Meer resultaten voor fotokunst


fotokunst
Fotokunst Academie Temse.
4de en 5de hogere graad. In het vierde en vijfde jaar hogere graad gaat de leerling nog verder in zijn persoonlijke zoektocht, met daarnaast nog technische opdrachten, om zijn grenzen te kunnen verleggen. Fotokunst Rio Staelens. Vanaf het vierde jaar krijgen de leerlingen naast Stephanie Van Mol.
digitale fotokunst SASK Roeselare.
Elk schooljaar wordt bekroond met een eigen expositie, die de leerlingen met het publiek confronteert. De cursus kan ook gecombineerd worden met digitale fotokunst. Dan volg je 1 lesblok analoge en 1 lesblok digitale fotokunst. Iedereen vanaf 18 jaar kan deze opleidingen volgen.
fotokunst.
In het atelier fotokunst staat de ontwikkeling van je persoonlijke beeldtaal voorop. Je scherpt je waarneming aan en reflecteert over de resultaten. Het hele fotografische proces van ruwe data of film tot presentatie in welke vorm dan ook komt aan bod in deze opleiding.
Fotokunst KASK Dendermonde.
DIGITALE BEELDVERWERKING 1. 3de en 4de JAAR HOGERE GRAAD 10 u/week. DAGEN EN UREN. voor H1: WOENSDAG van 18.00-18.50. voor H2: WOENSDAG van 18.50-19.40. FOTOKUNST voor alle graden. VOLGENS ONDERSTAANDE LIJST. VERSCHILLEND VOOR PARE EN ONPARE WEKEN. DINSDAG van 18.00-21.30.
Fotokunst Stedelijke Academie voor Schone Kunsten.
De fotokunst als artistiek expressiemiddel via analoge of digitale fotografie, via de herkenbare werkelijkheid in de natuur, stad of eigen leefwereld, maar ook in de studio, in de donkere kamer of in het digitale atelier. Creatief fotograferen vereist een ernstige betrokkenheid.
fotokunst.
opleidingen volwassenen 18 jaar ateliers fotokunst. Via praktische opdrachten leren we de theorie van de fotografie aan in onze afdeling fotokunst. In de aanvangsjaren gaan we de elementaire natuurprincipes zoals textuur, ronding, diepte en licht ontdekken op een fotografische manier.
Fotokunst SABK Zottegem.
email-kinderen.

Contacteer ons