Meer resultaten voor kunstwerk


kunstwerk
NtS Kunstwerk zoekscherm RIS Index.
Ligplaats met overslag. Ligplaats zonder overslag. Afleidingskanaal van de Leie. Aftakking Oude Arm Klein-Willebroek. Albert II dok. Canal Charleroi-Bruxelles / Kanaal Charleroi-Brussel. Canal maritime Bruxelles-Escaut / Zeekanaal Brussel-Schelde. Geul West ZP1. Groot dok Merksem. Kanaal Gent-Oostende vak Brugge-Oostende. Kanaal naar Beverlo.
Wedstrijd Ontwerp" en realisatie van een kunstwerk" VOT Jeugdhulp.
Home Wedstrijd Ontwerp" en realisatie van een kunstwerk" Wedstrijd Ontwerp" en realisatie van een kunstwerk." Naar aanleiding van de nieuwbouw op het domein van De Vereniging Ons Tehuis schrijven we een wedstrijd uit voor het ontwerp en realisatie van een kunstwerk.
Welk btw-tarief is van toepassing op een geïntegreerd kunstwerk? Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin.
Als de kunstenaar het kunstwerk door derden laat maken, geldt normaliter voor de materialen en productiekost van het kunstwerk het btw-tarief 21%. Als de kunstenaar het kunstwerk zelf uitvoert, bijvoorbeeld hij of zijn atelier maakt ter plaatse een muurschildering of hij levert een sculptuur pakket sculptuur, vervoer en verankering in het gebouw dan kan het btw-tarief van 6% van toepassing zijn.
Kunstwerk van Banksy had zichzelf eigenlijk helemaal moeten Het Nieuwsblad.
Uit beelden die de anonieme kunstenaar zelf online heeft gezet, blijkt nu dat het de bedoeling was dat het werk helemáál versnipperd zou worden. Net nadat het kunstwerk onder de hamer ging voor een slordige 12, miljoen euro in veilinghuis Sotheby in Londen, vernietigde Girl With Balloon zichzelf door een ingebouwde versnipperaar in de lijst.
Puzzelwoordenboek KUNSTWERK.
Kunstwerk van a tot z crypt. Kunstwerk van de maat in bed cry. Kunstwerk van de zaak crypt. Kunstwerk van een boomchirurg cr. Kunstwerk van een kunstwerk aan h. Kunstwerk van een opstootje aan h. Kunstwerk van een rentenier cryp.
kunstwerk WikiWoordenboek.
Het woord kunstwerk staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd kunstwerk herkend door.: van de Nederlanders.; van de Vlamingen. Zie de doorverwijspagina op Wikipedia voor meer informatie.
Kunstwerk I Can Hear It Westtoer.
Kunstwerk van Ivars Drulle, gemaakt naar aanleiding van Beaufort. I Can Hear It bestaat uit twee hoorns gelijkend op oude grammofoons, gericht naar de zee. Op een bank voor de hoorns zit een vrouw die haar oor te luisteren legt.
Kunstwerk Hans Op de Beeck.
De kunstenaar bedacht deze stille ruimte als een plek voor meditatie, geheel in lijn met de idee van een abdijsite. Naast Op de Beecks grote permanente installatie Location 5 2004 in het Towada Art Center in Japan, is dit zijn tweede monumentale, belevingsgerichte kunstwerk dat een permanente opstellling en ontsluiting krijgt.

Contacteer ons