Meer resultaten voor kunst gallery


Kunstenaars Deweer Gallery Kunst gallerij Gallerij Deweer ART Gallery kunstgalerij kunstenaars exposeren grafiek exposeren schilders fotografen beeldhouwers sculpturen beeldhouwwerk te Otegem.
Gallerij Deweer een kunstgalerij
Galerie Deweer Gallery Kunst gallerij Gallerij Deweer ART Gallery kunstgalerij kunstenaars exposeren grafiek exposeren schilders fotografen beeldhouwers sculpturen beeldhouwwerk te Otegem.
De generatiewissel werd niet alleen geïllustreerd door het ambitieuze galerieprogramma maar ook door de grondige renovatie en uitbreiding van het galeriegebouw. Sedert het midden van de jaren 80 is Deweer Gallery dat vroeger de naam Deweer Art Gallery droeg gevestigd in een ongebruikelijk ruim pand dat ooit een kleine industriële onderneming huisvestte. In de loop van de jaren 2011-2012 werden de ruimten van de galerie ernstig aangepakt en gerenoveerd. Het resultaat van de verregaande architecturale ingreep houdt onder meer in dat de voor het publiek toegankelijke ruimten van de galerie Lobby en drie tentoonstellingszalen werden verdubbeld tot een totale oppervlakte van ca.
Art Depot Gallery.
Galerie Dessers moderne hedendaagse kunst.
Absolute Art Gallery Home.
Kustlaan Connected Stories 01/04 23/04/2017. Absolute Art Gallery vertegenwoordigt Belgische en internationale kunstenaars. Solo expo Jimmy Nelson Before They II galerie KUSTLAAN. VAN 29/04/2017 TOT 28/05/2017. YIA Art Fair 09 Brussels. VAN 20/04/2017 TOT 23/04/2017. De beurs voor hedendaagse kunst YIA ART FAIR vindt voor de tweede keer plaats in Brussel. Dit jaar van 19 tot 23 april in het historische centrum van de stad op de Kunstberg in het Square Brussels Meeting Center.
Welkom in onze wondere wereld van de kunst Art-Gallery-Mara.
Art gallery Mara gelegen in de Baron Frans du Fourstraat 4/11 in Turnhout heeft als uitgangspunt het promoten en stimuleren van de verkoop van de werken van beeldende kunstenaars schilderijen litho's etsen beeldhouwwerken. Wat is een schilderij met passie gemaakt door zijn schepper als het zijn bestemming niet bereikt? Wat is een beeld dat vergeten in een atelier achterblijft? Elk kunstwerk heeft het recht om bewonderd en gezien te worden. Naast het werk van grote namen biedt Art gallery Mara ook het werk aan van beeldhouwer Irénée Duriez. Zijn bronzen beelden zijn pronkstukken in de galerij.
Kunstgalerij / Kunstgalerie / Art Gallery.
Art Gallery your online art gallery original painting and sculptures by professional Belgian artists.
Kunstgalerij / Kunstgalerie / Art Gallery.
Art gallery is een online kunstgalerij met als doel de Belgische kunst te promoten. In onze galerij bevinden zich zowel orginele schilderijen olie op doek zeefdruk lithografie etsen alquit acryl pastel gouache tekening als multiples zeefdrukken lithografie posters

Contacteer ons