Zoeken naar kunstwerken


kunstwerken
WISPERpro: Kunstwerken ontrafelen WISPER.
Van topwerk van Van Eyck tot een video-installatie van Marie-Jo Lafontaine. We observeren, analyseren technieken en zoeken verbanden met andere kunstwerken. We gebaren, bewegen rond het werk, tekenen, verzinnen tekst en klank. En dat alles tot we meerstemmig spreken over een kunstwerk.
Kunstwerken Korenmarkt Aye Erkmen en Ann Veronica Janssens Stad Gent.
Kunst in publieke ruimte. Kunstwerken Korenmarkt Aye Erkmen en Ann Veronica Janssens. Listen to this page. Kunstwerken Korenmarkt Aye Erkmen en Ann Veronica Janssens. Op de Korenmarkt staan twee verticale kunstwerken van noord naar zuid, als artistiek antwoord op de alom gekende torenrij.
Deze vijf Belgische kunstwerken moet je zeker één keer in je leven gezien hebben! Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Radio 1 en Culture Club zochten samen met jou een week lang naar de vijf Belgische kunswerken die je zeker één keer in je leven móet gezien hebben. Uit een selectie van dertig kunstwerken zijn dit de vijf laureaten van ons mini-canon.:
Deze app is de Shazam voor kunstwerken expo De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. P
Afgelopen winter experimenteerde de Stadstriënnale Genk/Hasselt met een Tinder-app voor kunstwerken, en de Bozar in Brussel sloot in 2015 een partnerschap met het Google Cultural Art Institute, dat collecties digitaliseert om zo" een virtueel verlengstuk" van de museumbeleving te kunnen verzorgen.
Kunstwerken Toerisme Diest.
Kunstwerken in Diest. Johanna Uitdewilligen en Bernardina Janssen verlieten als laatste begijntjes dit hof in 1923. In de schaduw van hun kerk herinnert elk hoekje ons aan eeuwen vrouwelijke vroomheid. Bronzen beeld van een brouwersgast. Het symboliseert het rijke brouwersverleden van de Demerstad.
atelier vanmeenen: Conservatie van kunstwerken.
De ideale temperatuur voor de conservatie van kunstwerken ligt tussen de 14 en 18 C bij een luchtvochtigheidsgraad van 48 tot 55 %. Op de meeste locaties is dit praktisch alleen te realiseren door climatisatie. Conservatie van kunstwerken op papier.
Kunstwerken Magritte Museum.
Ook baron en barones Gillion Crowet mogen niet onvermeld blijven. Zij verklaarden zich, tegelijk met de schenking-inbetalinggeving van hun collectie symbolistische en art nouveau werken, ook akkoord om hun werken van Magritte in langdurig depot te plaatsen binnen de KMSKB.
6 vragen over de gigantische kunstwerken voor de Korenmarkt Gent Het Nieuwsblad.
Wat hebben de Gentenaars aan deze twee kunstwerken? De Stad Gent zegt vandaag dat de kunstwerken op" een evenwichtige manier met de historische architectuur op de Korenmarkt communiceren. Ze" doen er geen afbreuk aan, integendeel, ze geven er net toegevoegde waarde aan.

Contacteer ons