Op zoek naar kunst galerie?


kunst galerie
KUNSTWERKT.
Kunstwerkt is de creatieve bondgenoot van iedereen die beeldende kunst beoefent. Met toonkansen en experimenten moedigt Kunstwerkt beeldende kunstbeoefenaars aan en daagt hen uit om te proeven én te verdiepen. Informatie, workshops, expomaterialen, uitleenkoffers, atelierbezoeken Het zijn maar enkele van de zaken waarvoor je bij ons terecht kunt.
HOres Group.
tentoonstelling Chris Verkaemer.
Laatste weekend, tot zondag 31 maart. Chris Verkaemer tentoonstelling dots" spots." Volgende tentoonstelling van 5 april tot 26 mei. Frank Slabbinck: recente schilderijen en beelden. Openingsweekend 6 en 7 april. De nieuwe werken van Frank komen op de website na de vernissage.
GALERIE VERBEECK VAN DYCK.
Anne Van Dyck, echtgenote van Paul Verbeeck, treedt met de nieuwe galerie naar buiten als partner in Verbeecks nieuwe avontuur. Een eerbetoon aan hun lange en mooie relatie, waarin kunst een centrale plaats inneemt. De galerie zal naast haar vaste kunstenaars ook de nodige aandacht en accenten leggen op cross disciplinaire projecten.
Kunstgaleries Visit Bruges.
Galerie Broes.een galerie, een beschermd pand, een thuis. vandaag: 1400: 1800.: Manna wil meer zijn dan een galerie. Galerie Pinsart bouwde een 18de-eeuwse pand om tot een ruimte voor hedendaagse kunst. Deze galerie is een kleine maar zeer fijne kunsttempel van hedendaagse fotografie.
Kunstgalerie Bronsgieterij Boud Ceysens.
Kunst voor binnen en buiten. Beelden in uw interieur zorgen voor een warme aankleding. Laat ook je muren meer spreken door een uniek stuk. Kleine beelden of grote blikvangers om uw tuin te verrijken. Vind ons op Facebook. Galerie te Hechtel.
Kunstgalerie toont iconische werken van Panamarenko VRT NWS. VRT NWS. Play knop. VRT NWS.
Kunstgalerie toont iconische werken van Panamarenko. De Antwerpse kunstenaar Panamarenko werkt al 35 jaar met dezelfde kunstgalerie in Deweer in Zwevegem. Op de nieuwe verkoopsexpo worden onder meer een ufo, een vliegenier en een ijsvogel getoond. Panamarenko nam dertien jaar geleden afscheid van de kunst, maar daar heeft hij nog geen minuut spijt van gehad.
kunstgalerij De Mijlpaal dialoog tussen oude en hedendaagse kunst.

Contacteer ons