Hechtel.
Kunstgaleries Visit Bruges.
Galerie Broes.een galerie, een beschermd pand, een thuis. vandaag: 1400: 1800.: Manna wil meer zijn dan een galerie. Galerie Pinsart bouwde een 18de-eeuwse pand om tot een ruimte voor hedendaagse kunst. Deze galerie is een kleine maar zeer fijne kunsttempel van hedendaagse fotografie.
Kunstgalerie in Namen, Belgiƫ Belgische Beeldhouwers en Schilders.
Tien jaar geleden besloten drie kunstliefhebbers om de Belgische beeldende kunst in het licht te plaatsen. Belgian Gallery is gegroeid van kleine stands tot grote beurzen en opent nu de deuren van een nieuwe kunstgalerij op de Place d'Armes, in het centrum van Namen.
fijne feestdagen.

Contacteer ons