Meer resultaten voor online galerie


online galerie
KUNSTWERKT.
ma 23 jun 2014. In september stelt Cobra.be 27 amateurkunstenaars voor in M Museum Leuven. Zij zijn de laureaten van de zomeractie Kunst uit de kast. Ze hebben een vaste plek gekregen in Cobra.be's online galerie Atelier C en mogen vanaf 6 september hun favoriete werk ook echt tentoonstellen in M Museum Leuven. Aan het begin van de zomer riep acteur en kunstliefhebber Luk Dheu amateurkunstenaars op om met hun kunstwerken uit de kast te komen. Honderden schilders tekenaars fotografen keramisten en andere beeldende kunstenaars gaven gehoor aan zijn oproep en presenteerden de vrucht van hun creativiteit en huisvlijt op Cobra.be de cultuursite van de VRT. Uit die honderden inzendingen kozen de bezoekers van Cobra.be 27 laureaten in de meest uiteenlopende disciplines.
YellowKorner Kunstgalerie in Brussel Brussel.
YellowKorner wil ook een springplank worden voor jonge fotografen maar ook een plaats waar internationaal gerenommeerde fotografen worden gepromoot. Galerieën en online galerie. YellowKorner heeft 50 galerieën over heel de wereld. In Frankrijk en Europa maar ook in de Verenigde Staten Canada Mexico en Marokko. Elk van deze galerieën beantwoordt aan de hoofdvereiste van de stichters van YellowKorner van deze tentoonstellingsruimtes plaatsen van cultuur en ontmoeting maken tussen een publiek en uitgelezen artiesten. In dit project worden er in de galerijen evenementen vernissages georganiseerd of worden fotografen en beroemdheden uitgewisseld om iedereen te laten meegenieten. In een virtuele galerie worden de foto's van YellowKorner ook integraal voorgesteld.
New Chique Gallery Affordable online art gallery.
Online art gallery. Betaalbare kunst aan je muur van Nederlandse makers met aandacht voor ambacht en kunst voor de beste prijs.
Online galerie.
ART CONNEXIONS is een online galerie. Waar professionele beeldende kunstenaars hun kunst verkopen.
Online kunst kopen bij dé online galerie Blooz Gallery.
Een webgalerie nieuwe stijl die online kunst verkopen combineert met pop-up expo's op diverse locaties. Focus op nieuw talent. Office De Smeltkroes Nijmegen The Netherlands. Blooz Gallery online professionele kunst kopen online galerie. Nieuwe kunst van Nic Opdam en Sjoerd Tegelaers online. Zondag Expeditie Honig open kantoor Blooz Gallery. Inspiratie art@home en verse kunst! Blijf op de hoogte. Welke berichten wil je ontvangen? Blooz Gallery onderdeel van Top Kunstbureau. Telefoon 06 416 38311. Webshop door Aftrap Communicatie.
Online galerie Archives John Nieland.
Moiree Art Gallery exposeert SUNGOD. Category Archives Online galerie. Expositie Galerie Wijdemeren 15 nov. Vuurplaats De Nederzetting Blik terug in het verleden. Aanbidding van het vuur Omring door de natuur Verborgen herinneringen.
De online galerie ARTHUR BERNARD moderne kunst.
Een bezoek brengen / contact. Op uw desk of laptop computer is flash. mogelijk al geïnstalleerd en kunt u de online galerie bekijken. Op uw tablet moet. u eerst even de exhibbit app installeren.
Deel kijk en stem de online galerie voor New Art Academy is nu geopend! Nieuws Nintendo.
Dankzij New Art Academy kan iedereen zich tot artiest ontpoppen. En nu is er een manier om je kunst aan de wereld te laten zien met de lancering van de online galerie voor New Art Academy. Een geraffineerd kunstwerk maken op je Nintendo 3Ds is heel gemakkelijk dankzij de brede selectie van materialen en heldere lessen in New Art Academy.

Contacteer ons