Resultaten voor kunstverkoop


kunstverkoop
Ervaringen met louche kunstverkoop? Radio1.
Ervaringen met louche kunstverkoop? dinsdag 22 september 2009. Er is een nieuwe vorm van oplichterij aan de gang in België: Israëlische studenten verkopen deur-aan-deur schilderijen voor zo'n' 140 à 200 euro. Aan de slachtoffers die ze kopen wordt verteld dat de schilderijen in een galerij zo'n' 1000 à 2000 euro waard zijn.
Kunst verkoop.
Met grote regelmaat worden de werken van Jenny Boot door The Public House of Art tentoongesteld op grote Art fairs over de hele wereld. Kunst die in opdracht voor The Public House of Art is gemaakt is uitsluitend via hen te koop.
De KunstSalon Utrecht Kunstverkoop en kunstuitleen.
Online kunstverkoop.
Bedrijven én particulieren kunnen kunstwerken bij Verborgen Kunst kopen. Alle kunst die we uitlenen kan gekocht worden, enkele uitzonderingen daargelaten. Dit staat ook nadrukkelijk bij het desbetreffende kunstwerk vermeld. Daarnaast hebben we een aparte selectie kunstwerken die expliciet voor de verkoop is.
Kunstverkoop OOkunst ten voordele van Kom Op Tegen Kanker Kortemark Westhoek.be.
Europese kampioenschappen zeilwagenrijden in De Panne en Oostduinkerke. Nieuws Kunstverkoop OOkunst ten voordele van Kom Op Tegen Kanker Kortemark. A A A. Kunstverkoop OOkunst ten voordele van Kom Op Tegen Kanker Kortemark. 09 juni 2015 Kortemark Bron: OOkunst. 27 juni 2015 om 20u30, Markt te Kortemark.
Kunstverkoop.
Kunstverkoop in garage, schuur en tuin.
Uw interesse in onze verslaggeving stellen wij zeer op prijs. Om artikelen op Kunstverkoop in garage, schuur en tuin te kunnen lezen, dient de zogenaamde Javascript in uw browser ingeschakeld te staan. Op dit moment staat Javascript in uw browser uitgeschakeld.
Kunstverkoop Hedendaagse kunst, abstracte en figuratieve schilderijen en sculpturen.
Galerie Beeldkracht Kunstverkoop. Collectie Galerie Beeldkracht Kunstverkoop. Galerie Beeldkracht heeft zich de afgelopen twintig jaar in kunstverkoop gespecialiseerd. Daarom heeft de galerie een eigen collectie aangelegd. Deze bestaat uit schilderijen in olieverf en acrylverf, sculpturen van brons, design, etsen, lithografieën, zeefdrukken, keramische en glasobjecten in verschillende stijlen, genres en prijsklassen.

Contacteer ons