Resultaten voor kunstwerken


kunstwerken
kunstwerken.
61/233 lezen we het volgende. Half-verheven en verheven beeldhouwwerken fresco's beelden of andere kunstwerken uitgevoerd door in Belgi verblijvende kunstenaars en ingewerkt in op te richten ondernemingsgebouwen mogen volgens de hierna uiteengezette regels worden afgeschreven. De aanschaffingsprijs van die kunstwerken mag in n of meer malen worden afgeschreven tot beloop van 2 % van de aanschaffingswaarde van het beroepsgedeelte van het nijverheids of handelsgebouw waarin ze zijn ingewerkt. Als de aanschaffingsprijs van het kunstwerk die quotiteit overtreft wordt het overschot onderworpen aan hetzelfde afschrijvingsstelsel als het gebouw m.a.w. het overschot mag worden afgeschreven op voorwaarde dat het gebouw wordt beschouwd als een afschrijfbaar bestanddeel en dit tegen hetzelfde percentage als het gebouw.
Welkom op de voorpagina.
Verspreid over het grondgebied van de kustgemeente Knokke-Heist staan meer dan dertig kunstwerken historische beelden herdenkingsmonumenten en kunstwerken meestal gemaakt in opdracht. De gebruikte materialen zijn uiteenlopend natuursteen brons ijzer kunststof. De stuk voor stuk unieke kunstwerken ontdekken is een aangename manier om onze kustgemeente te verkennen. Je kunt dit met of zonder digitale route bij de hand. Tijdens de zomermaanden geeft een gids je deskundige uitleg tijdens een rit met een toeristisch treintje. Voor de basisscholen uit Knokke-Heist reikt deze website instrumenten aan om deel te nemen aan het peterschapsproject.
Aelbrecht-Maes NV metaalconstructies foto's restauraties en kunstwerken.
Skaldenstraat 131 B-9042 Gent. 32 09 / 251.76.10.
Regeltechnici onderhouden kunstwerken in Antwerpse haven Jobat.be.
Regeltechnici onderhouden kunstwerken in Antwerpse haven. Afhankelijk van het weertype herprogrammeren we de bruggen en sluizen in de haven Andrew De Cock Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen. Zes kunstwerken heeft Andrew De Cock regeltechnicus bij het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen onder zijn hoede. Geen Picassos of Van Goghs maar wel zes bruggen en één sluis. Waarom we die zo noemen weet ik eigenlijk niet lacht Andrew. Ik vermoed dat iemand daar eens mee begonnen is en nu doet iedereen in de haven dat.
Wandeltocht.
Kunstwerk 1 Work of art 1. de kleuters van juf Vinke juf Sarah en juf Fabienne. Hoeveel kaboutermutsen tel je op de 3 kunstwerken samen? the preschoolers of juf Vinke juf Sarah and juf Fabienne. How many gnome hats do you count on the 3 work of arts together? Kunstwerk 2 Work of art 2. de vijfdeklassers van juf Anne en meester Guido. Van welk totaalbeeld is dit kunstwerk een detail? de schilderijen van Raoul De Keyser. the fifth class of juf Anne and meester Guido.
kunstwerken Jan Desmarets.
Kunstwerken Master Meubel.
Wie houdt van design meubelen krijgen we vast overtuigd van het feit dat onze showroom vol staat met kunstwerken. Maar met Master Meubel verlenen we graag diensten voor je volledige interieur en daar horen ook beeldende kunstwerken bij. Kunstwerken de kers op de taart. Kunst maakt bij iedereen gevoelens los. Het juiste schilderij in het juiste interieur kan dan ook de kers op de taart zijn. Bij Master Meubel vind je een uitgebreide collectie schilderijen van onder meer onze streekgenote Inge Verachtert. Naast schilderijen promoten we ook graag beeldhouwwerken zoals de keramieken beeldjes van de Franse kunstenaar Dominique Pouchain. Ook zij kunnen een heel persoonlijke touch geven aan je interieur. Vinger aan de pols. Master Meubel houdt de vinger aan de pols dankzij samenwerkingen met kunstgalerijen zoals De Laro.
Kunstwerk artistiek Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Johann Zoffany The Tribuna of the Uffizi 1772-78. Dit schilderij toont een groot aantal kunstwerken uit de Europese kunstgeschiedenis. Een kunstwerk is een object of een concept of een constellatie dat kan worden gekenmerkt als kunst. De term kunstwerk kan in heel letterlijke zin gebruikt worden voor objecten vaak uit de beeldende kunst. Het woord kan ook in een ruimere betekenis worden toegepast op een idee bijvoorbeeld als het gaat om conceptuele kunst of om een performance of een literair werk. Werken van beeldende kunst zoals een schilderij een foto een beeldhouwwerk en een video-installatie kunnen allemaal onder de noemer kunstwerk vallen wanneer deze door een kunstenaar gemaakt zijn en als kunst bedoeld zijn.

Contacteer ons