Zoeken naar museum moderne kunst


museum moderne kunst
Home.
Huur het museum. Doe een gift. Tarieven en kortingen. Deelnemen vóór 11.01. Oproep OPEN M. Vandaag in M. Donderdag 3 Januari 2019. TENTOONSTELLING De Arenbergs. TENTOONSTELLING Alles voor de vorm. TENTOONSTELLING Meesters in beeld. TENTOONSTELLING De kracht van beelden. TENTOONSTELLING Verzamelen is een kunst.
KMSKB Museum voor Moderne Kunst www.tento.be.
KMSKB Museum voor Moderne Kunst. De Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België KMSKB zijn een overkoepeling van de museale instellingen Musée Old Masters Museum, het Musée Modern Museum, het Musée Wiertz Museum, het Musée Meunier Museum, het Musée Magritte Museum en het Musée Fin-de-Siècle Museum.
M HKA Museum voor Hedendaagse Kunst Lerarenkaart Klasse.
Klasse Lerarenkaart Voordelen M HKA Museum voor Hedendaagse Kunst. M HKA Museum voor Hedendaagse Kunst. Het M HKA is een dynamische plek waar kunst en cultuur centraal staan. Het museum in Antwerpen verzamelt en toont een internationale collectie hedendaagse kunst vanaf 1970.

Les Mondes Inverses 2015-16 Leslie Artamonow. BPS22, het Museum voor kunst van de Provincie Henegouwen in Charleroi is een expositieruimte die zich vooral richt op kunstvormen die de maatschappelijke actualiteit belichten cf. De programmatie van het museum bedeelt een belangrijke rol toe aan internationale kunstenaars die de grote wereldproblemen aankaarten vb.
Museum Kurhaus Kleef Collectie Moderne en hedendaagse kunst.
Moderne en hedendaagse kunst. De grote verzameling met werken van de Rijnlandse beeldhouwer, graficus en schilder Ewald Mataré Aken-Burtscheid 1887 Büderich 1965 vormt als het ware de basis voor de dialoog met de kunst van de 20ste en 21ste eeuw in het Museum Kurhaus Kleef.
Moderna Museet i Stockholm. Group 2.
Within the project we have acquired works by: Georges Adéagbo, Etel Adnan, Meriç Algün, Kader Attia, Tala Madani, Rivane Neuenschwander, Gabriel. More Hilma af Klint at Moderna Museet. Now works by Hilma af Klint will be a regular feature at the Museum!
Museum voor Schone Kunsten Gent MSK Gent.
Kinderen ontvangen in het MSK een reeks zoekvragen en opdrachten die hen door het hele museum leiden, helemaal op gevoel. Tijdens de tocht verzamelen ze cijfers waarmee ze een schatkist kunnen openen en een cadeautje verdienen. Boekjebezoek gesloten tijdens de Gentse Feesten. Van zaterdag 14 juli t.e.m. zondag 22 juli is BOEKjeBEZOEK gesloten en niet bereikbaar via de telefoon. Alle aanvragen die via e-mail binnenkomen, worden vanaf maandag 23.07 opgevolgd. Fernand Scribedreef 1. Rechten en reproducties. Gaspar de Crayer en Gent. MSK en S.M.A.K. Restauratie Lam Gods. Van Bosch tot Tuymans: een vitaal verhaal. De Pantoloog danke Schön. Instaprondleiding: Gaspar de Crayer en Gent. Onlosmakelijk verbonden Franstalig rondleidingen. Instaprondleiding in het Citadelpark rondleidingen. Instaprondleiding vernieuwde collectie rondleidingen. Instaprondleiding: Bloemen en planten in de kunst evenementen.
Echt een bezoekje waard: 23 fantastische musea in ons Belgenlandje.
In dit museum vind je een gigantische collectie kunst uit de gotiek en renaissance van Nederland en België. De kunstwerken, inclusief schilderijen van Pieter Bruegel, waren in een ver verleden allemaal eigendom van de kunstliefhebber Fritz Mayer van den Bergh.

Contacteer ons