Op zoek naar kunst fotografie galerie?


kunst fotografie galerie
Fotografie op dibond Galerie Sille Kunstgalerie Kunstuitleen.
Waanzinnige collectie fotografie op dibond of aluminium. Galerie Sille werkt nauw samen met een selecte groep kunstenaars die fotografie als discipline hebben. Deze Nederlandse kunstfotografen exposeren in binnen en buitenland en werken alleen in kleine oplage van maximaal 20 stuks ongeacht het formaat. Een aantal van deze getalenteerde kunstenaars presenteert hun werk op dibond of geborsteld aluminium en/of met acrylglas ervoor. Reflecting Identities Barend Houtsmuller. Johnny Kyrah de Wit.
Lumas opent galerie in Brussel art shoot.be.
Shoot in samenwerking met Belgiumdigital.com. home nieuws fotokunst kunstfotografie lumas brussel. Lumas opent galerie in Brussel. Betaalbare fotokunst voor thuis. door Erik Derycke 17 januari 2014. Lees meer artikels over nieuws fotokunst kunstfotografie lumas brussel. Lumas een aanbieder van hedendaagse fotokunst opent een eerste galerie in België. De Russische fotograaf Mikhail Porollo stelt er tentoon. Lumas opende in 2004 zijn eerste galerie in Berlijn. Ondertussen zijn er wereldwijd al 27 vestigingen waar je terecht kan voor meer dan 1.400 werken van in totaal 160 fotografen en kunstenaars.
SEASIDE GALLERY KUNSTFOTOGRAFIE ONLINE LIMITED EDITION.
SEASIDE GALLERY is een verzameling van online kunstfoto's met werken van gerenommeerde fotografen gespecialiseerd in het fotograferen van de zee.
Galerie Quintessens Utrecht Moderne en hedendaagse kunst beeldhouwkunst en fotografie.
Al aan het begin van zijn loopbaan had Hélion verschillende goede contacten. Hij kende Hans Arp Fernand Léger Anton Pevsner en Piet Mondriaan zonder uitzondering. Bemiddeling in klassiek-moderne kunst. Galerie Quintessens bemiddelt in klassiek moderne kunst in het bijzonder in Nederlandse Belgische en Franse kunst van hoge kwaliteit uit de 20ste eeuw. Van de volgende kunstenaars zoekt de galerie schilderijen en/of beelden. Uit privé-bezit afkomstig beeldjes en tekeningen van Fioen Blaisse 1932-2012. Galerie Quintessens is geselecteerd voor de KunstKoopRegeling van het Mondriaanfonds.
Expositie van kunstfoto's in virtuele galerie. fotografen exposeren gratis.
Deze sitebuilder reikt hedendaagse kunstenaars de kans gratis te exposeren. De eigen online kunstgalerie kan volledig zelf worden beheerd.
Lumas Galerie Amsterdam NOW.
Liefhebbers van fotografie opgelet! Onlangs opende aan de Van Baerlestraat een geweldige galerie annex winkel alwaar je authentieke en hedendaagse kunstwerken tegen betaalbare prijzen koopt. Lumas Galerie biedt kunstzinnige fotografie van museumkwaliteit voor prijzen tussen de 120 euro en 800 euro. Ruim 1.400 werken van 160 gevestigde kunstenaars en verscheidene veelbelovende nieuwkomers uit de moderne kunst en designwereld vind je hier op 200 vierkante meter expositieruimte. Lumas organiseert regelmatig nieuwe tentoonstellingen boekpresentaties en lezingen door experts en kunstenaars van over de gehele wereld. Lumas Galerie liberation of art. EYE Filmmuseum Art Culture. Scheepvaartmuseum National Maritime Museum.
Seelevel Gallery Amsterdam Seelevel Gallery Amsterdam. Seelevel Gallery Amsterdam Seelevel Gallery Amsterdam.
Flatland Gallery Amsterdam.
Op een gegeven moment begin jaren 80 was ik het rondreizen beu en besloot ik een galerie te beginnen. In het begin bestond de galerie uit een combinatie van beeldende kunst muziek en uitgaven van speciale kunstboeken. De overgang van muziek naar kunst ervoer hij als iets heel natuurlijks. Er zit eigenlijk weinig verschil tussen culturele uitingen vindt hij wel in de uiting als zodanig maar doel en doelgroep blijven hetzelfde. Je wilt in beide gevallen iets bijzonders overbrengen op andere mensen. Tegenwoordig is Flatland Gallery gespecialiseerd in hedendaagse kunst en een echte trendsetter op het gebied van fotografie. Sinds 1997 staat Flatland Gallery steevast op Paris Photo de belangrijkste fotografie beurs ter wereld.

Contacteer ons