Zoeken naar schilderijen te koop


schilderijen te koop
Goedkope Schilderijen? Betaalbaar abstracte, vrolijke of bloemen schilderij kopen.
Mooie schillderijen van verschillende schilders. Aantal mooie schilderijen te koop, ze zijn ook los te koop voor een mooi bod. 17 uur geleden Helmond Noord-Brabant. AD VAN HASSEL ZEEFDRUK 6816-HAS.60X70-LADY IN RED. Vanaf 1 bieden op onze website! Nu GRATIS verzending vanaf vandaag tot en met zondag 8 juli 20.
DIT ZIJN VIER VAN DE VIJF OVERIGE SCHILDERIJEN DIE IK TE KOOP AANBIED.
DIT ZIJN VIER VAN DE VIJF OVERIGE SCHILDERIJEN DIE IK TE KOOP AANBIED. Artikels, Kunst, Startpagina Permalink 0. Situatieschets: In 2014 had een jongeman uit het Kortrijkse plannen om met een eigen bedrijfje te starten. Daarvoor had hij een startkapitaal van 15.000 bedrag dat hij bijeen had gespaard door regelmatig overuren te kloppen voor een schildersbedrijf.
Online Kunstgalerie Schilderijen verkopen, originele kunstwerken en fijne-kunstprints aankopen op Artmajeur.
Koop en verkoop kunst online. Blader door miljoenen originele kunstwerken: schilderijen, fotografie, beeldhouwkunst en prints van hoge kwaliteit van gevestigde en opkomende kunstenaars! Meld je gratis aan! Wat is Artmajeur? Artmajeur is een platform dat kunstenaars in direct contact brengt met kopers. Artmajeur is gericht op alle artiesten amateurs en professionals, kunstgaleries en kunstliefhebbers. Hoe werkt het? De koper die geïnteresseerd is in een werk, neemt contact op met de kunstenaar en stuurt vervolgens de betaling rechtstreeks naar hem. De kunstenaar ontvangt de betaling en verstuurt het werk. Wat maakt Artmajeur uniek? Artmajeur democratiseert uiteindelijk de aankoop van kunst door directe en veilige toegang te bieden aan kunstenaars uit de hele wereld.
Roger Raveel te koop.
1.500 77cm x 57cm. De schilderijenoptocht van 1978 te Machelen-aan-de-leie. 1.600 57cm x 77cm. Een zelfportret in profiel voor de leegte van een rechthoek in perspectief. 1.600 70cm x 100cm. Toen zat zij aan een tafel. 1.600 70cm x 100cm.
Welkom bij kunsthandel BEL-ARTE. Wij bieden online schilderijen te koop aan van bekende Belgische kunstenaars, gerepertorieerd in de naslagwerken Arto of Piron.
Wij bieden online schilderijen te koop aan van bekende Belgische kunstenaars, gerepertorieerd in de naslagwerken Arto of Piron. Wij bieden online schilderijen te koop aan van bekende Belgische kunstenaars, gerepertorieerd in de naslagwerken Arto of Piron. U vindt bij ons een verscheidenheid aan werken, van laat-negentiende eeuws tot hedendaagse kunst.
Moderne schilderijen op maat te koop van Edith verwimp.
Bruine en beige schilderijen geschikt voor elk interieur. Trendy oranje schilderijen voor een gedurfde touch. Betaalbare en moderne grijze schilderijen. Abstracte schilderijen met de optimale afmetingen. Moderne schilderijen met speelse lijnen. Blauwe schilderijen aangepast in grootte en kleur. Abstracte groene schilderijen in uw formaat.
Schilderijen kopen? Mooie en bijzondere schilderijen Schilderijen.be.
Hoe gaaf is het om uw leukste foto's' geprint te zien op uw eigen dekbed. Dit foto product is zeer geschikt in combinatie met speciale effecten. Bijvoorbeeld een popart dekbed, of een kleuraccent of collage. Een topper is een mozaiek van uw complete foto collectie op uw dekbed. Naast een dekbedovertrek kunt u ook kussens bestellen. Bezoek ons zusje Fotoopdekbed.nl. Meer informatie over dit product. Foto op dekbed bestellen. Wij zijn lid van Thuiswinkel.org. U kunt daarom veilig bestellen. Niet tevreden Geld terug! Mooie en bijzondere schilderijen Schilderijen.be. Bekend van TV en Radio. Lid keurmerk Thuiswinkel.org. 5000 Bijzondere en betaalbare schilderijen. Dagen op zicht. Handgeschilderd schilderij Abstract 1 delig 6012FA. De olieverf schilderijen zijn unieke met de handgemaakte schilderijen van bekende schilderije. 12995, text_tax 10740., Handgeschilderd schilderij Afrika 3 delig 1365FA. De olieverf schilderijen zijn unieke met de handgemaakte schilderijen van bekende schilderijen. 12295, text_tax 10161., Handgeschilderd schilderij Abstract 5 delig 4644FA. De olieverf schilderijen zijn unieke met de handgemaakte schilderijen van bekende schilderijen.
Op zolder gevonden schilderij te koop voor. 200.000 euro Geraardsbergen Het Nieuwsblad.
Robert De Hertog vond een oud schilderij terug op zolder en wil het voor 200.000 euro te koop aanbieden op de zondagse rommelmarkt in Geraardsbergen. Ik kocht het schilderij destijds voor 125 euro, maar na wat onderzoek meen ik dat het van de hand is van een bekende kunstschilder en wel eens 200.000 euro waard zou kunnen zijn, meent Robert De Hertog. De man is een bekende Geraardsbergenaar die met zijn volkse dialectliedjes kleur geeft aan het recente stadsverleden of de actualiteit. De landschapsschildering is volgens De Hertog van de hand van Wolfgang Huber 1485-1553, een Duits-Oostenrijks kunstenaar die bekend werd met schilderijen van landschappen.

Contacteer ons