Zoeken naar kunstwerken


kunstwerken
Kunstwerken restauratie goudengids.be.
134 resultaten voor kunstwerken restauratie. 1 Art Restauration SCRL-Carton-Taquin-Delroisse. Paleizenstraat over de Bruggen 446A 1020 Laken Brussel. 2 Atelier Bart Verbeke. Adolf Lootensstraat 2 9031 Drongen Gent. 900 1200 1300 1800. Driesstraat 18 8554 Sint-Denijs Zwevegem. 4 Restauratie-Atelier Kathy Vincke. Tiensevest 51 3010 Kessel-Lo Leuven. 5 Beeldenrestauratie Geneviève Hardy. Mellaertsstraat 11 2140 Borgerhout Antwerpen.
Belgische Kamer van Deskundigen in kunstwerken.
Onze deskundigen beperken zich niet tot het beschrijven van een kunstwerk maar evalueren het om het te valoriseren. Zowel voor een schatting bij een verkoop een verdeling een nalatenschap als voor een verzekering kan de deskundige u advies geven om uw belangen zoveel mogelijk te dienen. Sinds meer dan 45 jaar verenigt onze unie de beste vaklui op het vlak van expertise in Belgi.
Korenmarkt geprepareerd voor installatie kunstwerken Gent Het Nieuwsblad.
C Maak van Gent jouw startgemeente! Nieuws uit een andere gemeente? Korenmarkt geprepareerd voor installatie kunstwerken. Op de Korenmarkt in Gent zijn woensdag de voorbereidende werken begonnen voor de plaatsing van twee 20 meter hoge kunstwerken. Met krijt tekenden ingenieurs de zone af waar zal worden gegraven in een brede cirkel rond de twee zitsokkels tegenover de Hema en de Sint-Niklaaskerk. Die sokkels worden afgebroken. De funderingen moeten ook weg. Maandag beginnen de echte breekwerken. Tegen eind september moeten de kunstwerken er staan. Na de komst van zes bomen breekwerk voor de Albert Heijn en deze klus zou het plein dan definitief zijn afgewerkt.
Verzekering voor kunstwerken en verzamelingen Barrie Finance Bank en Verzekeringen.
Alle Bouwplaats Risico ABR verzekering. Verzekering voor kunstwerken en verzamelingen. Home Mijn woning Verzekering voor kunstwerken en verzamelingen. Verzekering voor kunstwerken en verzamelingen. Als kunstwerken de tand des tijds trotseren is dat omdat de eigenaars alles in het werk stellen om ze te beschermen tegen datgene dat ze bedreigt. Ze in een vitrine plaatsen ze beschutten tegen licht warmte of vochtigheid ze goed bevestigen hun transport verzekeren of ze op een veilige plek bewaren stuk voor stuk maatregelen die zorgen voor het voortbestaan van kunstwerken. BARRIE FINANCE weet beter dan wie ook dat de voornaamste bekommernis van de eigenaars van waardevolle kunstwerken erin bestaat de goederen die hen dierbaar zijn te vrijwaren van alle risico's.
Kunstwerken Parking 58 krijgen nieuwe bestemming BRUZZ.
Zowel het kunstwerk op de gevel van Parking 58 aan de Hallenstraat hier op de foto en het kunstwerk in de Zwarte Lievevrouwestraat krijgen een nieuwe bestemming van Interparking. Het is nog niet beslist waar de kunstwerken zullen hangen. Twee metalen kunstwerken van beeldhouwer Jacques Moeschal die al jaren op de gevels van Parking 58 in hartje Brussel prijken hangen niet meer op hun originele plaats. De werken moesten weg omdat ook de parkeergarage verdwijnt. Uitbater Interparking verzekert dat beide werken een nieuwe plaats krijgen al is nog niet duidelijk waar ze precies zullen hangen. Vandaag doen enkel wat metalen nagels en slijtage herinneren aan de gevelkunst. Zowel het kunstwerk aan de Zwarte Lieve Vrouwestraat als dat aan de Hallenstraat verdwenen begin dit jaar uit het Brusselse straatbeeld. Ze zijn evenwel niet verloren.
kunstwerken.
61/233 lezen we het volgende. Half-verheven en verheven beeldhouwwerken fresco's beelden of andere kunstwerken uitgevoerd door in Belgi verblijvende kunstenaars en ingewerkt in op te richten ondernemingsgebouwen mogen volgens de hierna uiteengezette regels worden afgeschreven. De aanschaffingsprijs van die kunstwerken mag in n of meer malen worden afgeschreven tot beloop van 2 % van de aanschaffingswaarde van het beroepsgedeelte van het nijverheids of handelsgebouw waarin ze zijn ingewerkt. Als de aanschaffingsprijs van het kunstwerk die quotiteit overtreft wordt het overschot onderworpen aan hetzelfde afschrijvingsstelsel als het gebouw m.a.w. het overschot mag worden afgeschreven op voorwaarde dat het gebouw wordt beschouwd als een afschrijfbaar bestanddeel en dit tegen hetzelfde percentage als het gebouw.
Federale Regering aangiftes doorverkoop van kunstwerken / Persmededelingen / Politics.be Jouw politieke portaalsite.
Ga naar de navigatie Ga naar het paginabegin. Federale Regering aangiftes doorverkoop van kunstwerken. 28/02/2015 Op voorstel van Vice-Eersteminister en Minister van Werk Economie en Consumenten Kris Peeters heeft de federale regering een ontwerp van koninklijk besluit goedgekeurd dat het administratieve beheer van het volgrecht verbetert door de oprichting van een uniek platform database voor de aangiftes. Deze beslissing wordt nu ter advies aan de Raad van State voorgelegd. Dit ontwerp van besluit betekent dat auteurs van kunsten kunnen delen in de opbrengsten van de opeenvolgende verkopen van hun werk van beeldende kust aangezien een doorverkoop de voornaamste exploitatiewijze van kunstwerken uitmaakt.
De Spoorwegen werven aan.

Contacteer ons