Resultaten voor art kunst


art kunst
KEMPART kunst in en rond Turnhout zaterdag 19-26 en zondag 20-27 september 2015.
Een greep uit het aanbod voor het brede publiek beeldende disciplines zoals schilderen tekenen beeldhouwen keramiek glaskunst juweelkunst textielkunst mixed media assemblage en conceptuele kunst. Dit jaar hebben de bezoekers ook kunnen genieten van het muzikale aspect naast de beeldende kunst. Drie belangrijke muzikale spelers uit Turnhout gaven concerten op enkele van onze locaties de Stedelijke Muziekacademie SAMWD het gemengd koor De Vedel en het vocaal ensemble Capriccio. Zowel liefhebbers van beeldende kunst als van muziek konden elkaar zo in optimale omstandigheden ontmoeten. KempARt was blij hun gastheer te mogen zijn. Deze samenwerkingen hebben ingestaan voor een boeiend hoogstaand en voor iedereen toegankelijk evenement dat Turnhout en omgeving opnieuw positief in de kijker heeft gebracht.
Welkom in onze wondere wereld van de kunst Art-Gallery-Mara.
Art gallery Mara gelegen in de Baron Frans du Fourstraat 4/11 in Turnhout heeft als uitgangspunt het promoten en stimuleren van de verkoop van de werken van beeldende kunstenaars schilderijen litho's etsen beeldhouwwerken. Wat is een schilderij met passie gemaakt door zijn schepper als het zijn bestemming niet bereikt? Wat is een beeld dat vergeten in een atelier achterblijft? Elk kunstwerk heeft het recht om bewonderd en gezien te worden. Naast het werk van grote namen biedt Art gallery Mara ook het werk aan van beeldhouwer Irénée Duriez. Zijn bronzen beelden zijn pronkstukken in de galerij.
kunst abstracte schilderijen art kunst.
Pop Art in Belgium! Pop Art in Belgium! Geniet dit vrijdag zaterdag zondag 12 14 februari 2016. van de tentoonstelling Pop Art in Belgium! die open zal zijn tot 20 uur in plaats van 18 uur! Pop Art in Belgium! Een onderdompeling in de Pop-golf die Europa tijdens de sixties overspoelde en diep doordrong in de wereld van de Belgische kunst! Een verwonderlijke tentoonstelling waarin voor het eerst iconische kunstwerken van de grote internationale pop art sterren Warhol Lichtenstein Rosenquist Wesselmann enz. Arne Rein-Art Kunst In Huis kunstuitleen. Hoe werkt Kunst in Huis. Hoe werkt kunst lenen. Over Kunst In Huis.
Haanappel Art Kunst Nieuws.
Agenda Haanappel Art Instituut voor Vrouwelijke Kunstgeschiedenis. Haanappel Art Kunst Nieuws. Capita Selecta De dageraad van de Belle Époque. Cursus 10 vrouwelijke kunstenaars uit Herstory of Art. Haanappel Art Kunst Nieuws. Regelmatig zullen er mailings verstuurd worden met Kunst Nieuws. Studiedag Beroemde Liefdesparen Excursie Middelrijns Altaar Lezing Paula Modersohn-Becker en Gustave Caillebotte kunst notities lezingen Kunst Historische Salon en vooruitblik op de tentoonstellingen van het Bijbels Museum Allard Pierson Museum en Museum voor Moderne Kunst Arnhem.
Art Forum Kunstverhuur Kunstuitleen Schilderijen Antwerpen België.
Art Forum is actief in kunstverhuur kunstuitleen en als kunstgalerie. Wij verkopen en verhuren schilderijen fotografie sculpturen juwelen.
Arne Rein-Art Kunst In Huis kunstuitleen.
Hoe werkt Kunst in Huis. Hoe werkt kunst lenen. Over Kunst In Huis.
Arne Rein-Art Kunst In Huis kunstuitleen.
Word Kunst in Huis-kunstenaar. Hoe werkt Kunst in Huis. Hoe werkt kunst lenen. Over Kunst In Huis.
ECO-ART with love for life intro tot duurzame kunst ART13. ECO-ART with love for life intro tot duurzame kunst ART13.
Eco-art is een ruim begrip voor alle soorten kunst die de relatie tussen mens en natuur wil verbeteren. Eco-kunstenaars benadrukken de beweging van het universum en de vergankelijkheid van het leven. Ongeacht of ze hun paletten vullen met verf zand of met de oerkrachten van het universum ze willen de breuken tussen mens en natuur herstellen en ze zetten aan om op een andere manier te gaan leven in harmonie met de natuur.

Contacteer ons