Op zoek naar kunst art?


kunst art
Kunsthart vzw Gent UiT in Vlaanderen.
Locatie Cultuur of ontmoetingscentrum. Kunsthart vzw is een sociaal-artistieke vereniging die de kans geeft om kunst actief te beoefenen met volgende 3 doelstellingen.: 1 Sociale interactie tussen volwassenen van alle achtergronden. 2 Promotie en uitwisseling van kunst binnen en buiten haar locatie.
Mu.ZEE Oostende Het Vlot. Kunst is niet eenzaam / The Raft. Art is not Lonely.
Kunst is niet eenzaam / The Raft. Art is not Lonely gaat over het vaartuig en de vervoering van kunst. De kunstenaar Jan Fabre werd begin dit jaar gevraagd als curator van deze nieuwe editie, een uitdaging die hij vol enthousiasme aangaat!
Welkom in onze wondere wereld van de kunst Art-Gallery-Mara.
Welkom in onze wondere wereld van de kunst. Art gallery Mara, gelegen in de Baron Frans du Fourstraat 4/11 in Turnhout, heeft als uitgangspunt het promoten en stimuleren van de verkoop van de werken van beeldende kunstenaars: schilderijen, litho's, etsen, beeldhouwwerken.
Kunsthart vzw Stad Gent.
Open en vrij groepsatelier voor beeldende kunst. Kunsthart vzw is een sociaal-artistieke vereniging die mensen de kans geeft om kunst actief te beoefenen met volgende 3 doelstellingen.: Sociale interactie tussen volwassenen van alle achtergronden. Promotie en uitwisseling van kunst binnen en buiten haar locatie.
Kunsthart vzw Openingsuren adressen Stad Gent.
32 9 228 70 21 elke werkdag tussen 13 en 18 uur. 32 9 238 25 51. maandag, dinsdag en woensdag van 13 tot 21 uur, vrijdag van 13 tot 18 uur, zaterdag van 13 tot 17 uur, zondag gesloten.
Home.
Een bezoekje waard! Er valt altijd wel wat te beleven bij Kunst h art vzw: opendeurdagen, groepstentoonstellingen, lezingen, demonstraties. Kunst h art vzw is een sociaal artistieke vereniging die de kans geeft. om kunst actief te beoefenen met volgende 3 doelstellingen.:
Vlaamse Kunstcollectie.
De tegenspraak van het modernisme. Beelden uit de collectie van het KMSKA. Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen. Kunst is niet eenzaam / The Raft. Art is not Lonely. Van Bosch tot Tuymans: een vitaal verhaal. Museum voor Schone Kunsten Gent.

Contacteer ons