Op zoek naar kunst verkopen?


kunst verkopen
Kunst verkopen Hoe pak je dat aan? Kunst en Kunstenaar.
Je wilt de stap gaan nemen, je gaat je kunst verkopen. Weg uit dat stoffige atelier de wijde wereld in. Je maakt al een tijdje kunst, je hebt voldoende werken gemaakt en hebt besloten dat het goed genoeg is om te gaan verkopen.
Kunstveiling.
Jouw betaalbare kunst verkopen Betaalbarekunst.nl.
Je verstuurt dus ook zelf je kunstwerken en probeert direct in contact met de klant te staan. Zoals je wellicht al hebt gezien, verkopen wij vooral moderne, betaalbare kunst voor boven de bank. Tweedimensionale werken die een breed publiek aanspreken.
Verdien meer door te verkopen in de Catawiki Kunst Modern veiling Catawiki. Notarieel toezicht. Accenture Innovation Awards.
Bruno Cantais Beauty sky. Catawiki is het perfecte platform om Kunst Modern online te verkopen. Enkele van de vele kavels die momenteel in onze Kunst Modern veiling aangeboden worden. Bekijk de veiling. Hoe te verkopen via Catawiki. Aanmelden als verkoper.
7 tips om je kunstwerken te verkopen CultuurPunt.be.
Geef je kaartje telkens af wanneer je iemand over je kunst hebt vertelt. KOM NAAR BUITEN MET JE WERK. Zonder dat je werk gezien word zal je uiteraard niets verkopen. Plan dus genoeg tentoonstellingen. Zorg er ook voor dat tentoonstellingen toegankelijk zijn voor het publiek die je verkiest. Je kunt bijvoorbeeld geen dure werken verkopen in het stamcaf├ę om de hoek, maar je zult ook geen amateurkunst verkopen tussen gerenommeerde kunstenaars.
Kunst verkopen kan eenvoudig online via KunstKoning.
PLAATS EEN ADVERTENTIE. KunstKoning biedt particulieren de mogelijkheid om kunst uit het hoge segment online te verkopen. Om er voor te zorgen dat uw advertentie onder de aandacht komt van een geïnteresseerd kunstpubliek doen we veel aan promotie, we staan op kunstbeurzen, adverteren in kunstbladen en investeren in de vindbaarheid van onze website op Google.
Verkoop originele kunstwerken en edities kunzt.gallery.
Wat kan ik verkopen? Om het niveau van onze website hoog te houden, verkopen we enkel originele kunstwerken en genummerde edities van gevestigde kunstenaars. De herkomst en authenticiteit moet traceerbaar zijn, de prijs correct, en alle werken moeten gesigneerd zijn, en genummerd in het geval van edities. We verkopen enkel hedendaagse kunst, dus kunst gemaakt na 1940.
Kunst kopen en verkopen bij De Vuyst, veilinghuis en tentoonstellingen Oude Meesters, Moderne en Hedendaagse kunst.
Daarom biedt De Vuyst de mogelijkheid na twee jaar de schatting voor de helft van de gebruikelijke kosten aan te passen. De Vuyst Veilinghuis. De Vuyst organiseert jaarlijks drie internationale veilingen hedendaagse, moderne en oude kunst. Schatting voor verkoop is gratis.

Contacteer ons