Meer resultaten voor Foto Kunst


Foto Kunst
Kunst Fotografie Lannoo.
Cadeau Hobby Vrije tijd. Cadeau Hobby Vrije tijd.
Fotokunst KASK Dendermonde.
PRIJS VAN DE STAD DENDERMONDE 2016. Fotograferen doet vrijwel iedereen. Vooral nu veel mensen een digitale camera hebben. Een góede foto maken is echter wat anders dan op een knopje drukken. Het woord is afgeleid van het Grieks en betekent letterlijk schrijven met licht. En dit is nu juist wat wij jullie trachten mee te geven. Inzicht in licht hoe het gebruiken welke cadrage maken en natuurlijk veel techniek die je nodig zal hebben bij het fotografisch proces. In deze cursus fotografie vind je een opleiding vertrekkend vanuit je creativiteit. We trachten je te leren hoe je deze vertaalt in beelden. Zowel de digitale als analoge manier van werken worden belicht.
analoge fotokunst SASK Roeselare.
De SASK academie Roeselare biedt artistieke opleidingen voor volwassenen en studenten middelbare en lagere school.
Blocked.
Ruud Lips Foto Kunst.
compilaties en bewerkingen van originele foto's. uit 1994 tot 2014 reageer naar de kunstenaar klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken. van originele portretfoto Sylvana S. Originele foto v saxofoon bewerkt. van een originele foto. In 1994 een grote serie analoge foto's genomen van div. vormen al dan niet bewerkt en met apart licht.
Foto Kunst-Dorina Van Boeckel Heist-op-den-Berg Openingsuren Hulshoutsesteenweg 49.
Openingsuren Foto Kunst-Dorina Van Boeckel Heist-op-den-Berg. Foto Kunst-Dorina Van Boeckel in Heist-op-den-Berg is momenteel gesloten. Foto Kunst-Dorina Van Boeckel Heist-op-den-Berg. 2220 Heist-op-den-Berg Tel 0479 35 44 25. Deze week 05 jun. Volgende week 12 jun. Maandag 05 juni 12 juni. Dinsdag 06 juni 13 juni. Woensdag 07 juni 14 juni. Donderdag 08 juni 15 juni. Vrijdag 09 juni 16 juni. Zaterdag 10 juni 17 juni. Zondag 11 juni 18 juni. Foutieve gegevens op deze pagina? Leuke kortingen bij Zalando!
Volwassenen Academie beeldende kunsten Heusden-Zolder.
De basisoefeningen zijn erop gericht dat je onmiddellijk ervaart dat bij elke foto steeds een aantal factoren samenspelen. Inhoudelijke vormelijke en technische aspecten werken samen en maken de zeggingskracht van het beeld uit. Via gerichte oefeningen worden je de noodzakelijke vaardigheden bijgebracht. Vermits fotografie een vrij technisch medium is is het belangrijk dat je deze techniek voldoende leert beheersen zodat je je uitdrukkingsmogelijkheden kunt vergroten. Techniek wordt echter niet gezien als een doel op zich maar als een hulpmiddel om het beeld te realiseren.
Fotokunst Academie Hoboken.
Uitkeringsgerechtigde werklozen of personen ten laste daarvan. attest van de VDAB dienstig voor het Deeltijds Kunstonderwijs afgeleverd door de VDAB in september evt. samenstelling van het gezin attesten van de vakbond worden niet aanvaard. Personen die genieten van een leefloon of personen ten laste daarvan. Men dient een attest van het OCMW binnen te brengen. Mindervaliden of personen ten laste daarvan. Voor volwassenen vanaf 22 jaar geldt het criterium vermindering van verdienvermogen tot één derde of minder.

Contacteer ons