Zoeken naar galerie kunst


galerie kunst
Black Swan Gallery.
De galerie is tijdens de tentoonstelling 5 weekends open op zaterdag en zondagnamiddag van 14.00 tot 18.00 of op afspraak. Schrijf je in op de nieuwsbrief. Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws, nieuwe tentoonstellingen, enz?
Down To Art Gallery address.
Down To Art Gallery. Jenka Solo 17. Jenka ouder werk. Marc De Corte. Pieter jan Martyn. Down to Art contemporary figurative art. 32 479 378 239. Open: Fri-Sat-Sun 13.30-18.30u. For email click contact mail kunstenaar. Looking forward to meeting you soon!
Indigo Art Gallery.
Op heel wat plaatsen houdt men. Black Friday actiesDaarom houden. wij Black Saturdays en dit tot. Kom kijken, passen en laat je verleiden. Elke zaterdag is er 30 % korting op. de hele kledingcollectie! We zijn open op zaterdag van 11 tot 18u.
Galerie PINSART.
Bij Musée de L'inconnu' bouwde hij in de schaduw van het Leuvense sociale wooncomplex Sint-Maartensdal met lemen blokken een klein museum, bevolkt met replica's' en maquettes van eigen werk. Galerie Pinsart is een tijdelijke stopplaats voor deze kunstwerken: een Parade.
Kunstgalerie in Namen, België Belgische Beeldhouwers en Schilders.
Tien jaar geleden besloten drie kunstliefhebbers om de Belgische beeldende kunst in het licht te plaatsen. Belgian Gallery is gegroeid van kleine stands tot grote beurzen en opent nu de deuren van een nieuwe kunstgalerij op de Place d'Armes, in het centrum van Namen.
Home Art gallery Vandevoorde.
Bekijk onze kunstenaars. Art gallery Vandevoorde. Waar kunst thuis komt. Art gallery Vandevoorde is een galerij met figuratieve en begrijpbare kunst. Er is een ruim aanbod aan beeldende kunst en schilderijen. Ala Khonikava Ans Smits Arlette Vereecke Bénédicte Gastout Chantal De Block Chris Overbeeke Christa Hoek Distel Edward Vandaele Françoise Gillet Hanneke van den Bergh Heleen Hobbelman Irénée Duriez Jan van t Hoff Jan Grotenbreg Marloes Wijtsma Nanouk Weijnen Nathalie Clement Paul De Vos Robert De Sutter Romee Kanis Ronny Paesbrugge Sabine Carlier Sandrine Bouleau Sara De Sutter Theo Wolfs Wiea Duintjer Greet Ketelaers Lyvie De Sutter Monique Spapens.
Verkopen van je kunst zonder galerie?
Ook zal een bepaald deel van het publiek het liefst blijven kopen via een galerie. Al was het alleen al omdat een galerie een selectie kan maken van wat interessante kunst is en wat niet. Maar het wil natuurlijk niet zeggen dat jij, als je het heft in eigen hand neemt, niet meer terecht kunt bij een galerie.
Home Sabine Van Paemel.
GALERIE Sabine Van Paemel. THE FINISHING TOUCH. Tijdens lopende tentoonstellingen open op zaterdag, zondag en maandag telkens van 14u00 tot 18u00. Andere dagen welkom op afspraak. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Lekedorpstraat 13/15 8600 Leke-Diksmuide 0476/42.42.13 info@sabinevanpaemel.be.

Contacteer ons