Meer resultaten voor fotokunst


fotokunst
Fotokunst academie antwerpen dko.
Bij fotokunst leert de student artistiek gezien een eigen beeldtaal en visie te ontwikkelen en deze zelfstandig fotografisch te kunnen realiseren. De docenten zullen kennis bijbrengen van het werk van fotografen door de geschiedenis heen en de studenten ook aanleren hoe deze te kunnen bespreken.
Fotokunst Academie Temse.
4de en 5de hogere graad. In het vierde en vijfde jaar hogere graad gaat de leerling nog verder in zijn persoonlijke zoektocht, met daarnaast nog technische opdrachten, om zijn grenzen te kunnen verleggen. Fotokunst Rio Staelens. Vanaf het vierde jaar krijgen de leerlingen naast Stephanie Van Mol.
Info Fotokunst IKO DE KUNSTACADEMIE.
Hogere Graad Inloggen. Je onderzoekt het medium fotografie binnen de ruime context van hedendaagse kunst. Je wordt uitgedaagd om je fotos en die van anderen kritisch in vraag te stellen, naar vorm en zeker ook naar inhoud. Doorheen en dankzij de camera leer je anders en beter waarnemen: je blik wordt aangescherpt.
fotokunst.
In het atelier fotokunst staat de ontwikkeling van je persoonlijke beeldtaal voorop. Je scherpt je waarneming aan en reflecteert over de resultaten. Het hele fotografische proces van ruwe data of film tot presentatie in welke vorm dan ook komt aan bod in deze opleiding.
fotokunst.
volwassenen 18 jaar. opleidingen volwassenen 18 jaar ateliers fotokunst. Via praktische opdrachten leren we de theorie van de fotografie aan in onze afdeling fotokunst. In de aanvangsjaren gaan we de elementaire natuurprincipes zoals textuur, ronding, diepte en licht ontdekken op een fotografische manier.
Fotokunst KASK Dendermonde.
DIGITALE BEELDVERWERKING 1. 3de en 4de JAAR HOGERE GRAAD 10 u/week. DAGEN EN UREN. voor H1: WOENSDAG van 18.00-18.50. voor H2: WOENSDAG van 18.50-19.40. FOTOKUNST voor alle graden. VOLGENS ONDERSTAANDE LIJST. VERSCHILLEND VOOR PARE EN ONPARE WEKEN. DINSDAG van 18.00-21.30.
Fotokunst SABK Zottegem.
Exclusive fotokunst op plexiglas Umo Art Gallery.
De kracht van fotokunst op plexiglas. Sprekende foto's, voorzien van plexiglas. Steeds meer interieurdesigners ontdekken de kracht van fotokunst. Het zorgt voor een strakke maar sfeervolle verfraaiing van diverse ruimtes en is in trek bij zowel de zakelijke als particuliere markt.

Contacteer ons