Meer resultaten voor kunsthandel


kunsthandel
Kunsthandel Juffermans Kunsthandel Juffermans.
Kunsthandel Marcel Gieling Kunsthandel Marcel Gieling.
Marcel Gieling is gevestigd in Utrecht en combineert smaak met gevoel voor goede kunst. Bel 06 222 46 032. Wilt u op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst Abonneer. Volg ons op social media. Like ons op Facebook. Volg ons op Twitter. Over Kunsthandel Marcel Gieling. Lees mijn blog op duic.nl.
Collectie Kunsthandel Han Vos.
in huis in Frankrijk. Mocht u een weekje of langer willen wandelen en uitrusten in een mooi gelegen huis in de Limousin zie dan voor foto's en beschikbaarheid 2017. U kunt bij Han Vos terecht voor aan en verkoop Lees verder. Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Kunsthandel Han Vos Kleine kromme elleboog 6 9712 BS Groningen 31 050 312 35 26.
Welkom bij kunsthandel BEL-ARTE. Wij bieden online schilderijen te koop aan van bekende Belgische kunstenaars gerepertorieerd in de naslagwerken Arto of Piron.
Art Dumay en Foederer Kunsthandel restauraties taxaties inlijstingen.
Kunsthandel Art Dumay in Nuenen is gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van schilderijen uit de periode 1800 1950 en het restaureren van olieverfschilderijen. Werken met een romantische impressionistische of expressionistische uitstraling worden vertegenwoordigd in de collectie van Art Dumay.
Werken op papier Hein A.M. Klaver Kunsthandel.
Aankomende beurzen en tentoonstellingen. Welkom bij Hein A.M. Specialist in werken op papier. Aftellen tot PAN Amsterdam. Op 22 november start PAN Amsterdam. De dagen voorafgaand aan de opening zijn hectisch maar tegelijkertijd ook ontzettend leuk. Want vanaf woensdagmiddag gaan de deuren van de RAI open voor de standhouders en gaan wij er met elkaar weer een prachtige beurs van maken. Wij zijn volop bezig met de voorbereiding. Het wordt weer een bijzondere stand dat kunnen wij u alvast verklappen. Met zeer divers werk alle stromingen in ons tijdvak 1880 1950 zijn vertegenwoordigd. Een grote variƫteit aan kunstenaars en veel uit particulier bezit.
Kunsthandel Studio 2000.
van de activiteiten van Studio 2000. Jan Toorop kabinet bij Studio 2000. De collectie van Kunsthandel Studio 2000. Kunsthandel Studio 2000 sinds 1985 is gespecialiseerd in hoogwaardige kunstwerken uit het eind van de negentiende eeuw en de eerste decennia van de twintigste eeuw. Op exposities en beurspresentaties toont Studio 2000 kwalitatief hoogstaand werk van Nederlandse met bijzondere aandacht voor Zeeuwse en Gooische kunstenaars Belgische en Franse kunstenaars. Om onze collectie op peil te houden zijn wij voortdurend op zoek naar hoogwaardige kunstwerken uit het einde van de negentiende en de eerste helft van de twintigste eeuw. Wilt u uw werken ter verkoop aanbieden laten beoordelen of wilt u meer informatie?
Kunsthandel Meijer.

Contacteer ons