Zoeken naar kunsthandel


kunsthandel
Kunsthandel Pollentier Maréchal.
Kunsthandel en antiquariaat Pollentier-Maréchal is al jaren een gevestigde waarde in de Brugse binnenstad. U vindt ons onder de toren van de Sint-Salvatorskathedraal. Wij specialiseren ons in.: alle inlijstingen: eigentijds en klassiek. vakkundig inlijsten van prenten: stofdicht, stof en zuurvrij.
Kunsthandel en galerie de Vries.
Kunsthandel en Galerie de Vries. Nationale en Internationale Moderne en Hedendaagse Kunst. Primitieve kunst: Afrika, Nw Guinea en China. In en Verkoop. Advies bij beleggen kunst. Verzorgen van kunst voor bedrijven. Doorlopende Exposities van gerenomeerde kunstenaars. Expositie Kunsthandel de Vries.
Kunsthandel Art Gallery Studio 2000.
Kunsthandel Studio 2000 heeft een grote collectie met hoogwaardige schilderijen van honderden kunstenaars. Om onze collectie op peil te houden zijn wij voortdurend op zoek naar hoogwaardige kunstwerken uit het einde van de negentiende en de eerste helft van de twintigste eeuw.
Kunsthandel Jean Rigaux Overijse Inforegio.be.
Kunsthandel Jean Rigaux. Kunsthandel Jean Rigaux. Uw kunsthandel voor Hoeilaart, Overijse en omstreken. Over Jean Rigaux. Jean Rigaux ging resoluut voor de kunsten. Stevig onder de indruk van zijn oom Louis Rigaux, werd hij opgeleid in de Académie des Beaux Arts te Ukkel en ontving hij een solide vorming in de beeldende kunsten.
Ontdek kunsthandel bedrijf, lijstenmaker, spiegelmaker Kunsthandel Koch.
Dit zijn bijvoorbeeld andere schrijfwijzen, bijnamen of namen van getrouwde vrouwen met of juist zonder de achternaam van een echtgenoot. Koch, kunsthandel Gebroeders Koch. kunsthandel bedrijf, lijstenmaker, spiegelmaker. Kunsthandel Gebroeders Koch was specialised paintings of the romantic period and the Hague School Het Vaderland, 16-12-1972.
Welkom bij Kunsthandel Gennep kunsthandel-gennep.nl.
Wij nodigen u dan ook van harte uit om onder het genot van een kopje koffie of thee deze unieke kunstwerken te komen bezichtigen. Om u een indruk te geven van wat Kunsthandel Gennep te bieden heeft, verwijzen wij u graag naar de rubriek galerie" op deze website.
Kunsthandel Gennep uit Gennep Advertenties op Marktplaats.nl.
06-51 62 60 32. Kunsthandel Gennep zoekt werken van Theo Wolvecamp e.a. Kunsthandel gennep is door de enorme stijgende vraag op zoek naar kunstwerken van theo wolvecamp, jaap wagemaker, wim de haan, karl fred dahmen, piet ouborg, bernard aubertin en vroege werken van bram bogart e.a!
KUNSTHANDEL, GALERIE TROMPENBURGH s GRAVELAND WIJDEMEREN.

Contacteer ons