Resultaten voor kunst art


kunst art
HOME Kunstenfestival Watou.
Van 29 juni tot en met 2 september 2019 kan je in het grensdorp Watou terecht voor de 39ste editie van Kunstenfestival Watou. Meer nieuws over het thema van deze editie volgt binnenkort. Benieuwd naar de deelnemende kunstenaars, dichters en performers?
Buy buy art.
Buy buy art is een inspirerend boek, strak en sterk geformuleerd, van een geëngageerde cultuurfilosoof die heel zijn intellectuele achtergrond inzet ook bij momenten zijn cursus logica om de grote uitverkoop van kunst en cultuur niet alleen aan te klagen, maar ook om te zetten in een hoopvol perspectief.
ARTISTIEKE VOORSTELLING Huis voor Kunst Art Borgloon artborgloon.
2016 een nieuw jaar, met een nieuwe sterke programmatie, met ruimte voor een 6 weken durende POP-UP waarbij jong artistiek talent de mogelijkheid wordt geboden om hun werk te tonen binnen het professionele platform van het Huis voor Kunst Art Borgloon.
Art en Vitrine Kunst in de Etalage L'Entrela' Centre Culturel d'Evere.'
Art en Vitrine Kunst in de Etalage. Du 15 mars au 6 avril, lArt en Vitrine fait son entrée dans les commerces éverois. Pour cette première édition, 37 artistes ont proposé 150 uvres à exposer, et 60 commerçants ont répondu avec enthousiasme!
De Tijdstroom Uitgeverij De kunst van ART.
Voor deze mensen en voor de mensen die zich nu aanmelden bij deze vormen van langdurige zorg hebben we een nieuw inhoudelijk model ontwikkeld, dat we ART noemen. De kunst van ART gaat over echt contact maken en weer aansluiting vinden bij de oorspronkelijke wensen en behoeften.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Home.
Définitivement impliquée dans une pratique liant art, nature et urbanité, cette édition promet damener lart contemporain à la rencontre du public. Le Parcours débute à la station de métro Beaulieu et emprunte la voie verte jusquau parc de Woluwe pour se terminer au Parc Malou. Un plan du parcours avec la présentation des uvres est disponible dans différents points de distribution. Van 22 april tot 1rt juli 2018 organiseren de VZW Wolu-Animaties en de gemeente Sint-Pieters-Woluwe, in samenwerking met de VZW Lieux-Communs en de gemeenten Sint-Lambrechts-Woluwe en Oudergem voor de tweede keer de driejaarlijkse tentoonstelling van hedendaagse kunst PARTcours / ParKUNST, met kunstenaars die hun werken tentoonstellen langsheen de Groene Wandeling en in de parken die de drie Brusselse gemeenten met elkaar verbinden.
Tentoonstelling. Carte de Visite ARTopenKUNST Stad Brussel.
Op de artiestenmuur met 300 brievenbussen kunnen bezoekers berichtjes achterlaten voor hun favoriete artiesten. Publiek en kunstenaars kunnen hun stem uitbrengen voor hun lievelingswerk. De Publieksprijs en de Artiestenprijs elk 1000 euro waard worden zondagnamiddag uitgereikt aan de winnende kunstenaars.

Contacteer ons