Meer resultaten voor oude schilderijen


oude schilderijen
Oude schilderijen tonen historische luchtvervuiling MO.
Oude schilderijen tonen historische luchtvervuiling. Kleuren in oude schilderijen kunnen belangrijke informatie bevatten over de toenmalige luchtvervuiling. Hoe roder het schilderij, hoe meer vervuiling, blijkt uit Grieks onderzoek. 27 maart 2014. Fragment van Rode zonsondergang boven de Dniepr, van Archip Koeindzjii uit 1905.
Een schilderij reinigen Tips van Omaatje Onderhoudstips Kanaal50.
Schilderijen reinigen met een ui is volledig uit den boze. Niet alleen veroorzaakt het zuur van de ui chemische reacties die het schilderij in de komende jaren traag maar zeker onherroepelijk zullen beschadigen, bovendien zorgt het duwen op de verflaag voor barsten in de verflaag, loskomende verf en verfverlies.
Restauratie van schilderijen.
Klik op de afbeeldingen om ze te vergroten. Schilderijen op geweven drager. Daaronder verstaan we voornamelijk jute, katoen en vooral linnen als drager voor de picturale lagen. Van slechts een klein gedeelte van de oude schilderijen is het doek nog in zijn oorspronkelijke staat.
Schatting en aankoop van schilderijen uit de 17e-20e eeuw.
Antiek Picart is gespecialiseerd in de aankoop van schilderijen van de 17 e tot de 20 e eeuw. Daarbij zijn wij vooral gericht op schilderijen van oude meesters 17 e 19 e eeuw en van de Belgische school. Uw antiquair in uw regio.
Koninklijke Kamer van de Antiquairs van Belgie Robert Pintelon Oude schilderijen.
Dochter, Corinne Pintelon, werd gevormd als hersteller van schilderijen in het atelier van haar vader. De kennis en ondervinding die ze opdeed als hersteller gedurende twintig jaar, laten haar toe een volledige en waardevolle medewerkster te zijn bij alle activiteiten van Gallery Pintelon.
Oude schilderijen onthullen geheimen over de Aarde Planet Earth, Ecologie Knack.be.
19 Keer gedeeld. Oude schilderijen onthullen geheimen over de Aarde. 28/03/14 om 1152: Bijgewerkt om 1152.: Kleuren in bekende oude schilderijen kunnen belangrijke informatie bevatten over de toenmalige vervuilingsgraad van de Aarde. Hoe roder het schilderij, hoe meer vervuiling, blijkt uit Grieks onderzoek.
Expo schilderijen beeldhouwwerken De oude Kerk te Vichte Wevelgem.
Maria Iaram: Schilderijen Georgette Van Noppem: Schilderijen en tekeningen Johan Avoux: Beeldhouwwerken Tjerrie Verhellen: Beeldhouwwerken Yves De Bodt: Schilderijen. De Oude Kerk Vichte Kerkdreef, 8570 Vichte Wanneer. van 11/04/15 tot 19/04/15 zo, za van 1300: tot 1800: ma, di, woe, do, vrij gesloten Prijs.
Restauratie schilderij, schilderijen Antwerpen, kunst, restauratie oude foto Arcloza Werkstede, Mortsel, Berchem, Wilrijk, Edegem, Brasschaat.
Reiniging restauratie van schilderijen in eigen atelier. Bij ons kan u sinds 3 generaties terecht voor het reinigen, restaureren en conserveren van schilderijen op doek of paneel. We onderscheiden 3 type's' van werkzaamheden die we hieronder zeer beknopt zullen beschrijven.: Het reinigen opfrissen van een schilderij. Hier wordt de atmosferische vervuiling nl. aanslag van luchtvervuiling zoals nicotine, stof, enz. De restauratie van een schilderij. Dit is een zeer omvangrijk gebeuren en wordt bepaald door de aard en de toestand van het schilderij. Beschadigingen van welke aard ook worden terug hersteld, de verkleurde oude vernislaag vakkundig verwijderd, eventuele lacunes en beschadigingen aan de picturale verflaag worden terug met kleurvaste pigmenten op kleur gebracht.Indien het noodzakelijk is, wordt de originele drager voorzien van een steundrager, een bedoeking met omkeerbaar procédé welke wij uitvoeren met een vacuümpers, ontwikkeld voor de restauratie.Hierdoor kan men ook pasteuze schilderingen vakkundig bedoeken.

Contacteer ons