Resultaten voor kunst schilderijen


kunst schilderijen
Atelier VAN HOEF: Muurschilderingen, portretten en kunst op maat.
Het Atelier VAN HOEF maakt muurschilderingen, portretten en kunstwerken op maat, tekeningen, schilderijen, trompe-l'oeils' en gevelschilderingen voor Uw privé-interieur of Uw zaak en daarnaast kan U ook bij het Atelier terecht voor een uitgebreid gamma vakkundig uitgevoerd ambachtelijk traditioneel klassiek of eigentijds modern decoratief schilderwerk.
Jan Teunissen realistische schilderijen stillevens, dieren, portretten en meer.
Schilderijen van Jan Teunissen in olieverf op paneel komen op ambachtelijke wijze tot stand. De werken zijn waarheidsgetrouw geschilderd, veelal in een klassieke, sfeervolle ambiance. Een moderne uitstraling wordt echter niet geschuwd. De kunstschilder brengt een grote verscheidenheid aan onderwerpen: stillevens, bloemen, portretten, dieren, en meer.
Permanente tentoonstelling van schilderijen en kunstvoorwerpen Uit in Oostende.
ga naar de startpagina in Oostende. Print deze pagina. Return to Content. Aanmelden UiTPAS registreren. Voordelen Meer info. Voer zelf een activiteit in. Uit met kinderen. Lees ons magazine. Permanente tentoonstelling van schilderijen en kunstvoorwerpen. Permanente tentoonstelling van schilderijen en kunstvoorwerpen.
Schilderijen kopen van toongevende kunstenaars Galerie Terbeek.
Jantien de Boer. olieverf-schilderijen contemporary-art moderne-kunst bronzen-beelden Bronzen-beelden-van-dieren Bronzen-vogels Schilderijen-van-de-zee figuratieve-schilderijen Schilderijen-strand-en-zee zee-en-wad-schilderijen Schilderijen-zeegezichten moderne-schilderijen Bronzen-vrouwenbeelden Schilderijen-strandleven Schilderijen-strandgezichten Ierse-Kunst landschap-schilderijen Hangende-bronzen-beelden klim-beelden Jozephine-Wortelboer-IJsvogel Schilderijen-van-landschappen. De agenda van Galerie Terbeek. Nationaal en internationale kunst kopen? Galerie Terbeek biedt hoogwaardig kwalitatieve schilderijen en beelden!
Mac's' Jacques Charlier. Schilderijen voor iedereen.
Het gaat om een kamer met een optische illusie, geïnspireerd door de kamer die de Amerikaanse oftalmoloog Adelbert Ames in 1946 uitvond en die Jacques Charlier door het museum heeft laten bouwen om er schilderijen in tentoon te stellen. Met deze installatie, die wat aan een kermisattractie doet denken, illustreert Jacques Charlier de hypothese dat de kunstgeschiedenis op een systeem van illusies berust. Volgens hem dwingt de kunstwereld ons om de artistieke actualiteit te zien doorheen een forced perspective dat de realiteit, en dus ook de échte kunst, vervormt.
Antiek, brocante, curiosa en kunst Koopjeskrant.be.
Eetservies in porselein van Limoge bestaande uit 102 stuks. getaxeerde viool 19 de eeuw. Perfect in orde boheemse viool uit de 19de eeuw. ik bied aan/ik zoek. antiek kunst subrubrieken. aardewerk en porselein 214. schilderijen en reproducties 167. glas en kristal 80.
Rubenshuis zoekt zes schilderijen van Michaelina Wautier Rubenshuis.
Het gezochte bloementafereel is gesigneerd Michaelina Woutiers fecit 1652 en was in 1960 te zien op de tentoonstelling Bloem en tuin in de Vlaamse Kunst in het Museum voor Schone Kunsten in Gent. In 1985 maakte het schilderij volgens de catalogus over bloemstillevens van Hairs deel uit van de collectie van de Parijse galerijhouder Benito Pardo. Na 1985 is het paneeltje echter van de radar verdwenen. Guirlande met vlinder en Guirlande met libelle zijn de enige twee stillevens die van Michaelina gekend zijn. Hun belang in haar oeuvre en het nut van een eventuele hereniging van beide stillevens kan daarom niet onderschat worden. Guirlande met vlinder. Marie-Louise Hairs, Les peintres flamands de fleurs au 17e siècle Brussel: Lefebvre, 1985. Het Rubenshuis lanceert een internationale oproep naar de schilderijen.
Welkom bij kunsthandel BEL-ARTE. Wij bieden online schilderijen te koop aan van bekende Belgische kunstenaars, gerepertorieerd in de naslagwerken Arto of Piron.
Wij bieden online schilderijen te koop aan van bekende Belgische kunstenaars, gerepertorieerd in de naslagwerken Arto of Piron. Wij bieden online schilderijen te koop aan van bekende Belgische kunstenaars, gerepertorieerd in de naslagwerken Arto of Piron. U vindt bij ons een verscheidenheid aan werken, van laat-negentiende eeuws tot hedendaagse kunst.

Contacteer ons