Resultaten voor museum moderne kunst


museum moderne kunst
Museum Malaga met hedendaagse kunst vakantie Malaga.
/ CAC Museum Málaga hedendaagse kunst. CAC Museum Málaga hedendaagse kunst. Een museum in Málaga met vooral moderne kunst. De letters CAC staan voor Centro de Arte Contemporáneo Centrum voor hedendaagse kunst. Het initiatief voor dit centrum komt van de gemeente Málaga.
Hedendaagse kunst spotten in Kopenhagen Museumtoeren.
Als je het komende weekend nog geen plannen hebt, moet je zeker een kijkje gaan nemen in het Wiels centrum voor hedendaagse kunst. Na verbouwingen is het dak vanaf dit weekend open voor publiek. Om dit te vieren organiseert het museum zaterdag en zondag Panorama Weekend.
Museum Kurhaus Kleef Collectie Moderne en hedendaagse kunst.
Moderne en hedendaagse kunst. De grote verzameling met werken van de Rijnlandse beeldhouwer, graficus en schilder Ewald Mataré Aken-Burtscheid 1887 Büderich 1965 vormt als het ware de basis voor de dialoog met de kunst van de 20ste en 21ste eeuw in het Museum Kurhaus Kleef.
KMSKB Museum voor Moderne Kunst www.tento.be.
KMSKB Museum voor Moderne Kunst. De Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België KMSKB zijn een overkoepeling van de museale instellingen Musée Old Masters Museum, het Musée Modern Museum, het Musée Wiertz Museum, het Musée Meunier Museu m, het Musée Magritte Museum en het Musée Fin-de-Siècle Museum.
Brussels Citroënmuseum voor moderne kunst gaat samenwerken met prestigieuze Centre Pompidou Binnenland Nieuws HLN.
De site, die het Brussels gewest een jaar geleden aankocht, zal onderdak bieden aan een nieuw museum voor moderne en hedendaagse kunst. Het Centre Pompidou zal werken uit zijn collectie van meer dan 120.000 werken ter beschikking stellen en zal ook bijdragen tot de uitbouw van de collectie en het programma van het nieuwe museum, zo stelde Lasvignes.
Museum voor Hedendaagse Kunst Kunsten en Erfgoed.
Startpagina Wat doen we Het kwaliteitslabel Erkende organisaties Museum voor Hedendaagse Kunst. Museum voor Hedendaagse Kunst. subsidies cultureel erfgoed. Collectie van de Vlaamse Gemeenschap. Kunstendag voor Kinderen. Kunst in publieke ruimte. Vergunningen en attesten voor cultuurgoederen. Erfgoedzorg in de kunstensector.
Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen Vlaanderen.be.
Het M HKA is een museum voor internationale moderne en hedendaagse kunst. Voorlopig is het M HKA gehuisvest in een oude graansilo vlak bij de Schelde. Er wordt gezocht naar een andere locatie voor het museum of naar een mogelijke uitbreiding van het bestaande gebouw. Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen.
Moderna Museet i Stockholm. Group 2.
Within the project we have acquired works by: Georges Adéagbo, Etel Adnan, Meriç Algün, Kader Attia, Tala Madani, Rivane Neuenschwander, Gabriel. More Hilma af Klint at Moderna Museet. Now works by Hilma af Klint will be a regular feature at the Museum!

Contacteer ons