Zoeken naar kunstwerken


kunstwerken
Verzekering tentoonstelling kunstwerken Kunstenloket.
Je bent hier Home Kennisbank Verzekeringen Verzekering tentoonstelling kunstwerken. Deze info is louter informatief. Een voorafgaande analyse van de activiteit is noodzakelijk voor het bepalen van de verschillende noodzakelijke dekkingen die beantwoorden aan de specifieke behoeften. De basisdekking kan onderling verschillen al naargelang de verzekeraar. De verzekering alle risicos van een tentoonstelling van kunstwerken omvat de verzekering van de kunstwerken en desgevallend de technische randapparatuur zelfs al heeft die geen kunsthistorische waarde. Deze verzekering wordt afgesloten door de organisator van de tentoonstelling. Men onderscheidt 3 soorten. Verzekering tijdelijke tentoonstelling nagel tot nagel incl.
kunstwerken.
61/233 lezen we het volgende. Half-verheven en verheven beeldhouwwerken fresco's beelden of andere kunstwerken uitgevoerd door in Belgi verblijvende kunstenaars en ingewerkt in op te richten ondernemingsgebouwen mogen volgens de hierna uiteengezette regels worden afgeschreven. De aanschaffingsprijs van die kunstwerken mag in n of meer malen worden afgeschreven tot beloop van 2 % van de aanschaffingswaarde van het beroepsgedeelte van het nijverheids of handelsgebouw waarin ze zijn ingewerkt. Als de aanschaffingsprijs van het kunstwerk die quotiteit overtreft wordt het overschot onderworpen aan hetzelfde afschrijvingsstelsel als het gebouw m.a.w. het overschot mag worden afgeschreven op voorwaarde dat het gebouw wordt beschouwd als een afschrijfbaar bestanddeel en dit tegen hetzelfde percentage als het gebouw.
Federale Regering aangiftes doorverkoop van kunstwerken / Persmededelingen / Politics.be Jouw politieke portaalsite.
Ga naar de navigatie Ga naar het paginabegin. Federale Regering aangiftes doorverkoop van kunstwerken. 28/02/2015 Op voorstel van Vice-Eersteminister en Minister van Werk Economie en Consumenten Kris Peeters heeft de federale regering een ontwerp van koninklijk besluit goedgekeurd dat het administratieve beheer van het volgrecht verbetert door de oprichting van een uniek platform database voor de aangiftes. Deze beslissing wordt nu ter advies aan de Raad van State voorgelegd. Dit ontwerp van besluit betekent dat auteurs van kunsten kunnen delen in de opbrengsten van de opeenvolgende verkopen van hun werk van beeldende kust aangezien een doorverkoop de voornaamste exploitatiewijze van kunstwerken uitmaakt.
De kunstwerken die deze man maakt met zand en lijm zullen je. Het Nieuwsblad.
De kunstwerken die deze man maakt met zand en lijm zullen je met verstomming slaan. 11/06/2016 om 0857 door nvdv Bron Kaltura Print Corrigeer. De kunstwerken die deze man uit zijn mouw tovert met zand en lijm zullen je met verstomming slaan. Tim Bengel een Duitser uit Stuttgart heeft een wel erg bijzondere manier gevonden om kunst te maken. Niet alleen gebruikt hij maar twee materialen namelijk lijm en zwart zand maar ook de manier waarop hij zijn kunst maakt is erg indrukwekkend.
Wandeltocht.
Kunstwerk 1 Work of art 1. de kleuters van juf Vinke juf Sarah en juf Fabienne. Hoeveel kaboutermutsen tel je op de 3 kunstwerken samen? the preschoolers of juf Vinke juf Sarah and juf Fabienne. How many gnome hats do you count on the 3 work of arts together? Kunstwerk 2 Work of art 2. de vijfdeklassers van juf Anne en meester Guido. Van welk totaalbeeld is dit kunstwerk een detail? de schilderijen van Raoul De Keyser. the fifth class of juf Anne and meester Guido.
Kunstwerken Korenmarkt Aye Erkmen en Ann Veronica Janssens Stad Gent.
Cultuur Sport Vrije Tijd. Kunst in publieke ruimte. Kunstwerken Korenmarkt Aye Erkmen en Ann Veronica Janssens. Listen to this page. Kunstwerken Korenmarkt Aye Erkmen en Ann Veronica Janssens. Kunstwerken Korenmarkt Aye Erkmen en Ann Veronica Janssens. Op de Korenmarkt komen twee verticale kunstwerken van noord naar zuid als artistiek antwoord op de alom gekende torenrij. Twee internationaal vermaarde kunstenaressen Aye Erkmen en Ann Veronica Janssens zullen op de Korenmarkt elk een nieuw artistiek icoon voor Gent realiseren. Het kunstwerk van Aye Erkmen oogt als een glinsterende gouden ketting van 20 meter hoog kaarsrecht de lucht in.
Kunstwerk bouwkundig Wikipedia.
In sommige landen worden kenmerkende bouwkundige kunstwerken auteursrechtelijk beschermd als artistiek kunstwerk van de architect en is reproductie met bijvoorbeeld foto's verboden zonder toestemming van de architect. openbaar vervoer verkeersinfrastructuur verkeerseducatie verkeerskunde verkeersregel verkeersveiligheid vervoer vervoermiddel vervoersrecht weg wegverkeer file. matrixbord verkeersbord verkeersregelinstallatie verkeerslichtbeïnvloeding verkeersdrempel wegmarkering.
Aelbrecht-Maes NV metaalconstructies foto's restauraties en kunstwerken.
Skaldenstraat 131 B-9042 Gent. 32 09 / 251.76.10.

Contacteer ons