Resultaten voor kunsthandel


kunsthandel
Inlijstingen en tekenmaterialen Kunsthandel Evens.
Promo's' op houten teken en schilderkisten! 011/ 64 49 76. Welkom BIJ kunsthandel Evens. Kunsthandel Evens gevestigd in Overpelt is een winkel gespecialiseerd in inlijstingen. op maat en beschikt over een groot assortiment van teken en schildermateriaal. 011/ 64 49 76.
Richard ter Borg Kunsthandel, veiling galerie Groningen. Richard ter Borg Kunsthandel, veiling galerie Groningen.
Kunstveiling 30 mei 2018. Aanvang: 19.00 uur. Locatie: Folkingestraatsynagoge in Groningen. Kijkdagen: 25 t/m 29 mei tussen 12.00 en 18.00. Zaterdag 26 mei is er geen kijkdag! Gezicht op Groningen. Bekijk meer van de collectie. Copyright Richard ter Borg Ontwerp realisatie: Internetbureau Cronius.
CategorieKunsthandel: Wikipedia.
Deze categorie bevat de volgende 3 ondercategorieën, van een totaal van 3. Kunstgalerie 4 C, 2 P. Kunsthandelaar 1 C, 17 P. Striphandel 2 C. Artikelen in de categorie Kunsthandel." Deze categorie bevat de volgende 16 paginas, van in totaal 16.
Mark Smit Kunsthandel: schilderijen uit de 19e en 20e eeuw.
Bekijk de gehele collectie online of bezoek onze kunsthandel in Ommen. U kunt meer dan 150 schilderijen bewonderen in een persoonlijke en ongedwongen sfeer. Er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en in de nabijheid van de kunsthandel. Meer informatie over Mark Smit Kunsthandel.
Topverzamelaar rekent af met onfrisse kunsthandel rtlz.nl.
Topverzamelaar rekent af met onfrisse kunsthandel. Mathijs Smit 14 april 2017 0600: @Mathijs__Smit. Beeld Bert Kreuk. In zijn deze week verschenen autobiografie Art Flipper doet ex-ondernemer en topverzamelaar Bert Kreuk een fascinerend boekje open over de niet altijd frisse gang van zaken in de wereld van de kunsthandel.
Kunsthandel Overijse Jean Rigaux: academie, inlijstingen, schildersmateriaal.
Neem contact met ons op. Bent u geïnteresseerd in de producten van kunsthandel Jean Rigaux in Overijse? Of stel uw vragen via de contactpagina. Om het onze klanten nog wat eenvoudiger te maken, kunnen zij al onze materialen vanaf nu ook online bestellen.

in onze collectie bevinden. Het is onmogelijk om alle kunstwerken die op de website staan in de kunsthandel te etaleren. Indien u geïnteresseerd bent, dan is het raadzaam om vooraf te informeren of het desbetreffende kunstwerk in de kunsthandel aanwezig is.
Kunsthandel Juffermans Kunsthandel Juffermans.
Bekijk alle werken van Jeroen Hermkens Vertel me meer over Kunsthandel Juffermans. Exposities bij Kunsthandel Juffermans. Gespecialiseerd in 20ste-eeuwse grafiek. van bijna alle grote meesters: Pablo Picasso, Kees van Dongen, Joan Miró, Henri Matisse, Marc Chagall, Damien Hirst, Sandro Chia, Francis Bacon, Karel Appel, Corneille, Constant en vele anderen.

Contacteer ons