Meer resultaten voor kunstwerk kopen


kunstwerk kopen
Kunst kopen Kunst.nl.
Contact en route. Werkwijze Kunst kopen. Ieder kunstwerk op Kunst.nl is te koop, voor de online prijs die bij het werk staat vermeld. Online prijzen op Kunst.nl zijn vaak lager dan die van vergelijkbare werken bij traditionele galerie├źn en kunstuitlenen.
Online Kunstgalerie Schilderijen verkopen, originele kunstwerken en fijne-kunstprints aankopen op Artmajeur.
Nieuwe Kunstwerken Meer. Zij verkochten op Artmajeur. De Kunstenaars op Artmajeur hebben al 225.064 kunstwerken verkocht! Lees hun getuigenissen. Maak kennis met de kunstenaars! Als u een kunstwerk mooi vindt, kunt u de kunstenaar direct ontmoeten en gegevens uitwisselen! Dominique Gobelin Mansour.
Voor het eerst kunst kopen? Begin met deze tips! Info Knack Weekend.be.
3/ Bepaal vooraf de prijs die je wilt betalen voor jouw kunstwerk. Het is belangrijk te weten dat je een kwalitatief kunstwerk in huis kan halen voor een redelijke prijs, al heeft de prijs natuurlijk wel invloed op wat je precies kan kopen.
exto.nl Kunst en kado's' direct kopen bij de kunstenaar.
Te koop via EXTO. Compositie 1770 30000., Voorwaarden online winkel. Certificaat Thuiswinkel Waarborg voor Exto.nl. Meld je gratis aan. Kunstwerk van de week. Wil je je stem uitbrengen op dit werk? Voer je e-mailadres in om je stem uit te brengen.:
Kunst kopen was nog nooit zo makkelijk Info Knack Weekend.be.
artlead.net is een online gids die voor veel mensen een eerste kennismaking met het kopen van kunst is. De site werkt samen met partners uit heel Europa: dit zijn kunstenaars, musea, galerijen en uitgeverijen. Het is belangrijk dat op artlead.net een eerste selectie gebeurd, zegt Caron. Er wordt veel kunst gemaakt, en lang niet alles zal de tand des tijds doorstaan. Via artlead.net wil ik de knowhow en het netwerk dat ik als curator bij S.M.A.K. opbouwde delen met een breed publiek. De selectie kunstwerken die Thomas Caron samenbrengt, kan je op artlead.net heel gemakkelijk doorzoeken op prijs je vindt al een kunstwerk vanaf 100 euro, kunstenaar, stijl of zelf kleur.
Kunstveiling.
Kunstgalerij / Kunstgalerie / Art Gallery.
XIAOGANG Zhang 9. ZEGERS Jacky 8. Zaterdag: 11 am 6 pm. Zondag: 11 am 6 pm. Open op afspraak. De focus van ART-Gallery.be ligt vooral op het promoten van Belgische kunstenaars. In onze galerij bevinden zich zowel jonge debuterende als gevestigde kunstenaars.
Betaalbare schilderijen en kunstwerken kopen van 1-1000 euro.
Ik zou hier zeker nogmaals kopen. Beoordeling van flyersonline.nl uit Rotterdam. Ik kan geen 10 geven want helaas was de schilderij niet verkrijgbaar maar het was helemaal top opgelost en heb nu een hele mooie wall art stuk.: Beoordeling van Klant. Beoordeling van Jacqueline uit Nijkerk. Alleen maar lof, de website werkte even niet naar behoren en toch stuurde de eigenaar mij het geen wat ik wilde zonder vooraf te betalen. Was ook nog een erg mooi kunstwerk.

Contacteer ons