Resultaten voor kunst amsterdam


kunst amsterdam
Kunst en cultuurbeleid Gemeente Amsterdam.
Neem dan contact op met de gemeente. Gemeentelijk informatienummer 14 020. op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. Of gebruik het mailformulier. Vind een telefoonnummer of adres. Stuur een e-mail via het mailformulier. Wat is er te doen in Amsterdam?
Kunstwerkplaats home.
Een geboetseerde vaas van keramiek op tafel waarvan er maar één op de wereld is wie wil dat nou niet? Of een uniek schilderij gemaakt in een atelier voor mensen met een verstandelijke beperking. De kunstwerkplaats is vijf dagen in de week geopend. Schilderijen en tekeningen zijn al te koop vanaf 55 euro keramiek zelfs voor minder. Twijfels of het kunstvoorwerp jou op de lange termijn nog steeds bevalt? Huur het dan via onze artotheek en besluit later of je het koopt of niet. Kunstwerkplaats Lutmastraat 181-183 1073 GX Amsterdam.
SBK Home.
Tel 31 078-631 89 13. woe zat 12.00 17.00 uur. 1e zon v/d maand 12.00 17.00 uur. Galerie 23 Afrikaanse Kunst SBK Amsterdam KNSM. Tel 31 020 620 13 21. din vrij 10.00 18.00 uur / zat zon 11.00 18.00 uur. KUNST IN HUIS kunst lenen kunst kopen tarieven particulieren kunst thuis bezorgen kunst advies geef kunst kado. KUNST IN BEDRIJF zo werkt het tarieven bedrijven maak een afspraak kunst advies. KUNST exposities SBK collectie Galerie collectie. BEZOEKEN vestigingen openingstijden contact vacatures. BLIJF OP DE HOOGTE nieuwsbrief nieuws over SBK word vriend reglementen Schenken en ANBI gegevens SBK in de media. VOLG ONS facebook pinterest.
wg kunst.
Kunst en Kunsteducatie Amsterdam tentoonstellingen manifestaties.
Stedelijk Museum Amsterdam Stedelijk Museum Amsterdam.
Het Stedelijk Museum is een internationaal instituut in Amsterdam gewijd aan moderne en hedendaagse kunst en vormgeving Het Stedelijk Museum is een thuis voor kunst voor kunstenaars en een breed publiek waar artistieke productie en originaliteit worden gestimuleerd gepresenteerd verzameld beschermd en heroverwogen. Het Stedelijk Museum kent grote waarde toe aan de vindingrijkheid van kunstenaars en ontwerpers en werkt met hen samen in de productie en representatie van hun geschiedenis. Het museum is een pleitbezorger voor de vitale rol van kunstenaars kunst cultuur en culturele instituties in de samenleving. Voor het Stedelijk Museum is educatie een primaire opdracht die wordt vervuld door een divers publiek te bereiken actief te betrekken te inspireren en uit te dagen met de intentie om nieuwsgierigheid dialoog kritiek en zelfreflectie te stimuleren binnen én buiten zijn muren.
KunstWest is een kunstenaars-initiatief in Amsterdam Nieuw-West.
Expositie KunstWest verbeeld maakt deel uit van het festival Suq ArtFest. 5 jaar broedplaats de Vlugt. Het SUQ ArtFest is een op de Arabische SUQ geïnspireerd nieuw kunst en cultuurfestival in Amsterdam Slotermeer een Subcultural Upcoming Quarter. Speciaal voor het SUQ ArtFest werken diverse internationale gastkunstenaars samen. Het festival toont verschillende kunstdisciplines zoals fotografie schilder sieraad en glaskunst maar ook architectuur theater en muziek. Onderlinge ontmoetingen kennismakingen met kunstenaars en de kunst die ze maken culturele uitwisselingen en het ervaren van onverwachte activiteiten staan garant voor een bijzondere beleving. Dit alles omgeven met kunstzinnige eet-experimenten en gezellige drinklokalen. Officiële opening om 12.00 uur door Ronald Mauer Stadsdeel Nieuw-West Ties de Ruijter Stichting Evenementen in de Vlugt en Hay Schoolmeesters Stichting Urban Resort.
Kunst kopen Amsterdam KUNSTUITLEEN.NL Kunstuitleen.
Home Kunst kopen Amsterdam. Kunst kopen in Amsterdam doet u bij KUNSTUITLEEN.NL. Op een unieke locatie wij zijn gevestigd in Amsterdam Arts Center kunt u inspiratie opdoen. Al ruim 28 jaar zijn wij de specialist op het gebied van kunstverhuur. In onze collectie vindt u meer dan 30.000 kunstwerken van verschillende kunstenaars. KUNSTUITLEEN.NL ontzorgt met ons professionele advies gratis transport en ophangservice en onze enorme samengestelde kunstcollectie. Inspireer nu uw huis of kantoor en selecteer uw favoriete kunstwerken voor een gratis proefplaatsing. Bekijk de collectie Gratis proefplaatsing KUNST KOPEN OF LENEN?
Homepage CBK Zuidoost CBK Zuidoost.
Te zien t/m 5 december Groepstentoonstelling van de kunstenaars die in 2015 in Amsterdam Zuidoost woonden en werkten. Kunstenaar Su Tomesen Jalan Te zien t/m 5 december Jalan straat in het Indonesisch is een film uit 2015 van Su Tomesen over de straathandel in Jogjakarta. De film neemt de kijker mee op pad door de straten van de stad waar kleine ondernemers zich dagelijks een stuk stoep toe eigenen. Over vindingrijkheid recycling en. Lege AA batterijen voor wereldbol. 11 november is de dag dat mijn lichtje branden mag.

Contacteer ons