Meer resultaten voor fotokunst


fotokunst
Volwassenen Academie beeldende kunsten Heusden-Zolder.
Vertrekkende vanaf nul leer je fotografie kennen en hanteren als een uitdrukkingsmiddel waarmee je je persoonlijke visie op de omgevende wereld kunt weergeven. De basisoefeningen zijn erop gericht dat je onmiddellijk ervaart dat bij elke foto steeds een aantal factoren samenspelen. Inhoudelijke vormelijke en technische aspecten werken samen en maken de zeggingskracht van het beeld uit. Via gerichte oefeningen worden je de noodzakelijke vaardigheden bijgebracht. Vermits fotografie een vrij technisch medium is is het belangrijk dat je deze techniek voldoende leert beheersen zodat je je uitdrukkingsmogelijkheden kunt vergroten.
Fotokunst Stedelijke Academie voor Schone Kunsten.
Creatief fotograferen vereist een ernstige betrokkenheid. Het vraagt tijd technische kennis en menselijk inzicht. In een open ateliergeest leer je jezelf telkens opnieuw ontplooien je ontdekt hoe de techniek een stimulerende creatieve waarde kan hebben. Een prikkeling om tot nieuwe inzichten te komen.
digitale fotokunst SASK Roeselare.
praktische afspraken EINDE schooljaar. inschrijven op onze nieuwsbrief. hoe solliciteren bij SASK. Een studierichting voor wie gebeten is door beelden. We beginnen met een introductie in de basistechnieken van de fotografie. Vervolgens leer je het beeldmateriaal digitaal te ontwikkelen processing in Lightroom Camera RAW en Photoshop. Er wordt projectmatig gewerkt en maandelijks komt een nieuw thema zoals het portret het landschap zwart-wit of het pin-hole aan bod. Je kan rekenen op een individuele begeleiding die ruimte laat voor je persoonlijke expressie.
Exclusive fotokunst op plexiglas Umo Art Gallery.
De kracht van fotokunst op plexiglas. Sprekende foto's voorzien van plexiglas. Steeds meer interieurdesigners ontdekken de kracht van fotokunst. Het zorgt voor een strakke maar sfeervolle verfraaiing van diverse ruimtes en is in trek bij zowel de zakelijke als particuliere markt. Umo Art Gallery beschikt over een uitgebreid aanbod aan fotos in diverse collecties van een uitzonderlijke hoge kwaliteit. Bij Umo Art kan gekozen worden voor twee diverse afwerkmogelijkheden. Er is de mogelijkheid om de fotokunst te verlijmen op plexiglas of om deze in te lijsten met een passe-partout. Uw favoriete foto aan de wand.
Fotokunst Academie Temse.
4de en 5de hogere graad. In het vierde en vijfde jaar hogere graad gaat de leerling nog verder in zijn persoonlijke zoektocht met daarnaast nog technische opdrachten om zijn grenzen te kunnen verleggen. Vanaf het vierde jaar krijgen de leerlingen naast Stephanie Van Mol. ook les van Rio Staelens. De basistechnieken zijn intussen aangeleerd en er ontstaat meer ruimte voor verdieping. Het vrij werk wordt belangrijker in het vierde jaar en is in het vijfde jaar het afstudeerproject dat je aan een jury kan voorleggen. In de loop van het jaar word je hierbij door middel van persoonlijke contactmomenten begeleid. Je bent voor je vrij werk volledig vrij in de keuze van techniek. Zowel analoog als digitaal. Ben je een fotograaf pur sang?
Foto Kunst Fotograaf Heist-op-den-Berg.
Fotograaf Heist-op-den-Berg Fotografie Heist-op-den-Berg Foto Kunst Hulshoutsesteenweg 37 Heist-op-den-Berg 015/637178 of 0479/354425.
fotokunst.
Singer's night 23 maart 2016. Doewap 27 april 2016. Circus 10 mei 2016. In het atelier fotokunst staat de ontwikkeling van je persoonlijke beeldtaal voorop. Je scherpt je waarneming aan en reflecteert over de resultaten. Het hele fotografische proces van ruwe data of film tot presentatie in welke vorm dan ook komt aan bod in deze opleiding. Er is aandacht voor fotobesprekingen maar ook voor praktijkgerichte opdrachten beeldanalyse kunst-en fotografiegeschiedenis. Tijdens de les is er tijd voor individuele begeleiding en voor sessies in groep. Je hebt geen voorkennis van fotografie nodig wel basiskennis over de computer. Je hebt een digitale reflexcamera nodig. Inschrijven kan vanaf 18 jaar.
Fotokunst Gemeente Koksijde.
Fotografie bestaat nog maar kort. 200 jaar van voortdurende evolutie met de digitale revolutie daarbovenop. Er is de fotografie met een grote F en de kleine van familiefotos Sommige fotografen werken met dure cameras anderen met wegwerp. Het hangt niet af van je budget of je goede fotos maakt wel van je visie. Onze atelierwerking gaat vanbinnenuit de techniek het artistiek pad bewandelen en dit via opdrachten en eigen projecten. Een cursus fotografie om net iets anders dan anders te fotograferen.

Contacteer ons