Zoeken naar moderne kunst te koop


moderne kunst te koop
Over moderne kunst en moderne schilderijen kopen bij AaartNL.
Kunst kleurt je leven en fleurt je omgeving op! Maar kunst is vooral. Kijk rustig verder op onze online moderne schilderijen galerie website en geniet! Overweegt u een modern, kleurrijk of vrolijk schilderij te kopen of heeft u een vraag over een door ons te koop aangeboden schilderij of kunstwerk, dan kunt u hierover altijd per informatie verkrijgen.
Kunst kopen of kunstuitleen? Galerie Beeldkracht, Groningen.
Kunst kopen doe je bij Galerie Beeldkracht. Sinds 1996 exposeert en verkoopt deze galerie hedendaagse kunst van gerenommeerde kunstenaars en vormgevers. Het aanbod varieert van abstracte tot figuratieve en realistische schilderkunst, beeldhouwkunst en design. Fraai ontworpen en handgemaakte cadeauartikelen van glas, zilver en keramiek zijn er ook te zien en te koop.
Kunst kopen en verkopen bij De Vuyst, veilinghuis en tentoonstellingen Oude Meesters, Moderne en Hedendaagse kunst.
Veilinghuis, galerij, contemporary art en design icons onder 1 dak. De Vuyst organiseert sinds 1970 veilingen internationale kunst. Er vinden jaarlijks drie veilingen plaats met werken van hedendaagse, moderne en oude meesters. Veiling in voorbereiding. De" Vuyst Kunstgalerij" biedt een grote selectie kwaliteitswerken voor rechtstreekse aankoop. Het aanbod is ook te bekijken op deze website.
Visit Antwerpen.
De stichting Carmignac Carmignac.
De stichting Carmignac. Fondation Carmignac werd in 2000 opgericht en heeft ten doel: de collectie van moderne en hedendaagse kunst die Edouard Carmignac in de afgelopen 30 jaar heeft aangelegd te delen, niet alleen met haar medewerkers, maar ook met het publiek, met name in de toekomstige expositieruimte op het Franse eiland Porquerolles; haar invloedsfeer te vergroten door middel van culturele en liefdadigheidsinitiatieven, in het bijzonder door de uitreiking van de Prix du Photojournalisme prijs voor fotojournalistiek.
kunstenaars belgische kunstenaars Kunst kopen.
Leen of koop kunstwerken. Heb je interesse om kunst te lenen of te kopen? Als particulier kan je inschrijven via de website, in een filiaal of tijdens Kunst in Huis on Tour. Kunst in Huis heeft filialen in Antwerpen, Gent, Leuven en Brussel. Kunst kopen moet eenvoudiger voor Gatz plus De Morgen. Een voorstel van Vlaams minister voor Cultuur Sven Gatz Open Vld om kunst kopen eenvoudiger en goedkoper te maken, is door de Vlaamse regering goedgekeurd. In de praktijk gaat het om renteloze leningen voor wie werk van levende Vlaamse kunstenaars koopt. Kunst reproducties / Kunst posters kopen bij Schilderijen.be. De posters zijn geprint op extra stevig papier zodat u de kunst reproducties eventueel makkelijk kan laten inlijsten. Alle posters zijn ingedeeld in verschillende kunst stromingen zoals klassiek, jugendstil, expressionisme, romantiek en bloemen. Popart schilderijen zijn erg populair. U kunt op Schilderijen.be schilderijen kopen in de stijl van Andy Warhol. kunst in huis. moderne kunst schilderijen.
Kunst en Cultuur in Maastricht Bekijk de diverse Musea in Maastricht.
Van schilderij tot beeld. Het aanbod kunst in Maastricht is bijzonder divers. Maastricht biedt een aantal bijzondere plekken waar je kunst kunt kijken en kopen. Om te beginnen natuurlijk het Bonnefantenmuseum met haar vaste verzameling oude meesters en wisselende exposities met moderne kunst.
S.M.A.K. Stedelijk Museum voor Actuele Kunst Gent S.M.A.K.
Museumpas te koop in S.M.A.K. Buffalos supporteren voortaan op kunstberg. Oproep Erfgoeddag 2018, de laatste editie? Duik mee in de digi-expo van Marcel Broodthaers. Collectie Kunstwerk Flanagan uit S.M.A.K.-collectie naar Prinsenbos verhuisd. Collectie Kunstwerk Rein Dufait Malkolos. weekdagen van 930: tot 1730: weekends, vakanties en feestdagen van 1000: tot 1800.: op maandag gesloten. BOEK JE BEZOEK. Ben je op zoek naar inspiratie voor een uitstap met familie of vrienden? Onze gidsen laten jou en je groep de verrassende en diepere lagen van actuele kunst ontdekken.

Contacteer ons