Op zoek naar moderne kunst te koop?


moderne kunst te koop
Kunst te koop. De Brusselse avant-gardegalerie 1919-1932 Scriptieprijs.
De Brusselse avant-gardegalerie 1919-1932. Kunst te koop. De Brusselse avant-gardegalerie 1919-1932. Lotte De Voeght. Op 5 mei 2004 werd bij Sothebys in New York Picassos Garçon à la pipe uit 1905 geveild tegen een bedrag van 1042, miljoen dollar of 85 miljoen euro. Het werd daarmee het duurste schilderij aller tijden. Critici noemen deze recordprijs een culturele obsceniteit die een gevolg is van een hysterische markt. Volgens hen is er iets grondig mis met het systeem als miljonairs voor een niet eens beste Picasso uit de roze periode een bedrag neertellen dat gelijk is aan de volledige begroting van arme landen in Afrika. De hedendaagse kunstmarkt wordt vergeleken met een effectenbeurs, het kunstwerk gedegradeerd tot voorwerp van wilde speculatie en ver doorgedreven commercialisering. De adembenemende prijsstijgingen van de laatste decennia hebben het algemeen heersende onbehagen alleen nog maar versterkt. Moderne kunst lijkt soms inderdaad op grote schaal te worden gemanaged op een manipuleerbare kunstmarkt, waar nieuwe kunstrichtingen als nieuwe modes worden gecreëerd en kunstenaars zich werkelijk laten lanceren.
Luc Tuymans te koop.
Luc Tuymans België, Mortsel, 1958. Luc Tuymans Mortsel, 1958 is een Vlaams-Belgische schilder. De kunstenaar die woont en werkt in Antwerpen wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke hedendaagse Belgische kunstschilders. Hij is gehuwd met Carla Arocha, een kunstenares uit Venezuela.
Kunst kopen of kunstuitleen? Galerie Beeldkracht, Groningen.
Kunst kopen doe je bij Galerie Beeldkracht. Sinds 1996 exposeert en verkoopt deze galerie hedendaagse kunst van gerenommeerde kunstenaars en vormgevers. Het aanbod varieert van abstracte tot figuratieve en realistische schilderkunst, beeldhouwkunst en design. Fraai ontworpen en handgemaakte cadeauartikelen van glas, zilver en keramiek zijn er ook te zien en te koop.
fijne feestdagen.
Visit Antwerpen.
De stichting Carmignac Carmignac.
De stichting Carmignac. Fondation Carmignac werd in 2000 opgericht en heeft ten doel: de collectie van moderne en hedendaagse kunst die Edouard Carmignac in de afgelopen 30 jaar heeft aangelegd te delen, niet alleen met haar medewerkers, maar ook met het publiek, met name in de toekomstige expositieruimte op het Franse eiland Porquerolles; haar invloedsfeer te vergroten door middel van culturele en liefdadigheidsinitiatieven, in het bijzonder door de uitreiking van de Prix du Photojournalisme prijs voor fotojournalistiek.
Kunstveiling. Moderne Dé kunst online na veiling 1950 van Schilderijen Kunst Kunstveiling.be. en Design.
Kunst klassiek voor 1950 311. Moderne kunst na 1950 2079. Toegepaste kunst / Design 182. Gebruikersnaam of e-mail adres.: OBJECTEN PER PAGINA. Moderne kunst na 1950. Vanaf 1 euro. Items met hoge waarde. onbekende kunstenaar, zonnenbloemen. Kunstenaar: onbekende kunstenaar. Techniek: olieverf op doek.
Kunst en Cultuur in Maastricht Bekijk de diverse Musea in Maastricht.
Van schilderij tot beeld. Het aanbod kunst in Maastricht is bijzonder divers. Maastricht biedt een aantal bijzondere plekken waar je kunst kunt kijken en kopen. Om te beginnen natuurlijk het Bonnefantenmuseum met haar vaste verzameling oude meesters en wisselende exposities met moderne kunst.

Contacteer ons