Meer resultaten voor kunstgalerie online


kunstgalerie online
Kunst kopen Zwolle online Kunst Zwolle Galerie Art Unica.
Bloemendalse Binnenpoort 4 3811 GD AMERSFOORT. T 033-4626561 E info@artunica.nl. VERTROUWD ONLINE KUNST KOPEN. Art Unica is een echte galerie en kunstwinkel in Amersfoort. Alle kunst online kunt u ook in de winkel bekijken en aankopen. De openingstijden van onze winkel zijn do. Buiten de openingstijden helpen wij u graag op afspraak.
BelgianArt.be About Us.
Het internet dynamiseert de gang van zaken in alle economische sectoren en de kunstwereld is daarop geen uitzondering. Door kunst online te tonen en te verkopen hebben virtuele galerijen zoals BelgianArt.be de dynamiek van de kunstverkoop drastisch gewijzigd. Deze opschudding in de manier waarop kunst verkocht en gekocht wordt is zowel in het voordeel van de artiesten als van de kopers. Online galerijen democratiseren het proces om kunst te kopen zegt Marnik D'Hoore oprichter en manager van BelgianArt. Deze online galerijen zorgen ervoor dat originele kunst beschikbaar is voor een breder publiek en geven tegelijkertijd meer artiesten de kans hun werk te tonen. Democratie in kunst is een van de leidende principes van BelgianArt.
exto.nl Kunst kopen kunstenaars galeries en exposities.
en ontdek kunst kunstenaars galeries en exposities. Toon je werk met een gratis website. Volg je favoriete kunstenaars en blijf op de hoogte. Krijg een vermelding van jouw galerie en exposities. Meld je aan of meer informatie. Advertentie Het bos ingaan. Meer van deze kunstenaar. Meer van deze kunstenaar. Meer van deze kunstenaar. Advertentie Blue Toy I. Meer van deze kunstenaar. Advertentie Het gras zal altijd groener zijn aan de andere kant van de heuvel.
Beste galerie van Amsterdam.
Geplaatst op 1200h in Galerie door Sanne van Daele. Op zoek naar de beste galerie van Amsterdam? Dat kan een hele zoektocht zijn Amsterdam telt in totaal namelijk meer dan 140 galeries. Maar zoek niet verder! In dit bericht kom je erachter wat de beste galerie van Amsterdam is.
De online galerie voor kunstenaars en kunstliefhebbers.
Kunst galerie voor kunstenaars en kunstliefhebbers op het internet. Gratis een galerie openen en kunstwerken plaatsen.
HelloTrends.be Select a Language.
Moderne kunst kopen kan eenvoudig online bij KunstKoning.
Art Brussels NL uitgelicht. Dromenvanger Paul Klemann in Centraal Museum. Kunst Kopen Kunst Verkopen KunstKoning.com. KunstKoning is het online platform voor hedendaagse kunst waar particulieren en galeries zonder commissiekosten kunst kopen en verkopen. We staan op kunstbeurzen adverteren in kunstbladen en investeren flink in online mediacampagnes. Zo begeven we ons continu in het vizier van de kunstliefhebber. Hiernaast lees je korte introducties op de kunstmarkt en de werkwijze van KunstKoning. KunstKoning is het platform voor de aan en verkoop van hedendaagse kunst. We stellen wel bepaalde voorwaarden aan de kwaliteit van de kunstwerken. Naast de ondergrens van 2500 euro hebben we ook inhoudelijk een visie op wat goede kunst is.
Onderzoek 39% van de kunstkopers koopt online kunst belang van online kunstmarkt groeit We Like Art betaalbaar werk van toonaangevende kunstenaars.
W eet je nog? We deden onlangs in samenwerking met Danielle Frenken student Master Kunstbeleid en management van de Universiteit Utrecht een onderzoek onder ruim 500 kunstkopers. Bedankt voor alle ingevulde enquetes! De resultaten zijn geanalyseerd en het blijkt dat het belang van de online kunstmarkt groeit. We zetten alles graag even op een rijtje voor je. 39% Van de kunstkopers koopt online kunst. Jonge kunstkoper beschouwt online kunstkopen als laagdrempelig. Jonge koper oriƫnteert zich vooral online op nieuwe aankopen.

Contacteer ons