Op zoek naar kunst fotografie galerie?


kunst fotografie galerie
KUNSTWERKT.
expo Gent 17 mei tot 27 juni 2014. Om de tentoonstelling van Thomas Ruff in een bredere context te plaatsen presenteert S.M.A.K. een selectie film fotografie en beeldende kunst uit de collectie. De tentoonstelling illustreert via deze werken verschillende themas gaande van de seriële modus tot het iconisch portret van de lineaire tot de niet-lineaire vertelling en van een helder beeld tot de grenzen van leesbaarheid. Stedelijk Museum voor Actuele Kunst. drukwerk'-'mama's zeefdruktasjes'-'design op stof'-'portret à la andy warhol. cursus/workshop Lembeke 31 augustus 2013 tot 28 juni 2014. dRukwerK 31/8/ 2013-gelegenheidsdrukwerk Mama's zeefdruktasjes 2/11/2013-textielzeefdruk Design op stof 1/5/2014-textielzeefdruk Portret à la Andy Warhol 28/6/2014-zeefdruk op papier min.
Foto-Kunstgalerie Coudenys Brugge UiT in Vlaanderen.
Voeg event toe Mijn zoekopdrachten. Meld je aan om Mijn zoekopdrachten te gebruiken. Permanente tentoonstelling met werk van Lieven Coudenys fotografie en François Vantournhout sculpturale keramiek. Op zoek naar kunst voor uw interieur of bedrijf? Wij bieden creatieve kunstfotografie aan in beperkte oplage of als uniek stuk. Op zoek naar iets persoonlijks? Wij maken een persoonlijk kunstwerk van bijv. een sprekende huwelijksfoto of in de vorm van een reeks creatieve portretopnames van jezelf de kinderen en/of kleinkinderen je favoriete huisdier je woonomgeving enz. De vergrotingen van klein tot levensgroot kunnen op verschillende manieren afgewerkt worden op plexi dibond canvas. zodat ze een blikvanger worden aan je muur!
Exclusive fotokunst op plexiglas Umo Art Gallery.
Het team van Umo Art Gallery zorgt voor hoogstaande kwaliteit foto's op plexiglas en ingelijste fotokunst. Bekijk de showroom in Culemborg aan de Randweg 20.
Rize Gallery Hedendaagse kunst Fotografie Nederlands.
Veel jonge verzamelaars zijn vaak verrast door onze dynamische mix van jonge en opkomende artiesten in combinatie met de bekende en gevestigde namen in de internationale kunstwereld. De visie van de Rize Galerie is een verscheidenheid aan kunst tentoon te stellen op het gebied van fotografie beeldhouwkunst schilderkunst en mixed media kunst. Dit van zowel de Europese en Amerikaanse kunstenaars. Rize Gallery Naarden HQ. We zijn blij te vermelden dat onze galerie in Naarden weer geopend is. Ons nieuwe adres is Energiestraat 35B. U bent van harte welkom om langs te komen. Wij zijn in Naarden alleen geopend op afspraak. 31 06 48 17 22 20. Rize Gallery Naarden HQ.
SEASIDE GALLERY KUNSTFOTOGRAFIE ONLINE LIMITED EDITION.
SEASIDE GALLERY is een verzameling van online kunstfoto's met werken van gerenommeerde fotografen gespecialiseerd in het fotograferen van de zee.
Alles over kunstfotografie tags shoot.be.
Lumas een aanbieder van hedendaagse fotokunst opent een eerste galerie in België. De Russische fotograaf Mikhail Porollo stelt er tentoon. Lees meer artikels over nieuws fotokunst kunstfotografie lumas brussel. Fotofever een eerste blik. Shoot ging een kijkje nemen op de tweede editie van Fotofever een internationaal salon voor kunstfotografie. Lees meer artikels over nieuws fotokunst kunstfotografie fotofever brussel. Jonge fotokunstenaars op salon Fotofever in Brussel. In Brussel vindt van vrijdag 4 tot zondag 6 oktober de tweede editie plaats van Fotofever een internationaal salon voor kunstfotografie.
Galerie Quintessens Utrecht Moderne en hedendaagse kunst beeldhouwkunst en fotografie.
Al aan het begin van zijn loopbaan had Hélion verschillende goede contacten. Hij kende Hans Arp Fernand Léger Anton Pevsner en Piet Mondriaan zonder uitzondering. Bemiddeling in klassiek-moderne kunst. Galerie Quintessens bemiddelt in klassiek moderne kunst in het bijzonder in Nederlandse Belgische en Franse kunst van hoge kwaliteit uit de 20ste eeuw. Van de volgende kunstenaars zoekt de galerie schilderijen en/of beelden. Uit privé-bezit afkomstig beeldjes en tekeningen van Fioen Blaisse 1932-2012. Galerie Quintessens is geselecteerd voor de KunstKoopRegeling van het Mondriaanfonds.
Flatland Gallery Amsterdam online galerij.
Op een gegeven moment begin jaren 80 was ik het rondreizen beu en besloot ik een galerie te beginnen. In het begin bestond de galerie uit een combinatie van beeldende kunst muziek en uitgaven van speciale kunstboeken. De overgang van muziek naar kunst ervoer hij als iets heel natuurlijks. Er zit eigenlijk weinig verschil tussen culturele uitingen vindt hij wel in de uiting als zodanig maar doel en doelgroep blijven hetzelfde. Je wilt in beide gevallen iets bijzonders overbrengen op andere mensen. Tegenwoordig is Flatland Gallery gespecialiseerd in hedendaagse kunst en een echte trendsetter op het gebied van fotografie. Sinds 1997 staat Flatland Gallery steevast op Paris Photo de belangrijkste fotografie beurs ter wereld.

Contacteer ons