Resultaten voor kunst verkopen


kunst verkopen
Jouw betaalbare kunst verkopen Betaalbarekunst.nl.
Je verstuurt dus ook zelf je kunstwerken en probeert direct in contact met de klant te staan. Zoals je wellicht al hebt gezien, verkopen wij vooral moderne, betaalbare kunst voor boven de bank. Tweedimensionale werken die een breed publiek aanspreken.
Kunst kopen en verkopen bij De Vuyst, veilinghuis en tentoonstellingen Oude Meesters, Moderne en Hedendaagse kunst.
Daarom biedt De Vuyst de mogelijkheid na twee jaar de schatting voor de helft van de gebruikelijke kosten aan te passen. De Vuyst Veilinghuis. De Vuyst organiseert jaarlijks drie internationale veilingen hedendaagse, moderne en oude kunst. Schatting voor verkoop is gratis.
Bernaerts Hoe verkopen.
Deze schatting is gratis en vrijblijvend. Voor belangrijke stukken en grote inboedels komen we graag aan huis. Voor bepaalde domeinen doet het huis Bernaerts beroep op externe experten. Het gaat o.m. om schilderijen en sculpturen van internationaal gewaardeerde kunstenaars, design, juwelen, wapens en Aziatica.
Kunstenaar//creatief? Hoe staat het met de online verkoop van je werk?
Heb je tips? Dos en donts? Verkopen van je kunst zonder galerie? Je werk verkopen als kunstenaar. In 3 stappen online aan klanten komen. Hoe vind je een galerie? Tags: facebook, kunst, online, site, tips, verkopen. Deel dit stuk. Deel via Facebook.
Aankoop schilderijen schilderij aquarel gravure verkoop.
Ze werd voor het eerst gebruikt door de Vlaamse Primitieven. We onderscheiden ook verschillende genres, zoals landschap, portret, stilleven, stadsgezicht, marines, historiestuk, genrestuk en abstracte kunst. Een gravure is een afdruk in diepdruk-techniek van een afbeelding of een tekst die in een metalen plaat is gegraveerd gekrast.
Kunst verkopen kan eenvoudig online via KunstKoning.
PLAATS EEN ADVERTENTIE. KunstKoning biedt particulieren de mogelijkheid om kunst uit het hoge segment online te verkopen. Om er voor te zorgen dat uw advertentie onder de aandacht komt van een geïnteresseerd kunstpubliek doen we veel aan promotie, we staan op kunstbeurzen, adverteren in kunstbladen en investeren in de vindbaarheid van onze website op Google.
Kunst verkopen als twintiger, hoe pak je dat aan? NRC.
Onbeperkt nrc.nl Alle abonnementen. Je bent ingelogd als: Uitloggen. Je bent niet ingelogd Inloggen. Kunst verkopen als twintiger, hoe pak je dat aan? Een beginnend galeriehouder 29 en een doorbrekende kunstenaar 23 zorgen dat ze opvallen tijdens de belangrijkste modernekunstbeurs van Nederland.
7 tips om je kunstwerken te verkopen CultuurPunt.be.
Geef je kaartje telkens af wanneer je iemand over je kunst hebt vertelt. KOM NAAR BUITEN MET JE WERK. Zonder dat je werk gezien word zal je uiteraard niets verkopen. Plan dus genoeg tentoonstellingen. Zorg er ook voor dat tentoonstellingen toegankelijk zijn voor het publiek die je verkiest. Je kunt bijvoorbeeld geen dure werken verkopen in het stamcaf├ę om de hoek, maar je zult ook geen amateurkunst verkopen tussen gerenommeerde kunstenaars.

Contacteer ons