Resultaten voor kunstgalerie


kunstgalerie
Foto's Tapasrestaurant en kunstgalerie De Lange Litanie Roeselare / Rumbeke vakantiefoto's Zoover.
Bezienswaardigheden Roeselare / Rumbeke. Tapasrestaurant en kunstgalerie De Lange Litanie. Foto's Tapasrestaurant en kunstgalerie De Lange Litanie. Vraag en Antwoord 0. Foto's Tapasrestaurant en kunstgalerie De Lange Litanie. Hugo Verrieststraat 91 8800 Roeselare / Rumbeke. Foto's van Tapasrestaurant en kunstgalerie De Lange Litanie.
Kunstgalerie Novelarte.
Nieuwe kunstgalerie in Otegem Focus en WTV.
Nieuwe kunstgalerie in Otegem. In Otegem is er een nieuwe kunstgalerie geopend galerie 10a. Het is een initiatief van kunsthistoricus John Vande Wiele en zijn vrouw Veerle Decock. De galerie voor hedendaagse kunst toont een mix van opkomend talent en bekende namen. Zo is er onder meer werk te zien van de beeldhouwers Johan Tahon en fotografe Bieke Depoorter. De galerie is alleen open in het weekend tijdens de tentoonstellingsperiodes of op afspraak. Meer info vind je op Website www.galerie10a.be.
Openingsuren en adressen Kunstgaleries Stad Gent.
kunstgalerie meerle galerie kunstconsulent de laro.
Kunstgalerie De Laro werkt sedert meer dan 20 jaar met professionele kunstenaars met internationale faam wiens werk in musea voor hedendaagse kunst kunsthallen en op biënnales aan het publiek getoond worden. De Laro toont met een periodiek van drie maanden het werk van haar kunstenaars in de eigen galerie en vertegenwoordigt hen op internationale kunstbeurzen. Daarnaast organiseert De Laro ook andere kunstevenementen. De Laro helpt u met professioneel advies en begeleidt u persoonlijk op basis van uw smaak bij de aankoop van uw kunstwerk. Binnengaleries en botanische tuin.
Kunstgalerie.
Een sculptuur in blauwe hardsteen van de hand van een kunstenaar om uw tuin of interieur te verfraaien iets voor u? Bezoek dan onderstaande galerie en maak uw keuze. Had u graag informatie over de prijs en de afmetingen van één of meerdere sculpturen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en voer uw vraag in met vermelding van het nr.
Kunstgalerie Bronsgieterij Boud Ceysens.
Kunstgalerie Ceysens unieke beelden voor binnen en buiten.
Olivier Meessen et Jan De Clercq oprichters van kunstgalerie Meessen-De Clercq BRUSSELS AGENTSCHAP.
Olivier Meessen et Jan De Clercq oprichters van kunstgalerie Meessen-De Clercq. Olivier Meessen et Jan De Clercq oprichters van kunstgalerie Meessen-De Clercq. Olivier Meessen en Jan De Clercq hebben met de hulp van het BAO een eigen bedrijfje opgericht een kunstgalerie waar ze elkaar perfect aanvullen. Olivier Meessen is kunsthistoricus Jan De Clercq is econoom de eerste is een Waal de tweede een Vlaming. Ze bevinden zich in Brussel waar ze hun passie voor moderne kunst delen met verzamelaars hun blik resoluut gericht op de internationale markt.

Contacteer ons