Meer resultaten voor kunst galerie


kunst galerie
KUNSTWERKT.
Kunstwerkt is de creatieve bondgenoot van iedereen die beeldende kunst beoefent. Met toonkansen en experimenten moedigt Kunstwerkt beeldende kunstbeoefenaars aan en daagt hen uit om te proeven én te verdiepen. Informatie, workshops, expomaterialen, uitleenkoffers, atelierbezoeken Het zijn maar enkele van de zaken waarvoor je bij ons terecht kunt.
Kunstgalerie decoratie / Karaktervolle gastenkamers / gastenkamer.com.
Website Telefoon Email Lees meer. BB Bellas Artes. Aanrijdend valt gelijk de prachtige beeldentuin op, de uitnodigende binnenplaats met diverse zitjes waaromheen een bijzondere galerie. Deze is o.a. gevestigd in het oude wagenhuis en landbouwschuur. Een zeer inspirerende omgeving om kunst te kopen.
kunstgalerij De Mijlpaal dialoog tussen oude en hedendaagse kunst.
GALERIE VERBEECK VAN DYCK.
Anne Van Dyck, echtgenote van Paul Verbeeck, treedt met de nieuwe galerie naar buiten als partner in Verbeecks nieuwe avontuur. Een eerbetoon aan hun lange en mooie relatie, waarin kunst een centrale plaats inneemt. De galerie zal naast haar vaste kunstenaars ook de nodige aandacht en accenten leggen op cross disciplinaire projecten.
Kunstgaleries Visit Bruges.
vandaag: 1400: 1800.: In deze galerie voor hedendaagse kunst en design vind je opvallende stukken van Maarten Baes, Carine Boxy, Bertjan Pot, Joe Colombo, die je instant in je hart sluit of waar je helemaal niets mee hebt. Galerie Jan Desmarets.
Kunstgalerie Bronsgieterij Boud Ceysens.
Kunst voor binnen en buiten. Beelden in uw interieur zorgen voor een warme aankleding. Laat ook je muren meer spreken door een uniek stuk. Kleine beelden of grote blikvangers om uw tuin te verrijken. Vind ons op Facebook. Galerie te Hechtel.
tentoonstelling Chris Verkaemer.
Laatste weekend, tot zondag 31 maart. Chris Verkaemer tentoonstelling dots" spots." Volgende tentoonstelling van 5 april tot 26 mei. Frank Slabbinck: recente schilderijen en beelden. Openingsweekend 6 en 7 april. De nieuwe werken van Frank komen op de website na de vernissage.
Top 20 beste galeries van Nederland!
terug in de top 10 zijn Galerie Juliette Jongma en Galerie Fons Welters. 3 galerieën staan al vier jaar onafgebroken in de top 10: Galerie Wildevuur, Galerie Majke Hüsstege en Galerie Nouvelles Images. 3 galerieën in de top 10 zijn in s-Hertogenbosch gevestigd. Nederland telt meer dan 1.200 galerieën waar beeldende kunst wordt verkocht en vaak ook wordt verhuurd.

Contacteer ons