Meer resultaten voor kunstverkoop


kunstverkoop
Lees alles over kunstverkoop op Express.be.
3 artikels bevatten al uw zoektermen kunstverkoop. Kunstmarkt tekent recordverkoop van 51 miljard euro op. Toenemend aantal miljardairs jaagt kunstprijzen de hoogte in. Aldi komt opnieuw met Belgische kunst. In Beiroet slachtte IS donderdag 43 mensen af en geen haan die er naar kraait. Brussel start experiment met vierdaagse werkweek.
Kunstverkoop.
Als er geen werk voorradig is kan de getoonde afbeelding aanleiding zijn om contact met ons op te nemen. Als u in het menu op een naam klikt krijgt u een korte beschrijving van de kunstenaar en een aantal afbeeldingen van het werk. Wilt u een dagje lekker actief genieten in de natuur en de dag afsluiten met een heerlijke maaltijd te midden van prachtige kunst Paviljoen Breeland te Annen maakt deze combinatie helemaal waar. Speciaal gericht op groepen maar ook individuele gasten zijn welkom.
Kunstverkoop Hedendaagse kunst abstracte en figuratieve schilderijen en sculpturen.
Galerie Beeldkracht heeft zich de afgelopen twintig jaar in kunstverkoop gespecialiseerd. Daarom heeft de galerie een eigen collectie aangelegd. Deze bestaat uit schilderijen in olieverf en acrylverf sculpturen van brons design etsen lithografieën zeefdrukken keramische en glasobjecten in verschillende stijlen genres en prijsklassen. Galerie Beeldkracht heeft tijd en aandacht voor de kunstverzamelaar die onze galerie bezoekt. Maar natuurlijk is iedereen van harte welkom die gewoon een mooi aansprekend schilderij zoekt voor in zijn woon of slaapkamer.
Kunstverkoop.
Online kunstverkoop Galatea
Kunstverkoop OOkunst ten voordele van Kom Op Tegen Kanker Kortemark Westhoek.be.
Nieuw Degusteer het Idesbaldbier in het Abdijmuseum Ten Duinen. Europese kampioenschappen zeilwagenrijden in De Panne en Oostduinkerke. Nieuws Kunstverkoop OOkunst ten voordele van Kom Op Tegen Kanker Kortemark. Kunstverkoop OOkunst ten voordele van Kom Op Tegen Kanker Kortemark. 09 juni 2015 Kortemark Bron OOkunst. 27 juni 2015 om 20u30 Markt te Kortemark. Meer info ivm de toogmarathon www.kortemarkkomtop.be. In samenwerking met het comité kortemark komt op tegen kanker wordt op zaterdag 27 juni om 20u30 op de Markt in Kortemark een veiling en tombola gehouden van kunstwerken. De opbrengst gaat integraal naar de organisatie. We deden een beroep op alle leden van OOkunst en op de gastkunstenaars kunstroute van de laatste jaren om gratis een werk af te afstaan voor dit goede doel.
Kunstverkoop Childsurgery-Vietnam.org.
Nelleke Smit woont en werkt in Frankrijk.Vandaaruit steunt zij slachtoffers van Agent Orange. Sinds 2008 voert zij ook in Nederland actie voor hulp aan Vietnamese kinderen. Tot en met 24 mei doet zij dit ten bate van Child Surgery Vietnam. Op die dag wordt haar expositie in atelier Vernissage te Bussum afgesloten met een veiling van haar werk De Haan. De opbrengst gaat volledig naar Stichting Child Surgery Vietnam Nederland CSVN. Van de overige verkochte werken gaat 20% van de opbrengst naar de stichting.
Kunstverkoop op een eerlijke manier SDSP.
Kunstverkoop op een eerlijke manier. Stichting Duurzame Samenleving Papua Barat SDSP verkoopt in haar kantoor annex gallerie in Zeist kunst uit Papua Barat voormalig Nederlands Nieuw-Guinea. De opbrengst komt geheel ten goede aan ontwikkelingshulp in Papua Barat zelf. Geen onethische commerciële kunsthandel voor eigen gewin maar kunstverkoop op een eerlijke manier. In Zeist pronken talloze Papua kunstvoorwerpen in het SDSP kantoor en in de galerie.
Online Kunstgalerij Schilderijen verkopen originele kunstwerken en fine kunstprints aankopen op Artmajeur.
Koop en verkoop kunst online. Blader door miljoenen originele kunstwerken schilderijen fotografie beeldhouwkunst en bedrukkingen van hoge kwaliteit van gevestigde en opkomende kunstenaars.

Contacteer ons