Op zoek naar schilderijen te koop?


schilderijen te koop
Jan Bosschaert Schilderijen.
Command Fotolijst Ophangoplossingen: Command Brand: 3M België.
Command haken en strips. Fotolijsten ophangen Zo eenvoudig is het. Kerstdecoratie Zo eenvoudig is het. Waar te koop. Command Fotolijst Ophangoplossingen. Geef uw muren een nieuw uiterlijk. Hang schilderijen op zonder spijkers en schroeven te hoeven gebruiken. Fotolijststrips en haken.
Schilderij Jordaens N.V. Veilinghuis.
Een paar moderne abstracte schilderijen waarvan één getiteld: optimisme. Olieverf op doek. 40 x 34 cm. Olie op doek. 50 x 40cm. Period: 1896 1978. Zicht op de Sint-Gummaruskerk te Lier. Olieverf op doek. 40 x 30 cm. Olieverf op doek.
Op zolder gevonden schilderij te koop voor. 200.000 euro Geraardsbergen Het Nieuwsblad.
Robert De Hertog vond een oud schilderij terug op zolder en wil het voor 200.000 euro te koop aanbieden op de zondagse rommelmarkt in Geraardsbergen. Ik kocht het schilderij destijds voor 125 euro, maar na wat onderzoek meen ik dat het van de hand is van een bekende kunstschilder en wel eens 200.000 euro waard zou kunnen zijn, meent Robert De Hertog. De man is een bekende Geraardsbergenaar die met zijn volkse dialectliedjes kleur geeft aan het recente stadsverleden of de actualiteit. De landschapsschildering is volgens De Hertog van de hand van Wolfgang Huber 1485-1553, een Duits-Oostenrijks kunstenaar die bekend werd met schilderijen van landschappen.
Betaalbare schilderijen en kunst kopen tot 1000.
Bespaar jezelf een bezoek aan de meubelzaak, waar maar een paar kunstwerken hangen, en koop je kunst online. Bij Betaalbare kunst vind je kunst in alle soorten en maten. Of het nu gaat om een degelijk, handgeschilderd schilderij, moderne fotografie, hippe digitale art of de immens populaire metalen wanddecoratie. Voor een prikkie hangt het bij jou aan de muur. Gratis bezorgd en met een maand recht op retour. Vind je online kunst kopen toch lastig? Bezoek dan één van onze locaties. Bijvoorbeeld onze schitterende galerie in Den haag. Schilderijen Kleurrijke boswandeling. Aluart, Digital-art BAS 4Dreams Blue girl. Metalen schilderijen Mensen met paraplu. Metalen schilderijen 100 x 100 cm.
Schilderijen kopen van toongevende kunstenaars Galerie Terbeek.
In onze online galerie vindt u kunstwerken in veel verschillende stijlen. U kunt hierbij denken aan schilderijen waar de expressie van af spat of juist de meer ingetogen figuratieve kunstwerken. Voor elk interieur is bij ons het gepaste schilderij te vinden.
Bram Bogart edities originele kunstwerken te koop op kunzt.gallery.
Bram Bogart kunstenaar biografie originele kunstwerken en gesigneerde edities te koop. Bram Bogart was een Belgische schilder, die het meest werd geassocieerd met de abstracte expressionistische beweging. Hij woonde de technische school in Nederland bij, waar hij werd opgeleid voor een carrière als decorateur, terwijl hij tegelijkertijd les in tekenen nam.
Roger Raveel te koop.
1.500 77cm x 57cm. De schilderijenoptocht van 1978 te Machelen-aan-de-leie. 1.600 57cm x 77cm. Een zelfportret in profiel voor de leegte van een rechthoek in perspectief. 1.600 70cm x 100cm. Toen zat zij aan een tafel. 1.600 70cm x 100cm.

Contacteer ons