Resultaten voor kunstverkoop


kunstverkoop
Ervaringen met louche kunstverkoop? Radio1.
dinsdag 22 september 2009. Er is een nieuwe vorm van oplichterij aan de gang in België Israëlische studenten verkopen deur-aan-deur schilderijen voor zo'n 140 à 200 euro. Aan de slachtoffers die ze kopen wordt verteld dat de schilderijen in een galerij zo'n 1000 à 2000 euro waard zijn. Maar in de praktijk kan je ze op het internet bestellen voor amper 4 euro. Luisteraar Marc trapte al in de val van de Israëlische studenten. Hij vertelt hoe listig ze te werk gaan. Misschien ben je zelf ook een slachtoffer in deze kwestie? Hebben zich bij jou ook al kunstverkopers aangediend? Hoe gaan ze te werk? Wat vertellen ze je? Heb je iets gekocht?
kunst schilderijen kunst verkoop.
Mad Art Overzicht van de voordelen van kunstverkoop met Mad Art. JRun Servlet Error.
Mad Art helpt u bij de verkoop van uw kunst online of op geselecteerde internationale kunstbeurzen.
Kunstverkoop OOkunst ten voordele van Kom Op Tegen Kanker Kortemark Westhoek.be.
Nieuw Degusteer het Idesbaldbier in het Abdijmuseum Ten Duinen. Europese kampioenschappen zeilwagenrijden in De Panne en Oostduinkerke. Nieuws Kunstverkoop OOkunst ten voordele van Kom Op Tegen Kanker Kortemark. Kunstverkoop OOkunst ten voordele van Kom Op Tegen Kanker Kortemark. 09 juni 2015 Kortemark Bron OOkunst. 27 juni 2015 om 20u30 Markt te Kortemark. Meer info ivm de toogmarathon www.kortemarkkomtop.be. In samenwerking met het comité kortemark komt op tegen kanker wordt op zaterdag 27 juni om 20u30 op de Markt in Kortemark een veiling en tombola gehouden van kunstwerken. De opbrengst gaat integraal naar de organisatie. We deden een beroep op alle leden van OOkunst en op de gastkunstenaars kunstroute van de laatste jaren om gratis een werk af te afstaan voor dit goede doel.
Kunstverkoop in garage schuur en tuin.
Kunstverkoop in garage schuur en tuin. 03 september 2013 Laatste update. 03 september 1645 Foto's. Galeriehouder Gerard Ekelenkamp in zijn beeldentuin aan de Morgenster 14. NIJVERDAL Drie jaar was galerie Uiterart gevestigd in een winkelpand aan de Constantijnstraat in het centrum van Nijverdal maar de omzet bleef achter bij de verwachting.
Kunstverkoop voor beleeftuinen van Valkenhof.
/ Valkenswaard / Kunstverkoop voor beleeftuinen van Valkenhof. Kunstverkoop voor beleeftuinen van Valkenhof. 08 augustus 2014 Laatste update. 08 augustus 1542 Foto's. Valkenhofvrijwilliger René Hilhorst toont een van de kunstwerken van de instelling die hij aan het inventariseren en beschrijven is voor het goede doel. WEEBOSCH/VALKENSWAARD René Hilhorst uit Weebosch deze week geëerd als 500e vrijwilliger van Valkenhof in Valkenswaard bereidt een kunstverkoop voor ten bate van het tuinenproject van de zorginstelling.
De KunstSalon Utrecht Kunstverkoop en kunstuitleen.
De KunstSalon is gevestigd in Utrecht en biedt een ruim assortiment aan hedendaagse kunst. D.m.v. ons kunstuitleen project kunt u zowel kunst lenen als kopen.
Art for Groep Ubuntu Online Kunstverkoop.
Art for Groep Ubuntu is een unieke kunstverkoop voor het goede doel. Met deze kunstverkoop willen de organisatoren geld inzamelen om diverse projecten van vzw Groep Ubuntu een netwerkorganisatie die mensen met een beperking ondersteunt in de regio Zuid-West-Vlaanderen te realiseren. Deweer Gallery een dynamische galerie uit Otegem met internationale uitstraling engageert zich éénmalig om kunstwerken goedkoper aan te bieden dan de actuele marktwaarde. Een groot deel van de verkoopsprijs wordt geschonken aan vzw Groep Ubuntu. Grote namen als Jan Fabre Koen Vanmechelen Johan Tahon Panamarenko Thomas Lange maar ook vele andere gerenommeerde internationale kunstenaars maken deel uit van de selectie.

Contacteer ons