Resultaten voor museum moderne kunst


museum moderne kunst
Musée d'Art Moderne et Contemporain de Strasbourg Strasbourg.
Cette mise en relation nengage pas la responsabilité de Tourisme-alsace.com. Uw aanvraag is succesvol verzonden. Het in 1998 ontworpen Musée dArt Moderne et Contemporain museum voor moderne kunst van Straatsburg is een immens glazen gebouw aan de oever van de Ill. Het herbergt schilderijen beeldhouwwerken decoratieve kunstvoorwerpen en glas-in-loodramen van het impressionisme tot heden. Het gedeelte van de collectie dat we als historisch kunnen beschouwen van 1870 tot 1960 geeft een tamelijk volledig beeld van de grote bewegingen impressionisme postimpressionisme 1900 fauvisme expressionisme surrealisme Het museum verrijkt zich regelmatig met tijdelijke exposities en acquisities en getuigt zo van de hedendaagse artistieke trends.
Krijgt Brussel binnenkort eigen museum voor moderne kunst? De Standaard.
10/07/2013 om 1514 door edm Bron DS belga. Het museum moet de kanaalzone opwaarderen Foto MAK. Vorige afbeelding 1 van 2 Volgende afbeelding. Het idee voor een museum voor hedendaagse kunst is er langer maar met de uitgesproken steun van Arno Stromae en tientallen andere bekende Brusselaars een eigen logo en website lijken de plannen voor het MAK Musem aan het Kanaal nu ook in een stroomversnelling te komen.
Gentse Musea.
De collecties uit de 19de en 20ste eeuw hebben een internationale renommee. Naast topwerk van Géricault en de kunstenaars van Barbizon toont het museum een kwaliteitsvol overzicht van de moderne kunst van romantiek tot surrealisme met wereldberoemde werken. T 32 09 240 07 00. F 32 09 240 07 90. Tram 1 halte Van Nassaustraat. Dinsdag tot zondag 10-18 uur. Gesloten op maandag uitgezonderd paas en pinkstermaandag op 24 25 en 31 december en 1 januari. Het MIAT is een bruisend museum gelegen in een prachtig industrieel pand. Beleef er expos museumspelen workshops filmzondagen matinees en soirees met als rode draad industrie arbeid en textiel.
KMSK Museum voor Moderne Kunst Brussel UiT in Vlaanderen.
In de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België zijn dus zowel de kunst van het Ancien Régime in het Museum voor Oude Kunst als de kunst van de moderniteit Museum voor Moderne Kunst vertegenwoordigd met als scharnierwerk het schilderij De dood van Marat van David uit 1793. Slechts enkele musea in de wereld bieden de mogelijkheid om de ontwikkelingen in de kunst van de laatste zes eeuwen in één instelling te kunnen doorlopen. Het Departement voor Moderne Kunst omvat ook het Antoine Wiertz en het Constantin Meuniermuseum die helemaal gewijd zijn aan het werk van deze belangrijke 19de-eeuwse Belgische kunstenaars.
Home Museum Arnhem.
Eerste overzichtstentoonstelling van het kunstenaarsduo RAVAGE. Volg ons op Instagram. In de greep van de kunst. Dubbeltentoonstelling met Stedelijk Museum Schiedam over oud-directeur conservator tv-persoonlijkheid én museumman Pierre Janssen. Volg ons op Instagram. DE FAVORIETE WERKEN VAN HET PUBLIEK. Geniet van de meest buitengewone en bijzondere werken. Vooroorlogse kunst sieraden en hedendaags in Publiekslievelingen ziet u de veelzijdigheid van onze collectie én die van ons publiek. Volg ons op Instagram.
S.M.A.K. Stedelijk Museum voor Actuele Kunst Gent S.M.A.K.
S.M.A.K the Municipal Museum of Contemporary Art Ghent has an international reputation due to its collection and several impressive exhibitions e.g. Chambres d Amis Over The Edges and The Quadriennial.
Berlijn krijgt nieuw museum voor moderne kunst.
Verwijs naar dit item met onderstaande URL. Berlijn krijgt nieuw museum voor moderne kunst Auteur Alexander Verstraete. do 20/11/2014 0840 Alexander Verstraete Op de site van het Kulturforum in Berlijn moet tegen 2021 een gloednieuw museum voor moderne kunst verrijzen. Dat heeft het Duitse parlement beslist. De huidige Neue Nationalgalerie is te klein geworden om alle kunst te kunnen tentoonstellen. Nu al telt Berlijn enkele van s werelds meest gerenommeerde musea maar in 2021 kan de Duitse hoofdstad nog een cultuurtempel aan het lijstje toevoegen.
Mu.ZEE Oostende Home.
Mu.ZEE

Contacteer ons