Meer resultaten voor kunstgalerie


kunstgalerie
Emergent kunstgalerie Veurne: tentoonstellingen.
Uw event op maat. EMERGENT is een platform voor hedendaagse kunst, gevestigd in Huis De Valk, een deels 16de-eeuws gebouw op de Grote Markt van Veurne. In deze historische context voelt het als een bijzondere uitdaging om hedendaagse kunst te presenteren.
Al duizend bezoekers voor kunstgalerie in binnenstad Genk Regio HLN.
De vrouw kreeg uit de handen van schepen van Cultuur Anniek Nagels CDV een kunstig geschenk mee naar huis. Het stadsbestuur van Genk heeft de opening van The Gallery mee mogelijk gemaakt. De kunstgalerie is gehuisvest in een leegstaand handelspand in de Molenstraat, op loopafstand van het stadscentrum.
Koppel stelt huis open als kunstgalerie Oostende Regio HLN.
Deel via Facebook 0 Tweet. Foto Benny Proot Robert Verheyen en Marianne Haes in hun kunstgalerie. Neef en filmregisseur Jan Verheyen ziet dat het goed is. Robert Verheyen en Marianne Haes stellen voortaan hun atelier en woonkamer op het Mijnplein open als kunstgalerie.
De 30 Beste Kunstgaleries in Brussel.
Sorry, maar sommige delen van de Airbnb-website werken niet goed als JavaScript is uitgeschakeld. Zoek als ik de kaart beweeg. Wat te doen in Brussel / Kunst Cultuur / Kunstgaleries. Beste Kunstgaleries in Brussel. La Patinoire Royale. Kunst Cultuur Kunstgaleries.
Werken met een kunstgalerie Cultuurloket.
Zoek door deze site.: Je bent hier: Home Kennisbank Ondernemen Marktstrategie Promotie Werken met een kunstgalerie. Werken met een kunstgalerie. Het is opmerkelijk hoe galeries telkens vertegenwoordigd zijn in het plaatje van het rollenspel bij het waarderingsproces van beeldende kunst.
Kunstgalerie Hulst 2018 speciale editie Hulst Vestingstad.
Kunstgalerie Hulst 2018 speciale editie. Kunstgalerie Hulst 2018: dit jaar zien we enkel fotografie in de etalages als voorbode op World Press Photo Exhibition in de Sint Willibrordusbasiliek eind 2018. Terug naar evenementen. Website: Bezoek website. U wordt uitgenodigd voor alweer de 16e Kunstgalerie Hulst door ondernemers en regionale fotografen.
Kunstgalerij / Kunstgalerie / Art Gallery.
XIAOGANG Zhang 9. ZEGERS Jacky 8. Zaterdag: 11 am 6 pm. Zondag: 11 am 6 pm. Open op afspraak. De focus van ART-Gallery.be ligt vooral op het promoten van Belgische kunstenaars. In onze galerij bevinden zich zowel jonge debuterende als gevestigde kunstenaars.
Kunstgalerie Ceysens Toerisme Knokke-Heist.
Als je een persoonlijk profiel aanmaakt voor deze website, krijg je een pak extra mogelijkheden. Eenmaal ingelogd kan je evenementen, restaurants, leuke winkeltjes, aanraden en zien welke mensen deze items ook leuk vinden. Aanmelden kan op een eenvoudige manier via je Facebook of Twitter-account. Toon alle galerie.

Contacteer ons