Meer resultaten voor kunst fotografie galerie


kunst fotografie galerie
Galerie Dessers moderne hedendaagse kunst.
Graag blijf ik op de hoogte van tentoonstellingen nieuwe aanwinsten. Leave this field empty if you're' human.: CASPER FAASSEN TIME IS A RIDDLE 19.01 23.02.19 LEUVEN. CASPER FAASSEN VIDEO'S' INTERVIEWS. MAURICE WYCKAERT 19.01 23.02.19 SHOWCASE LEUVEN. PARIS S'EVEILLE' 8.12.18 20.01.19 HASSELT. GALERIE DESSERS BVBA disclaimer privacy policy algemene voorwaarden.
Beste galerie van Amsterdam.
Informatie kunstenaar Aanmelden nieuwsbrief. 30 okt Beste galerie van Amsterdam. Geplaatst op 1200h: in Amsterdam, Fotografie, Galerie, Kunst, Top 10 lijsten door Vincent Moleveld. Op zoek naar de beste galerie van Amsterdam? Dat kan een hele zoektocht zijn, Amsterdam telt in totaal namelijk meer dan 140 galeries.
Frank Kunstenpunt.
Cultuurcentra met een Beeldende Kunst werking. Audiovisuele en Beeldende kunsten. Welkom bij FRANK BETA. Frank is de plek waar Kunstenpunt werkt om een geïntegreerd en datagedreven overzicht op te bouwen voor beeldende kunst, podiumkunsten en muziek in Vlaanderen en Brussel.
Galerie Pennings Fine Art Photography Eindhoven.
Deze website wordt niet meer bijgehouden. Voor alle informatie over onze activiteiten zie www.penningsfoundation.com. This website will not be actualized any more. For information about our activities go to www.penningsfoundation.com. Website Pennings Foundation. Galerie Pennings Fine Art Photography Eindhoven NL.
Fotogalerie Objektief KunstNonStop Enschede.
Vraag en aanbod. Kunst van Enschede. Ateliers in Enschede. Privacy Policy KNS. KunstNonStop Informatie Expositieruimtes Fotogalerie Objektief. 7511 GE Enschede. Info fotogalerie: info@fotogalerie-objektief.nl. Info cursus: cursus@fotogalerie-objektief.nl. Aanvraag exposities: expositie@fotogalerie-objektief.nl. Woensdag t/m zaterdag van 12.30 17.00 uur. Voor exposities is er een expositiecommissie, bestaande uit Anna Pisula, Bettie Florians en Marcel Vos. Er zijn 10 exposities per jaar, en 1 wedstrijd van de fotobond in februari. De duur van de exposities is 1 maand. De 2 maanden in de zomer als de galerie zomerstop heeft worden aangeboden aan net afgestudeerde Aki-studenten die dan de mogelijkheid krijgen een expositie te verzorgen zonder ondersteuning vanuit de galerie. Dit is een kans om zelf te leren en ontdekken hoe het is om een expositie te organiseren. Ook de bemanning van de galerie wordt dan verzorgd door de exposanten. 40 m2 vloeroppervlakte, 2 muren van 12 meter lang en 25, meter hoog. De voorgevel van de galerie is van glas. Gemiddeld ongeveer 170 bezoekers per maand. De galerie richt zich op een landelijk publiek. De galerie toont fotografie, bijna altijd 2 dimensionaal werk.
Kunsthuizen Home.
exposities en bijzondere evenementen. KUNST HUIZEN, Galeries Kunstuitleen. Amsterdam I Leiden I Breda. Welkom bij Kunsthuizen.nl; de grootste en snelst groeiende hedendaagse kunstcollectie van Nederland. Op deze website treft u het laatste nieuws en achtergrond-informatie over onze collectie en flexibele kunstuitleen en kunstkoopregelingen.
Galerie Studio Oostende.
Jean-Jacques Soenen, maakte tussen 1974 en 2015 fotos voor dagbladen, magazines, fotoagentschappen, toerisme en bedrijven. Naast zijn opdrachten voor de pers stelt hij zijn eigen werk tentoon in musea en galeries. Hij houdt nu Galerie Studio open, een galerie voor kunstfotografie.
Uitbater van een kunstgalerie Syntra AB.
Dan is deze opleiding precies wat je zoekt. Doorheen de tweejarige opleiding leer je alles wat je moet weten over kunst en het houden van een galerie. In het vak kunstgeschiedenis gaan we even terug in de tijd en word je ondergedompeld in het rijke kunstverleden.

Contacteer ons