Resultaten voor galerie kunst


galerie kunst
Untitled Document.
Connie Harkema Galerie Kunst in Beweging Koudum kunstinzicht.nl.
Connie Harkema Galerie Kunst in Beweging. Galerie Kunst in Beweging te Koudum Malmö, een schilderij 90 x 120 acryl op doek uit de serie Stadssonnetten, bestaande uit schilderijen, gedichten en kussens. Weergave van de belangrijkste levensgebeurtenissen van grafisch kunstenaar M.C, Escher uit de serie Verhaalportretten.
Kunstgalerie in Namen, België Belgische Beeldhouwers en Schilders.
Tien jaar geleden besloten drie kunstliefhebbers om de Belgische beeldende kunst in het licht te plaatsen. Belgian Gallery is gegroeid van kleine stands tot grote beurzen en opent nu de deuren van een nieuwe kunstgalerij op de Place d'Armes, in het centrum van Namen.
Galerie Picoux Tussen de Kathedraal en de Grote Markt.
Galerie Picoux BE. Tussen de Kathedraal en. Grote Markt van Antwerpen. 2000 Antwerpen, België. Donderdag t/m zondag. van 13 tot 18 uur. Tel: 32-468 22 06 58. 5 months ago. Bull in Meadow by Léon Spierenburg Oil on canvas. View on facebook.
Flanders DC Een gesprek met Simon Delobel van galerie trampoline.
Zoals elke galerie staat trampoline open voor iedereen en de toegang is gratis, in tegenstelling tot het entreegeld dat je in een museum moet betalen. Als je van kunst houdt, kan je zoveel bijleren door simpelweg een galerie binnen te stappen.
Galerie PINSART.
op de 1.000.056 e Verjaardag van de kunst. met optreden van Tom Theuns Aurelie. 19 januari om 16u: Pierre Muylle onafhankelijk curator. vertelt over het werk van Geertje. 17-18-19-20 januari tentoonstelling en crowdfunding telkens van 14-18u. foto atelier: Axel Himburg. Wil je op de hoogte blijven van de tentoonstellingen in Galerie Pinsart?
Home Galerie Jos Depypere.
Galerie Jos Depypere. Ancient, modern and contemporary art. Galerie Jos Depypere. Galerie Jos Depypere is open van woensdag tot en met zaterdag van 14u00 tot 18u30 en op afspraak. Galerie Jos Depypere biedt u een ruim aanbod van verschillende artiesten aan.
Bel-Art Kunstgalerij 32 0473 472 183.
GABY KONINGS EN SALVA SCAVONE STELLEN TENTOON IN GALERIJ BEL-ART. STAF BEERTEN EN LUC HAMBLOK STELLEN TENTOON IN GALERIJ BEL-ART. FRANCIS VANNERUM EN ROGER VINCKEN STELLEN IN GALERIJ BEL-ART TENTOON. DEZE WEEK IN DE KIJKER. 1 2 9 Next Page.

Contacteer ons