Resultaten voor kunst schilderijen te koop


kunst schilderijen te koop
Koop nu Schilderijen op glas met 25% korting! Nikkel Art.
Bovendien is het ook hier weer mogelijk gaten in het glas te laten maken voor de kranen. Koop nu Badkamer achterwand. Schilderijen op glas. Schilderijen op glas geven uw kamer een nieuw uiterlijk en decoreren een wand op een originele manier.
Op zolder gevonden schilderij te koop voor. 200.000 euro Geraardsbergen Het Nieuwsblad.
Robert De Hertog vond een oud schilderij terug op zolder en wil het voor 200.000 euro te koop aanbieden op de zondagse rommelmarkt in Geraardsbergen. Ik kocht het schilderij destijds voor 125 euro, maar na wat onderzoek meen ik dat het van de hand is van een bekende kunstschilder en wel eens 200.000 euro waard zou kunnen zijn, meent Robert De Hertog. De man is een bekende Geraardsbergenaar die met zijn volkse dialectliedjes kleur geeft aan het recente stadsverleden of de actualiteit. De landschapsschildering is volgens De Hertog van de hand van Wolfgang Huber 1485-1553, een Duits-Oostenrijks kunstenaar die bekend werd met schilderijen van landschappen.
Kunst kopen, to do or not to do? Spaargids.be forum.
Re: Kunst kopen, to do or not to do? Bericht door Coike 4 April 2015, 0742.: Er staan op tweedehands.be redelijk bekende schilderijen van Vilain te koop voor 1.250 en 1.500 euro. Maar ik weet natuurlijk ook niet of deze echt zijn.
Kunstuitleen ArtOlive: moderne beeldende kunst kopen en huren.
Welkom bij ArtOlive. Uitleen en verkoop van hedendaagse kunst. Blader door collectie. Koop Huur Alle kunst Zoek. U I T G E L I C H T. Momenteel zijn hier 31.787 kunstwerken van 3.447 kunstenaars te huur, te koop en te vinden.
Verhuur van kunst en schilderijen voor bedrijven in Brussel en Belgïe.
Little Van Gogh tracht hedendaagse kunst te promoten en stelt aan bedrijven voor mecenas te worden door originele kunstwerken in verschillende bedrijfsruimten tentoon te stellen: in de lobby, gangen, vergaderzalen, kantoren of eventueel in de koffiehoek of bedrijfsrestaurant. Door de schilderijen regelmatig te wisselen ontstaat er een levendige sfeer in uw onderneming en vergroot dit ook de zichtbaarheid voor onze kunstenaars.
kunzt.gallery originele kunstwerken en edities te koop.
KOOP VERKOOP toon meer. Waarom kunst kopen op kunzt.gallery. Tijd is kostbaar en er is een overaanbod kunst op het internet. Waarom kunst verkopen op kunzt.gallery. Het is GRATIS om een werk aan te bieden voor verkoop We maken onze winst op het verschil tussen uw netto prijs en de verkoopprijs Verkoop wanneer u wilt: U hoeft niet te wachten op een veilingdatum Het is volkomen veiling: uw eigendom blijft in uw handen tot het verkoopt; het wordt enkel verstuurd eenmaal de koper het volledige bedrag heeft betaald.
Galerie Malpertuis Home.
Galerie Malpertuis op online handelsplaatsen. Naast schilderijen en kunstwerken bezit Galerie Malpertuis ook een grote verzameling kunstboeken. Vele van onze kunstwerken en kunstboeken kunt u aanschaffen via online handelsplaatsen. Klik op een logo om naar de Galerie Malpertuis pagina van de website te gaan.
Home Marieke Brouwers.
Abstracte figuratieve kunst. Vrolijke kleurrijke 3D schilderijen. Voor bedrijven en particulieren. Galerie Pjez Unik Antwerpen. Etalage Eiland 8 Zwolle. Stadshoeve Stadshagen Zwolle. Kunstwerk in opdracht laten maken? NIETS VAN DEZE WEBSITE MAG ZONDER MIJN NADRUKKELIJKE TOESTEMMING. WORDEN GEBRUIKT VOOR COMMERCIËLE DOELEINDEN ZOALS WORKSHOPS, HET.

Contacteer ons