Meer resultaten voor kunstverkoop


kunstverkoop
Kunst-verkoop.
Volg ons ook op Facebook. Ipomal Galerie en Kunstuitleen is ook te vinden op www.kunstgalerie-info.nl. U bevindt zich hier Voorpagina Kunst-verkoop. Zie voor de actuele voorraden en verkoop de webshop.
De KunstSalon Utrecht Kunstverkoop en kunstuitleen.
De KunstSalon is gevestigd in Utrecht en biedt een ruim assortiment aan hedendaagse kunst. D.m.v. ons kunstuitleen project kunt u zowel kunst lenen als kopen.
Kunstverkoop OOkunst ten voordele van Kom Op Tegen Kanker Kortemark Westhoek.be.
Nieuw Degusteer het Idesbaldbier in het Abdijmuseum Ten Duinen. Europese kampioenschappen zeilwagenrijden in De Panne en Oostduinkerke. Nieuws Kunstverkoop OOkunst ten voordele van Kom Op Tegen Kanker Kortemark. Kunstverkoop OOkunst ten voordele van Kom Op Tegen Kanker Kortemark. 09 juni 2015 Kortemark Bron OOkunst. 27 juni 2015 om 20u30 Markt te Kortemark. Meer info ivm de toogmarathon www.kortemarkkomtop.be. In samenwerking met het comité kortemark komt op tegen kanker wordt op zaterdag 27 juni om 20u30 op de Markt in Kortemark een veiling en tombola gehouden van kunstwerken. De opbrengst gaat integraal naar de organisatie. We deden een beroep op alle leden van OOkunst en op de gastkunstenaars kunstroute van de laatste jaren om gratis een werk af te afstaan voor dit goede doel.
Kunstverkoop in garage schuur en tuin.
Kunstverkoop in garage schuur en tuin. 03 september 2013 Laatste update. 03 september 1645 Foto's. Galeriehouder Gerard Ekelenkamp in zijn beeldentuin aan de Morgenster 14. NIJVERDAL Drie jaar was galerie Uiterart gevestigd in een winkelpand aan de Constantijnstraat in het centrum van Nijverdal maar de omzet bleef achter bij de verwachting.
Kunst verkoop.
Jenny Boot Photography
Galerie ZininKunst kunstverkoop en kunstuitleen Deventer.
Galerie ZininKunst heeft een ruime collectie schilderijen beelden toegepaste kunst glaskunst sieraden en ook kunstkadootjes. Zowel verkoop als kunstuitleen.
Art for Groep Ubuntu Online Kunstverkoop.
Art for Groep Ubuntu is een unieke kunstverkoop voor het goede doel. Met deze kunstverkoop willen de organisatoren geld inzamelen om diverse projecten van vzw Groep Ubuntu een netwerkorganisatie die mensen met een beperking ondersteunt in de regio Zuid-West-Vlaanderen te realiseren. Deweer Gallery een dynamische galerie uit Otegem met internationale uitstraling engageert zich éénmalig om kunstwerken goedkoper aan te bieden dan de actuele marktwaarde. Een groot deel van de verkoopsprijs wordt geschonken aan vzw Groep Ubuntu. Grote namen als Jan Fabre Koen Vanmechelen Johan Tahon Panamarenko Thomas Lange maar ook vele andere gerenommeerde internationale kunstenaars maken deel uit van de selectie.
Kunstverkoop.
Online kunstverkoop Galatea

Contacteer ons