Op zoek naar kunstgalerie?


kunstgalerie
Oprichter K3 opent kunstgalerie in Latem Sint-Martens-Latem De Standaard. camera. close. correct. Verwijs. ds2. facebook. gplus. next. prev. share. twitter. video. camera. close. correct. Verwijs. ds2
Om de zes weken nieuwe collectie tentoongesteld. Oprichter K3 opent kunstgalerie in Latem. Volgend weekend openen K3-oprichter en gewezen radiopresentator William Vaesen en zijn vrouw Ellen Christiaen hun derde kunstgalerie aan de Latemse kerk. Hun Boutique Gallery zal een selectie Zuid-Afrikaanse en Europese kunst bieden.
Kunstgalerie in Namen, Belgiƫ Belgische Beeldhouwers en Schilders.
Expertise / Aankopen. Kunstgalerie in Namen, Belgiƫ Belgische beeldhouwers en schilders. 17 Mei 15 Juli: Tentoonstelling over de Belgische abstractie in de 20ste eeuw. Ontdek de kunstenaar. Ontdek de kunstenaar. Ontdek de kunstenaar. Ontdek de kunstenaar. Ontdek de kunstenaar. Ontdek de kunstenaar.
ARTTRA antiek en kunstgalerie Waregem.
Kunstgaleries Visit Bruges.
Galerie Pinsart bouwde een 18de-eeuwse pand om tot een ruimte voor hedendaagse kunst. Deze galerie is een kleine maar zeer fijne kunsttempel van hedendaagse fotografie. vandaag: 1400: 1800.: In de Sint Jacobsstraat laat Kunstgalerie Beylemans je genieten van werken van hedendaagse kunstenaars.
Home Sabine Van Paemel.
GALERIE Sabine Van Paemel. THE FINISHING TOUCH. Tijdens lopende tentoonstellingen open op zaterdag, zondag en maandag telkens van 14u00 tot 18u00. Andere dagen welkom op afspraak. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Lekedorpstraat 13/15 8600 Leke-Diksmuide 0476/42.42.13 info@sabinevanpaemel.be.
Uitbater van een kunstgalerie Syntra AB.
Materiaalkennis, verzekering en preventiebeleid, het kunstenaarsstatuut, marktmechanismen in de kunsthandel, zijn items die behandeld worden in het vak kennis" van de kunstensector. In de opleiding trachten we een globale visie/beleidsrichting te ontwikkelen bij het uitbaten van een kunstgalerie. Dit gaan we doen door in het tweede jaar gezamenlijk aan een tentoonstelling te werken.
Kunst kopen en huren bij Kunst galerie Bisart Kunst kopen en huren bij Kunstgalerie Bisart.
Vrijblijvend kunstwerken kijken in onze galerie te Kloosterstraat Antwerpen. Kunst huren huurkopen of kopen. 0473 706 403. Kunstgalerie bisArt maakt deel uit van Maxcell bvba. Bekijk onze kunstenaars van A tot Z. Schrijf je in op onze nieuwsbrief.: Schrijf me in!
Kunstgalerie Resonans.
GENT In de Galerie vindt u een presentatie van moderne hedendaagse kunstwerken zoals Cobra: Appel, Alechinsky, Corneille en andere hedendaagse kunstenaars. 0032.9 225 23 81. Vrijdag en zaterdag van 14.00u 18.00u. De galerie is ook altijd te bezichtigen op afspraak, zelfs op zondag.

Contacteer ons