Resultaten voor online kunst


online kunst
Kunst online te koop! Artikel Femma.
Je bevindt je hier. Kunst online te koop! Kunst online te koop! Jente Minne dinsdag 10 december 2013 kunst online aanbieding bieden Reageer als eerste. Een bezoek aan een galerie of kunsthandel is voor veel mensen niet vanzelfsprekend. De internetsite www.belgianart.be is een interessant alternatief. Deze online galerie maakt kunst bereikbaar voor iedereen. Je vind er meer dan duizend werken van ongeveer 150 artiesten. Kunstenaars stellen er gratis tentoon met een diversiteit aan stijlen. De huidige rubrieken zijn schilderwerken naakt sculpturen en keramiek. Geïnteresseerde kopers kunnen een bod doen.
Betaalbare schilderijen en kunstwerken kopen van 1-1000 euro.
Al onze prijzen zijn inclusief btw en uitmuntende service. Online kunst kopen tot 1000 euro. Er liggen nog geen kunstwerken in je winkelwagen.
KUNSTWERKT.
Registreren is snel en eenvoudig. Schrijf je nu in op ons e-zine. KUNSTWERKT is de creatieve bondgenoot van iedereen die beeldende kunst beoefent. Met toonkansen en experimenten moedigt KUNSTWERKT beeldende kunstbeoefenaars aan en daagt hen uit om te proeven én te verdiepen. Informatie workshops expomaterialen uitleenkoffers atelierbezoeken Het zijn maar enkele van de zaken waarvoor je bij KUNSTWERKT terecht kunt. Download ons beleidsplan voor de periode 2017-2021. Teksten op deze website beschikbaar onder CC-BY-SA/GFDL. Bijlokekaai 7c B-9000 GENT. T 32 09 235 22 70.
De discrete marktplaats voor kunstwerken Artplace.be.
21ste eeuw Na-oorlogse Hedendaagse Kunst Impressionisme Moderne Kunst Oude meesters. Schilderij Sculptuur-installatie Tekening Aquarel-gouache Fotografie Tapijt Keramiek Lithografie-print Ander type. Artplace is de discrete marktplaats voor kunstwerken. Kunstwerken gratis plaatsen of zoeken. Geen commissie bij verkoop. Blijf anoniem via een zelf gekozen schermnaam. Het systeem van hun discrete marktplaats voor kunst is de eenvoud zelf. Een revolutionair project dat zijn gelijke niet kent in ons land. We wikken onze woorden Artplace is een revolutie. Revolutie op de kunstmarkt.
Jan Hoet leidt eerste online kunstbiënnale ter wereld HLN.be.
Bewerkt door Astrid Snoeys 24/01/13 20u46 Bron belga.be Jan Hoet. De Gentse kunstcriticus Jan Hoet leidt de eerste online kunstbiënnale ter wereld Reflection Imagination. De online expositie opent op 26 april voor betalende bezoekers en vanaf halverwege juli is de toegang gratis. Dat laat organisator ART weten. BiennaleOnline wil de 180 grootste beloften uit de internationale beeldende kunst presenteren. Het aanstormende talent komt uit Europa Noord en Zuid-Amerika Azië en het Midden-Oosten en werd geselecteerd door dertig internationale curatoren. Elke curator zal vijf kunstenaars voordragen waarvan minimaal twee uit zijn of haar eigen land. Curator voor ons land is Laurent Busine directeur van het Musée des Arts Contemporains MAC in Hornu.
Kunst Art Seesle Online kunstmarkt Kunst kopen en verkopen marketplace for art buy art or sell art.
Uw online kunstmarkt om kunst te kopen en verkopen!
Door nazi's geroofde kunst online Radio1.
dinsdag 19 oktober 2010. De organisatie Claims Conference voluit Conference on Jewish Material Claims Against Germany heeft gisteren een database met ruim tienduizend door de nazi's geroofde kunstwerken online gezet. De database bevat onder meer informatie over schilderijen van Rembrandt Vincent van Gogh Pablo Picasso Jan Steen Frans Hals en Claude Monet. De werken waren onderdeel van ruim 200 Joodse privé-collecties die tijdens WOII in België en Frankrijk gestolen werden. De lijst is samengesteld aan de hand van de archieven van de Einsatzstab Reichsleiter Rosenberg ERR een Duitse dienst die onder leiding van Alfred Rosenberg alle bezit van de vijanden van het nationaal-socialisme joodse organisaties vrijmetselaars.
De wondere wereld van online kunst.
Al vanaf het prille begin van het internet zijn er kunstenaars die de artistieke mogelijkheden van het medium onderzoeken en kunstwerken maken die alleen online bestaan. Toch is online kunst verrassend lang een obscure nichestroming gebleven. Hoewel we dagelijks uren en uren op het internet doorbrengen is het pas sinds kort dat galeries musea en mainstream media ruimte bieden aan online kunst en dan meestal nog in de marge. Toch lijkt eindelijk het moment aangebroken dat online kunst niet langer genegeerd kan worden. Internet is here to stay en er is een generatie kunstenaars die niet beter weet dan altijd online te zijn. Het internet is met grote vanzelfsprekendheid verwoven met hun artistieke praktijk.

Contacteer ons