Resultaten voor kunst galerie


kunst galerie
kunstgalerie alles over kunst.
Kunstgalerie met hedendaagse kunst: schilderijen William Malucu, Dario Bosa, grafiek en glaskunst van Glasstudio Borowski. Galerie Theobalds Boothuisje, MedusaArts vzw. U vindt Theobalds Boothuisje, officieel geklasseerd in 1981, op enkele passen van het Ensorhuis. De naam verwijst naar de bo.
Galerij / galerie.
Galerij / galerie. Wat is correct: Deze galerij verkoopt werken van Delvaux of Deze galerie verkoopt werken van Delvaux? Beide zinnen zijn correct. Zowel kunstgalerij als kunstgalerie kan in de standaardtaal gebruikt worden voor een tentoonstellings en verkoopruimte van kunst.
Uitbater van een kunstgalerie Syntra AB.
Doorheen de 2-jarige opleiding leer je alles wat je moet weten over kunst en het houden van een galerie. In kunstgeschiedenis gaan we even terug in de tijd en word je ondergedompeld in het rijke kunstverleden. Uiteraard wordt er ook een stevige link gelegd naar de kunstactualiteit.
Olivier Meessen et Jan De Clercq, oprichters van kunstgalerie Meessen-De Clercq BRUSSELS AGENTSCHAP.
En, ook niet onbelangrijk, de Amerikaanse galerie Barbara Gladstone opent binnenkort een filiaal in Brussel, terwijl de Franse galerie Almine Rech onlangs een ruimte van 1000 m2 heeft gekocht in de Abdijstraat om de werken van zijn kunstenaars te exposeren. Duidelijk een bewijs dat Brussel zich een plaats heeft veroverd op de wereldkaart van de kunst.
Welkom Galerie Solo kunstgalerie.
en op afspraak. Galerie Solo presenteert hedendaagse kunst, abstract en figuratief van nationale en internationale kunstenaars. Onze galerie wil een platform zijn voor zowel aanstormend talent als voor reeds gevestigde artiesten. Wat kunstenaars en kunstwerken met elkaar verbindt, is passie voor hun onderwerp aangewakkerd door verbeelding.
Jenten.
Kunstroute Zuienkerke 5-6 12-13 en 15 augustus 2017. 14 augustus huisconcert met Hanah Clair, aanvang 19h info en inschrijven via 050 820228. Kunstklasse doet mee aan de kunstroute, samen met nog een vijftiental andere kunstenaars, die in de vier deelgemeenten tentoonstellen.
GALERIE VERBEECK VAN DYCK.
Anne Van Dyck, echtgenote van Paul Verbeeck, treedt met de nieuwe galerie naar buiten als partner in Verbeecks nieuwe avontuur. Een eerbetoon aan hun lange en mooie relatie, waarin kunst een centrale plaats inneemt. De galerie zal naast haar vaste kunstenaars ook de nodige aandacht en accenten leggen op cross disciplinaire projecten.
CypresGalerie.
Na 9 jaren activiteiten en tentoonstellingen rond vooral Belgische actuele kunst worden de galerie-activiteiten van het communicatiebedrijf Cypres stopgezet. Wij houden eraan al onze bezoekers te danken voor hun steun en belangstelling de afgelopen jaren en hopen u allen op een van onze volgende projecten te mogen ontmoeten.

Contacteer ons