Meer resultaten voor kunstverkoop


kunstverkoop
UItgelichte KUNSTwerken Kunstmarktplaats Via KUNSTmarktplaats.nl kunnen KUNSTenaars, particulieren en galerieën hun KUNST te koop aanbieden.
Via deze website kunnen kunstenaars, particulieren en galerieën hun kunst te koop aanbieden met een minimumprijs van 250 voor schilderijen. Daarnaast vind je aan kunst gerelateerde informatie. Kunst beter vindbaar maken voor de potentiële kunstkoper door het grote bereik via sociale media.

Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
Kunst verkoop Atelier 17 Het-UITstapje.nl.
Mark van den Heuvel heeft 12 jaar gewerkt als ambachtelijk meubelmaker. Vanaf 2004 is Mark vol passie bezig met beeldende kunst. Op afspraak is zijn werk in zijn atelier te bezichtigen. Overige activiteiteiten van Atelier 17.: Workshop gevangen" emoties." Reacties op Kunst verkoop.
Kunst en recht: Regels voor online kunstverkoop Russell Advocaten Amsterdam.
@: reinier.russell@russell.nl t: 31 20 301 55 55. Kunst en recht: Regels voor online kunstverkoop. Publicatiedatum: 13 juli 2017. Verkoopt u kunst aan consumenten via een webshop? Houd er dan rekening mee dat hiervoor strenge regels gelden. Aan welke verplichtingen moet u allemaal voldoen als online kunstverkoper?
Amazon start met kunst verkoop vanAnaloognaarDigitaal.nu.
Stunten met prijzen, zoals de webwinkel eerder met boeken deed, lijkt niet aan de orde. Amazon brak eerder onder meer de traditionele boekenmarkt open door enorm agressief op prijs te gaan concurreren. Maar die strategie lijkt de webwinkel niet op zijn kunstverkoop los te laten.
2de Kans Kunst verkoop 17182425 februari Zaansgroen.
Prachtig werk voor lieve prijsjes. Zowel particulieren als kunstenaars verkopen tijdens deze expositie hun kunstwerken. Kunst die te veel is en waar geen plaats meer voor is in huis of atelier. In een salonachtige opstelling zal veel oudwerk van onder andere Zaanse kunstenaars aangeboden worden voor aantrekkelijke prijzen.
Koop betaalbare kunst, schilderijen en wanddecoratie tot 999.,
Wij hebben niet alleen meer dan tien jaar ervaring in alle soorten schilderijen op maat, maar zijn met prijzen van 199 euro ook nog eens de goedkoopste als het gaat om het naschilderen van fotos, reproduceren van meesterwerken en vervaardigen van alle soorten schilderijen in opdracht.
Aangeboden kavels door kunstverkoop Catawiki.
U heeft uw e-mailadres nog niet bevestigd. Aangeboden kavels door kunstverkoop. De aangeboden kavels van deze aanbieder zijn voor deze week inmiddels gesloten. Hieronder vindt u een aantal kavels die kunstverkoop eerder op Catawiki heeft aangeboden. Danny van Walsum. 167 150 131.

Contacteer ons