Resultaten voor kunsthandel


kunsthandel
Mark Smit Kunsthandel: schilderijen uit de 19e en 20e eeuw.
Bekijk de gehele collectie online of bezoek onze kunsthandel in Ommen. U kunt meer dan 150 schilderijen bewonderen in een persoonlijke en ongedwongen sfeer. Er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en in de nabijheid van de kunsthandel. Meer informatie over Mark Smit Kunsthandel.
Inlijstingen en tekenmaterialen Kunsthandel Evens.
Promo's' op houten teken en schilderkisten! 011/ 64 49 76. Welkom BIJ kunsthandel Evens. Kunsthandel Evens gevestigd in Overpelt is een winkel gespecialiseerd in inlijstingen. op maat en beschikt over een groot assortiment van teken en schildermateriaal. 011/ 64 49 76.
Simonis Buunk Kunsthandel, Ede Een keur aan kunst.
Oog in oog is alles nog mooier. Kunsthandel Simonis Buunk is een familiebedrijf met drie galeries in het midden van Nederland, aan de Notaris Fischerstraat in Ede. Al vier generaties lang wordt hier gehandeld in kunst van hoog en middelhoog niveau.

in onze collectie bevinden. Het is onmogelijk om alle kunstwerken die op de website staan in de kunsthandel te etaleren. Indien u geïnteresseerd bent, dan is het raadzaam om vooraf te informeren of het desbetreffende kunstwerk in de kunsthandel aanwezig is.
Kunsthandel Pygmalion Beeldende Kunst, Maarssen, Utrecht. Schilderkunst en beeldhouwkunst 1850-1950.
Schilderkunst, beeldhouwkunst en grafiek 1850-1950. Pygmalion, de kunsthandel voor de fijnproever. Haverman, Liggend naakt. 7 oktober t/m 4 november 2018. Het thema is kunst op papier, d.w.z. grafiek, aquarellen en gouaches, maar vooral ook tekeningen. Veel van de kunstenaars die hier vertegenwoordigd zijn waren lid van de Hollandsche Teekenmaatschappij, een initiatief dat eind 19e eeuw voortkwam uit de Haagse School.
IVO BOUWMAN NEXUS.
Something old, something new. Van vijfenveertig jaar kunsthandel Ivo Bouwman vindt u de weerslag op deze website. Met oude bekenden als Isaac Israels, Jan Sluijters en Leo Gestel om slechts drie van de vermaarde kunstenaars te noemen, van wie menig werk het predicaat herkomst Ivo Bouwman inmiddels draagt.
Kunsthandel kruis-weg68 voorheen J.H. DE BOIS.
Kunsthandel Kruis-Weg 68 biedt een platform aan voor zowel gerenommeerde als startende kunstenaars. En sinds begin 2017 huisvest Kunsthandel Kruis-Weg 68 ook de Artvark collectie. Uniek in Haarlem! Kunsthandel Kruis-Weg 68 is gevestigd aan de Kruisweg 68, 2011 LE in Haarlem.
KUNSTHANDEL definitie Encyclo.
Gevonden op http//www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/KUNSTHANDEL/1.: Geen exacte overeenkomst gevonden. Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken.

Contacteer ons