Resultaten voor schilderijen te koop


schilderijen te koop
Moderne schilderijen op maat te koop van Edith verwimp.
Bruine en beige schilderijen geschikt voor elk interieur. Trendy oranje schilderijen voor een gedurfde touch. Betaalbare en moderne grijze schilderijen. Abstracte schilderijen met de optimale afmetingen. Moderne schilderijen met speelse lijnen. Blauwe schilderijen aangepast in grootte en kleur. Abstracte groene schilderijen in uw formaat.
Schilderijen Aankoop verkoop Brugge goudengids.be.
schilderijen aankoop verkoop. 20 resultaten voor schilderijen aankoop verkoop Brugge. Koop deze gegevens. 1 AA Guyart-Guy Poelvoorde. Pitsenbosdreef 7, 8200 Sint-Michiels Brugge. Schilderijen Aankoop verkoop. Schilderijen Aankoop verkoop. Katelijnestraat 146, 8000 Brugge. Schilderijen Aankoop verkoop. 3 Antiques Carlo Bonte. Kardinaal Mercierstraat 20, 8000 Brugge. Schilderijen Aankoop verkoop. Brocanteurs opruimers van inboedels. Door het zoekgebied uit te breiden hebben we 20 km.
Uitzonderlijk schilderij te koop Radio 2, de grootste familie.
Uitzonderlijk schilderij te koop. Gepubliceerd op woensdag 29 november 2017 1546.: Kunstenaar Stefaan Vermeulen uit Vliermaal verkoopt een gigantisch schilderij ten voordele van de Warmste Week. Het schilderij toont 300 vluchtelingen op de Middellandse Zee. Stefaan wil het werk verkopen ten voordele van KunstZ VZW.
Schilderijen en reproducties te koop Antiekkunst Koopjeskrant.be.
schilderijen en reproducties. Schilderijen en reproducties te koop 276 zoekertjes. Toon op kaart. schilderij op koperpaneel met lijst, 45x62cm, gesigneerd. Perfecte staat, afhalen te Blankenberge of Hundelgem. Schilderij van vrouw aan oever, R. Wassende vrouw aan oever, Hasselt Kopij R.
Online Kunstgalerie Schilderijen verkopen, originele kunstwerken en fijne-kunstprints aankopen op Artmajeur.
Online Kunstgalerie Koop en verkoop kunst online. Blader door miljoenen originele kunstwerken: schilderijen, fotografie, beeldhouwkunst en prints van hoge kwaliteit van gevestigde en opkomende kunstenaars! Meld je gratis aan! Wat is Artmajeur? Artmajeur is een platform dat kunstenaars in direct contact brengt met kopers. Artmajeur is gericht op alle artiesten amateurs en professionals, kunstgaleries en kunstliefhebbers. Hoe werkt het? De koper die geïnteresseerd is in een werk, neemt contact op met de kunstenaar en stuurt vervolgens de betaling rechtstreeks naar hem. De kunstenaar ontvangt de betaling en verstuurt het werk. Wat maakt Artmajeur uniek? Artmajeur democratiseert uiteindelijk de aankoop van kunst door directe en veilige toegang te bieden aan kunstenaars uit de hele wereld.
8 redenen om een schilderij te kopen.
De keuze om een grafisch en modern schilderij te hangen, of om een klassiek portret te plaatsen, zegt heel wat over je persoonlijkheid en maakt ook de persoonlijkheid van de ruimte die je inricht. Schilderijen zorgen ervoor dat je je thuis voelt.
Schilderij" te duur? Koop dan een sjaal" Roeselare Regio HLN.
Koop dan een sjaal." KUNSTENAAR LAAT KUNSTWERK PRINTEN OP 70 FOULARDS. 25 november 2017. Deel 0 Tweet. Foto Henk Deleu Kunstenaar Carl Soete bij zijn werk Enthousiasme. De foulard die hij draagt, kan je nu ook kopen. Roeselare Kunstenaar Carl Soete vond zijn schilderij Enthousiasme zo mooi dat hij een plan bedacht om het werk met iedereen te kunnen delen. Hij laat het kunstwerk drukken op zeventig zijden sjaals. Voor" veel mensen is een schilderij kopen te duur, maar voor zo'n' artistieke sjaal betaal je slechts 135 euro in voorverkoop." Abstract kunstenaar Carl Soete exposeerde onder meer al Brussel, Eindhoven, Luxemburg, London en Miami. Een mooi curriculum voor iemand die nog maar vijf jaar fulltime aan de slag is als kunstenaar. Dat houten jubileum wil hij dan graag ook op een aparte manier in de kijker zetten. Veel" mensen vinden mijn schilderijen prachtig, maar laten me weten dat ze in hun huis geen plaats hebben om een werk te hangen of dat een schilderij kopen te duur is, vertelt Carl.
Alle schilderijen OVERZICHT Bel-Art Kunstgalerij.
Kunst uit Limburg, Belgi├ź Europa. Alle schilderijen OVERZICHT. Een overzicht van alle kunstwerken momenteel te koop bij Galerie Bel-Art. Werken van Krystyna Jedynak. Werken van de beroemde Nederlandse kunstenaar en enfant terrible Herman Brood. Pierre Alechinsky: Belgisch kunstschilder en grafisch kunstenaar.

Contacteer ons