Meer resultaten voor kunstverkoop


kunstverkoop
Onderzoek: 39% van de kunstkopers koopt online kunst belang van online kunstmarkt groeit We Like Art.
Uit eerder onderzoek Nederlandse Galerie Associatie uit 2014 blijkt dat 33% van de Nederlandse kunstkopers wel eens online kunst heeft gekocht. In 2010 was dat 13% en in 2006 9%. Online kunst aanbieders zijn een toevoeging voor de zichtbaarheid en de verspreiding van beeldende kunst en vormen geen bedreiging maar juist een toegevoegde waarde voor galeries.
Kunstverkoop.
Vrienden van Dirk en Jaap Oudes. Bent u geïnteresseerd in de werken van Dirk en Jaap Oudes of wilt u wellicht een kunstwerk aanschaffen dan kunt u voor verdere informatie contact opnemen met Dhr. Jan Oud, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.
Kunst verkoop Atelier 17 Het-UITstapje.nl.
Mark van den Heuvel heeft 12 jaar gewerkt als ambachtelijk meubelmaker. Vanaf 2004 is Mark vol passie bezig met beeldende kunst. Op afspraak is zijn werk in zijn atelier te bezichtigen. Overige activiteiteiten van Atelier 17.: Workshop gevangen" emoties." Reacties op Kunst verkoop.
Galerie Posthuys Texel Moderne kunst verkoop en exposities.
Elk jaar is er vanaf Vlaggetjesdag een tentoonstelling te zien over visserij, Hollandse traditie, haring en andere vissoorten. De deelnemende kunstenaars zijn in 2018: Ortaire de Coupigny sardineblikjes, Rutger Hiemstra schilderijen, Jeannet Klement keramiek, Gerrie Lulof keramiek, Edith Madou keramiek, Maurice Christo van Meijel monoprints en keramiek, Vincent van Ojen houtdrukken, Gertjan Scholte-Albers schilderijen, Marian Smit papiersculpturen, Hein Vandervoort schilderijen en Serge de Vries schilderijen.
Galerie ZininKunst kunstverkoop en kunstuitleen Deventer.
Wie zijn wij. ZininKunst is een online galerie en presenteert kunst van zowel bekende als nieuwe talentvolle kunstenaars. ZininKunst heeft een grote collectie schilderijen en andere kunstwerken. Deze zijn zowel online als via diverse expositie locaties in en rondom Deventer te bekijken.
schilderijen en kunst verkoop bij museum Boerma Groningen.
Voor prijsopgave van schilderijen of overige kunst verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Lammert Boerma is een beeldend kunstenaar die zich vooral richt op schilderkunst, de voorstellingen op de schilderijen vormen een mengeling van realistisch surrealistisch en symbolische tendensen.
Koop betaalbare kunst, schilderijen en wanddecoratie tot 999.,
Wij hebben niet alleen meer dan tien jaar ervaring in alle soorten schilderijen op maat, maar zijn met prijzen van 199 euro ook nog eens de goedkoopste als het gaat om het naschilderen van fotos, reproduceren van meesterwerken en vervaardigen van alle soorten schilderijen in opdracht.
bol.com Kunstverkoop.
Kunstverkoop is verkoper bij bol.com. Je bestelt bij deze verkoper een artikel zoals je gewend bent via je vertrouwde account en betaalt aan bol.com. Kunstverkoop verstuurt het artikel en regelt de service volgens de voorwaarden op deze pagina. Totaal aantal beoordelingen: 19.

Contacteer ons