Op zoek naar schilderijen te koop?


schilderijen te koop
Schilderijen te koop Bibliotheek Putte.
Ontdek onze laatste aanwinsten Uitgebreid zoeken. Auteur Titel Componist / uitvoerder Regisseur / producent Reeks. ISBN / ISSN / EAN Uitgever Acteur Muziekgenre Taal Onderwerp. gepost op 29 juni 2015. In de bibliotheek van Putte loopt er tot einde augustus een tentoonstelling met schilderijen van Patricia Galloway. De schilderijen kunnen ter plekke aangekocht worden. De prijzen variëren van 75 tot 300 euro. Patricia Galloway 1947 groeide op in Zuid-Afrika en behaalde er aan de University of South Africa een bachelor of arts met een specialisatie in onder meer kunstgeschiedenis. Ze werkte in Brussel Londen Milaan en Helsinki woonde een jaar in Parijs en settelde zich in Putte-Grasheide. Aan de Heistse academie volgde ze de opleiding schilderkunst.
Prachtige olieverf schilderijen online kopen!
Kunstvoorinhuis is een innovatieve online galerie voor betaalbare kunst. Sfeervolle kleurrijke 100% handgeschilderde olieverf schilderijen van erkende kunstenaars koop je bij ons online vanuit je luie stoel! Onze schilderijen zijn met veel passie en liefde geschilderd op linnen of schilders canvas! Ieder schilderij wordt in opdracht voor u geschilderd door een erkende kunstschilder en wij leveren geen acryl productiewerk zoals je zo vaak in deze prijsklasse ziet. Wij onderscheiden ons in maatwerk en een zeer gevarieerde aanbod in diverze stijlen. Onze schilderijen worden met de hand geschilderd met olieverf op schilders linen of canvas en opgespannen op een museum kwaliteit spieraam.
Alle schilderijen OVERZICHT Bel-Art Kunstgalerij.
Galerie en kunsthandel Bel-Art is enkel geopend op afspraak en de meeste zondagen tussen 14u en 18u. U kan elke dag een afspraak maken om uw schilderijen of kunstwerken te verkopen of in consignatie te geven of om een specifiek werk te komen bekijken. Telefoneer naar Jos Lemmens op het nummer 0473 472 183 of mail naar jos.lemmens @ bel-art.be. Galerie en kunsthandel Bel-Art biedt Limburgse Belgische en Europese kunst aan. Framed wordpress theme from Wedding Photographers.
Immovlan.be Immo Nieuws Schilderijen die tot de verbeelding spreken 14/04/2015.
Immovlan App vergemakkelijkt het zoeken naar een huis of appartement. Met enkele klikken ziet u het vastgoed dat te koop of te huur staat in een bepaalde omgeving. Registreer op Immovlan.be en geniet van vele voordelen. Een account met dit e-mailadres bestaat al op Immovlan.be. E-mailadres is niet correct. Professionele immo-makelaars klik hier.
Schilderijen Kamagurka.
Kunstenaar Kamagurka Zeebroek Luc werd in Nieuwpoort aan de Belgische kust geboren. Hij studeerde aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten.
schilderijen te koop.
Nog veel werk aan. Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek. olieverf op 3D canvas 10080 cm. Informatiekaart van schilderij op achterkant. Alle inlichtingen op tel. Of via email philippe.percut@gmail.com.
Schilderij boot en zee Te Koop.
Te Koop Landschap schilderij met eeb boot en de prachtige zee in de vroege ochtend handgeschilderd met olieverf op canvas 100 niet mooi is geld terug!
Schilderijen te koop De KunstenaarZ.
Workshop 4 feb 2016. Workshop 3 feb 2016. Workshop 8 jan 2016. Workshop 7 jan 2016. Workshop 9 dec 2015. Workshop 3 dec 2015. Ben je geïnteresseerd in het kopen van een schilderij of wil je er 1 naar eigen wens laten maken vul dan het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Voor meer informatie grootte en prijs over een schilderij hieronder klik je op de foto. Onderstaande schilderijen zijn verkocht. Maak een gratis website. Workshop 20 jan 2017. Workshop 14 jan 2017. Workshop 13 jan 2017. Workshop 9 dec 2016. Workshop 1 dec 2016. Workshop 25 nov 2016. Workshop 19 nov 2016.

Contacteer ons