Meer resultaten voor kunsthandel


kunsthandel
Reactie kunsthandel bevreemdt, drama is niet nodig NRC.
Download als pdf. antiwitwasrichtlijn Reactie kunsthandel bevreemdt, drama is niet nodig. 19 april 2018. Leestijd 1 minuut. De verzamelde internationale kunst en antiekhandel reageert gechoqueerd op de vernieuwde antiwitwasrichtlijn van het Europees Parlement. Daarin wordt de kunstmarkt toegevoegd aan de lijst van risicogroepen en onderworpen aan richtlijnen die het witwassen van zwart geld en terrorismefinanciering moeten voorkomen.
Jörg Maass Kunsthandel.
Kan men bloemen kweken in de hel? De Belgische kunsthandel tijdens de Eerste Wereldoorlog Scriptieprijs.
De Belgische kunsthandel tijdens de Eerste Wereldoorlog. De studie gaat na hoe de Belgische kunsthandel zich tijdens de Eerste Wereldoorlog handhaafde. De verschillende oorzaken voor de heropleving van de kunsthandel worden hierbij stelselmatig toegelicht. Kan men bloemen kweken in de hel?
Kunsthandel Gennep uit Gennep Advertenties op Marktplaats.nl.
06-51 62 60 32. Kunsthandel Gennep zoekt werken van Theo Wolvecamp e.a. Kunsthandel gennep is door de enorme stijgende vraag op zoek naar kunstwerken van theo wolvecamp, jaap wagemaker, wim de haan, karl fred dahmen, piet ouborg, bernard aubertin en vroege werken van bram bogart e.a!
Kunsthandel Evens Overpelt Openingsuren Ringlaan 98.
Top 10 winkels altijd open. Openingsuren Kunsthandel Evens Overpelt. Kunsthandel Evens in Overpelt is vandaag vanaf 1330: open. Kunsthandel Evens Overpelt. 3900 Overpelt Tel: 011 64 49 76. Deze week: 13 aug. Volgende week: 20 aug. Maandag 13 augustus 20 augustus.
Welkom bij Kunsthandel Gennep kunsthandel-gennep.nl.
Wij nodigen u dan ook van harte uit om onder het genot van een kopje koffie of thee deze unieke kunstwerken te komen bezichtigen. Om u een indruk te geven van wat Kunsthandel Gennep te bieden heeft, verwijzen wij u graag naar de rubriek galerie" op deze website.
Kunsthandel Pollentier Maréchal.
Kunsthandel en antiquariaat Pollentier-Maréchal is al jaren een gevestigde waarde in de Brugse binnenstad. U vindt ons onder de toren van de Sint-Salvatorskathedraal. Wij specialiseren ons in.: alle inlijstingen: eigentijds en klassiek. vakkundig inlijsten van prenten: stofdicht, stof en zuurvrij.
Kunsthandel/Lijstenmakerij Hokken Welkom in Gouda nl.
Voeg toe aan Mijn Dagje Gouda. Kunst maakt uw woning helemaal af. Ingelijste kunst maakt het nog persoonlijker. De winkel staat garant voor deskundig advies, kwaliteit, service en een ruim assortiment aan kunst en lijsten. Informatie touroperators Voor de chauffeur Beeldbank.:

Contacteer ons