Meer resultaten voor galerie kunst


galerie kunst
Kunstgaleries Toerisme Knokke-Heist.
0031 641 388 351. Wake Up In Art. Van Bunnenlaan 50. 050 629 363. Axel Pairon Gallery. Zeedijk-Het Zoute 729. 0498 10 28 15. Jones Gallery Knokke. 0477 291 268. 0477 291 268. Galerie Luc Van Middelem. Zeedijk-Het Zoute 734.
De Muelenaere Lefevere Art Gallery Oostduinkerke.
De Muelenaere Lefevere Art Gallery. Wisselende tentoonstellingen van hedendaagse schilderijen en sculpturen. Belgische en internationale kunstenaars. Permanentie van gevestigde waarden. Expositions de peintures et de sculptures contemporaines. artistes belges et internationaux. Permanence de valeurs ├ętablies. Greta Lefevere Rik De Muelenaere.
Kunst kopen en huren bij Kunst galerie Bisart Kunst kopen en huren bij Kunstgalerie Bisart.
Art allows people to express their individuality and to represent their beliefs, feelings, hopes, convictions and philosophies in socially and visually acceptable and redeeming ways. Vintage meubels jaren 50 en 60. Hedendaagse, betaalbare kunst voor particulieren en bedrijven.; Vrijblijvend kunstwerken kijken in onze galerie te Kloosterstraat Antwerpen.
kunstgalerij De Mijlpaal dialoog tussen oude en hedendaagse kunst.
Yes Art Gallery Koksijde Welkom.
Sinds kort biedt Yes aan particulieren de mogelijkheid om kunstwerken te kopen waarbij de betaling gespreid wordt in de tijd. Zelfstandigen kunnen dan weer op een fiscaalvriendelijke manier kunst huren. Yes Art Gallery is vlot te bereiken en bevindt zich op wandelafstand van het Paul Delvauxmuseum. Bienvenue chez Yes Art. Yes Art jeune galerie d'art' au centre de Sint-Idesbald commune de Koksijde-Coxyde montre un artiste contemporain tous les mois et demi.
GALERIE KUNST 2001, dorpshuis, Snelliuslaan 35, 1171 CZ Badhoevedorp.
Nadat de vorm definitief is begint de magie van het polijsten waarbij verrassende kleurnuances van de steen naar voren komen, die versterkt worden door de wasbewerking. Hij geeft zijn beelden nooit een naam, de toeschouwer kan er in zien wat hij of zij wil zien. Belangrijk is om bij iedere stenen beeld een passende sokkel, kleur en vorm, te zoeken. Galerie Kunst 2001.
Black Swan Gallery.
De galerie is tijdens de tentoonstelling 5 weekends open op zaterdag en zondagnamiddag van 14.00 tot 18.00 of op afspraak. Schrijf je in op de nieuwsbrief. Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws, nieuwe tentoonstellingen, enz?
Galerie Rivoli: pijler van hedendaagse kunst in Brussel BRUZZ.
Daarop staart een gecultiveerde vrouw ons aan met om haar nek een halssnoer van worsten: Als kunst maar een reactie oproept, waarna het verhaal of het zelfonderzoek in gang wordt gezet. Galerie Rivoli wil in de toekomst ook andere kwaliteitszaken aantrekken, zoals een biologisch eethuis.

Contacteer ons