Zoeken naar kunst gallery


Art Depot Gallery.
kunstgalerie, meerle, galerie, kunstconsulent, de laro.
Kunstgalerie De Laro werkt sedert meer dan 20 jaar met professionele kunstenaars met internationale faam wiens werk in musea voor hedendaagse kunst, kunsthallen en op biƫnnales aan het publiek getoond worden. De Laro toont met een periodiek van drie maanden het werk van haar kunstenaars in de eigen galerie en vertegenwoordigt hen op internationale kunstbeurzen.
Galerie Dessers moderne hedendaagse kunst.
Franca Ravet The Art Couch 24 september 2017. Kai Savelsberg Aussicht auf alles 23.09 30.10.17 20 september 2017. Franca Ravet Liens du sang 23.09 30.10.17 20 september 2017. FRANCA RAVET / LIENS DU SANG. KAI SAVELSBERG / AUSSICHT AUF ALLES.
Absolute Art Gallery: Home.
Absolute Art Gallery Knokke. 32 050 60 22 28 op 150 meter van de galerie op de Kustlaan. Open van vrijdag t.e.m. maandag van 11 tot 18.30u. Tijdens schoolvakanties is de galerie elke dag open. Absolute Art Gallery Brugge Bruges.
Welkom in onze wondere wereld van de kunst Art-Gallery-Mara.
Welkom in onze wondere wereld van de kunst. Art gallery Mara, gelegen in de Baron Frans du Fourstraat 4/11 in Turnhout, heeft als uitgangspunt het promoten en stimuleren van de verkoop van de werken van beeldende kunstenaars: schilderijen, litho's, etsen, beeldhouwwerken.
ART-Gallery.be Contact.
De Art gallery website is in maart 2007 online gegaan en wordt verder beheerd door de firma Art-Gallery.be bvba met als zaakvoerder de heer Pieter Pareit. Onze zaakvoerder heeft een grote passie voor alles wat met kunst te maken heeft, zijn studies waren eerder technische waardoor de mix van beide resulteerde in de Art gallery website.
Kunstgalerij / Kunstgalerie / Art Gallery.
Kunstgalerij / Kunstgalerie / Art Gallery.
XIAOGANG Zhang 9. ZEGERS Jacky 19. Zaterdag: 11 am 6 pm. Zondag: 11 am 6 pm. Open op afspraak. De focus van ART-Gallery.be ligt vooral op het promoten van Belgische kunstenaars. In onze galerij bevinden zich zowel jonge debuterende als gevestigde kunstenaars.

Contacteer ons