Op zoek naar kunst gallery?


Indigo Art Gallery.
voor de foto-opname. Priegel en Alemnech mijn vriendinnen. Met dank aan IJsberg, plaats voor. kunst en cultuur, voor de locatie. Je vindt IJsberg in de Burgstraat 5. Nog tot en met. 1 september loopt er de expo. Nie Wiem Wislawa Szymborska.
S.M.A.K. Stedelijk Museum voor Actuele Kunst Gent S.M.A.K.
Onze gidsen laten jou en je groep de verrassende en diepere lagen van actuele kunst ontdekken. Bekijk de formules. S.M.A.K Group show, Gent, Belgium 20 years of collection My work in the collection adamvackar smakgent contemporaryart artcollection gandygallery smakgent https//smak.be/nl/kunstwerk/4941: For this project.
tse-tse-art african art gallery.
In 2007 organiseerde ik er mijn eerste tentoonstelling van hedendaagse Afrikaanse kunst. Het was een succes en ik besloot om mij via mijn hobby verder in te zetten voor het verspreiden van Afrikaanse kunst, met de nadruk op hedendaagse Centraal Afrikaanse schilderkunst en beeldhouwkunst.
Kunstgalerij / Art Gallery / Galerie d'art' negenpuntnegennegenpuntnegen.be.
Het aanpalende herenhuis nodigt eveneens uit tot een boeiende ontdekkingstocht langs vele verrassend ingerichte kunstkamers. Ook jonge beloftevolle kunstenaars krijgen hier een kans hun oeuvre te tonen. De filosofie van de galerijhouder is duidelijk: Kunst moet een ziel hebben en bezielend zijn voor de toeschouwer.
Down To Art Gallery address.
Down To Art Gallery. Marc De Corte. Down to Art contemporary figurative art. 32 479 378 239. Open: Fri-Sat-Sun 13.30-18.30u. For email click contact mail kunstenaar. Looking forward to meeting you soon! Down To Art Gallery. Down To Art Gallery.
The-Gallery.be Ruimte voor Kunst en Ambacht Stad Genk.
The-Gallery.be Ruimte voor Kunst en Ambacht. The-Gallery.be Ruimte voor Kunst en Ambacht. Molenstraat 7, 3600 Genk. Naast de grote officiële expositieruimten C-Mine, Casino Modern, Bib, biedt Genk ook de mogelijkheid om artistieke activiteit laagdrempelig tentoon te stellen in het centrum van de stad. Individuele kunstenaars, studenten aan een kunstschool/academie, kunstkringen, beoefenaars van kunstambachten enz.
Specialist in Australische kunst Aboriginal Art Gallery.
Naar de webshop. Aboriginal Art Gallery website. U bent nog niet ingelogd. Specialist in moderne Australische kunst. De galerie in Nederland die zich richt op de hedendaagse Aboriginal kunst uit Australië. Welkom aan de andere kant van de wereld. Onze galerie is gevestigd in het bruisende Hoogkwartier in het centrum van Rotterdam.
D Art Galerie Visit Gent.
D Art Galerie. Van grafisch werk tot hedendaagse sculpturen. Moderne en hedendaagse Belgische kunst, CoBrA-kunstenaars Corneille, Alechinsky, Appel, enz, grafiek, beelden, schilderijen. Internationale kunstenaars: Keith Haring, César, Walasse Ting, David Spiller. Contactgegevens en praktische info. CityCard: Beleef Gent ten Volle!

Contacteer ons