Resultaten voor fotokunst


fotokunst
Kunstacademie Wetteren Afdeling Beeldende Kunsten.
In de lessen komt zowel het artistieke als het theoretische op een evenwichtige manier aan bod en wordt er al eens gefilosofeerd over fotokunst en de relatie tot kunst in het algemeen. Er zijn een aantal fototoestellen ter beschikking, zodat je in principe zonder apparatuur kan starten, maar uiteindelijk zal een eigen fototoestel onmisbaar zijn.
Fotokunst Archieven Van Loon Galleries.
Van Loon Galleries is gevestigd in een prachtig oud pand aan de Taalstraat met een bijzondere achtergrond. Het pand is de voormalige pastorie van de Parochie Onze Lieve Vrouw Middelares. Deze pastorie is in 1953 gebouwd onder architectuur van architect Kropholler.
Fotokunst bei KUNSTKOPIE.DE. Exklusive Kunstfotografien in unendlichen Variationen.
Über 2.000 internationale Fotografen. Mit über 20.000 Arbeiten namhafter Fotografen haben wir über die Jahre eine der weltweit größten Kunstfoto-Sammlungen zeitgenössischer Fotokunst geschaffen. Mit jeder Bestellung unterstützen Sie direkt die ausstellenden Fotografen, denn diese erhalten für jeden Druck eine Bildlizenzgebühr von ca.
Hedendaagse fotokunst, de mooiste kunstfoto's' online.
leonardo Da Vinci. Vincent Van Gogh. Art prints, reproducties en olieverfschilderijen naar stijl en per periode. Kunst naar thema en genre. Zoeken op grootte. kunstenaar top 100. TOP 1000 kunstdrukken. Kunstenaar zonder kunststijl. Schilderijen zonder kunstenaar. ALLE KUNSTDRUKKEN SCHILDERIJEN VAN FOTOKUNST.
Fotokunst Academie Temse.
4de en 5de hogere graad. In het vierde en vijfde jaar hogere graad gaat de leerling nog verder in zijn persoonlijke zoektocht, met daarnaast nog technische opdrachten, om zijn grenzen te kunnen verleggen. Fotokunst Rio Staelens. Vanaf het vierde jaar krijgen de leerlingen naast Stephanie Van Mol.
Fotokunst Academie voor beeldende kunsten Gent.
Iedereen is van nature creatief, maar niet iedereen weet deze competentie zo optimaal mogelijk te benutten. In de afdeling fotokunst streven we naar de ontwikkeling van een persoonlijke fotografische beeldtaal en visie. Het medium fotografie functioneert hier als een persoonlijk expressiemiddel, waarbij techniek geen doel op zich is, maar het beeld stuurt in dienst van een idee.
Hochwertige Fotokunst und Bilder online kaufen LUMAS.
Klicken Sie sich online durch unser Portfolio oder besuchen Sie uns in einer unserer Galerien: Bei LUMAS finden Sie je nach Geschmack und Bedarf die passende Fotokunst für Ihre Räumlichkeiten. Fotokunst kaufen online und vor Ort. Unsere Online-Galerie ist nach verschiedenen Kriterien geordnet.
Fotokunst en Art Klooster Events, Art and Design.
Regelmatig nieuwe moderne kunst. Klooster is permanent een galerie voor fotokunstenaars. Daarbij is het altijd de intentie om kunst en woondesign harmonisch op elkaar af te stemmen. Nu is bijvoorbeeld werk te zien van de Braziliaanse fotografe Cinti Barrosso Alexander die reportages maakte in Azie en Afrika.

Contacteer ons