Zoeken naar kunsthandel


kunsthandel
Simonis Buunk Kunsthandel, Ede Een keur aan kunst.
Kunsthandel Simonis Buunk is een familiebedrijf met drie galeries in het midden van Nederland, aan de Notaris Fischerstraat in Ede. Al vier generaties lang wordt hier gehandeld in kunst van hoog en middelhoog niveau. Prijzen lopen uiteen van 1.000 euro tot en met 500.000 euro.
Werken op papier Hein A.M. Klaver Kunsthandel.
Klaver Kunsthandel, gevestigd in Baarn, heeft inmiddels een historie van ruim 20 jaar. We hebben een passie voor papier, maar ook voor schilderijen kunt u bij ons terecht. Onze periode is 1880 tot 1950. Na jarenlang de kunstcollectie beheerd te hebben van een grote collectionneur, richtte Hein Klaver in 1992 zijn eigen kunsthandel op aan De Lairessestraat in Amsterdam.
Kunsthandel en galerie de Vries.
Kunsthandel en Galerie de Vries. Nationale en Internationale Moderne en Hedendaagse Kunst. Primitieve kunst: Afrika, Nw Guinea en China. In en Verkoop. Advies bij beleggen kunst. Verzorgen van kunst voor bedrijven. Doorlopende Exposities van gerenomeerde kunstenaars. Expositie Kunsthandel de Vries.
Collectie Kunsthandel Juffermans.
Ter ere van de publicatie in 2002 was er in De Kunsthal Rotterdam een grote overzichtstentoonstelling van het grafische werk van Van Dongen uit de collectie van Kunsthandel Juffermans. September 2010 is de nieuwe editie Kees van Dongen Het Complete Grafische Werk met aanvullingen en nieuwe ontdekkingen uitgekomen.
Kunsthandel Meijer.
Kunsthandel Evens.
Word vandaag nog lid van Facebook om in contact te komen met Kunsthandel Evens. Openbaar Annuleren Wijzigingen opslaan. 011 64 49 76. Vandaag 1330: 1800.: 50, van 5 sterren 6 recensies. Elisabeth Bracke 5 sterren. 12 november 2015 2 recensies.
Kunsthandel E.J. van Wisselingh Co, Haarlem Willem de Winter be√ędigd taxateur.
Breuker, Johan geb. Johan Breuker, Vijver in de tuin van Harry Marjon I, 2014., houtskool pastel tekening op papier, 565, x 70 cm. Mieghem, van, Eugeen 1875-1930. Eugeen van Mieghem, Havenvrouw op zondag., monotype, olieverf op papier, 20 x 20 cm.
Art Dumay en Foederer Kunsthandel restauraties taxaties inlijstingen.
Kunst curiosa evenement. Foederer anno 1937. Gratis taxatie en restauratieadvies. Kunst restauraties taxaties inlijstingen. Art Dumay in Nuenen presenteert klassieke en moderne kunst. Daarnaast is Art Dumay adviespartner voor collectioneurs, bedrijven en instellingen wat betreft het ontsluiten en/of bewaken van kunstcollecties.

Contacteer ons