Resultaten voor schilderijen


schilderijen
Rubenshuis zoekt zes schilderijen van Michaelina Wautier Rubenshuis.
Rubenshuis zoekt zes schilderijen van Michaelina Wautier. Het Rubenshuis is op zoek naar zes schilderijen van Michaelina Wautier. De reeks De vijf zintuigen uit 1650 bestaat uit vijf afzonderlijke werken op doek die bijna allemaal gesigneerd en gedateerd zijn. Eén enkele zwart-wit afbeelding van een van de vijf schilderijen uit een veilingcatalogus van 1975 is momenteel gekend.
Anita Sampermans Schilderijen en keramiek Alken.
Moderne schilderijen op maat en nog veel meer.
I n 2005 begon Edith Verwimp in te spelen op de vraag naar moderne schilderijen waarbij de koper zelf een inbreng kon hebben. Naargelang de behoefte werd de uitwerking en vormgeving gespiegeld aan de persoonlijke wensen van de toekomstige eigenaar, zonder hierbij aan originaliteit in te boeten.
Tentoonstellingen schilderijen in België Out.be.
Tentoonstelling: Schilderijen Palette.bw. 15 FEB 24 FEB. Théâtre du Gymnase Tubize. Tentoonstelling: Schilderijen Exposition Association Libre d'Artistes' Européens. 15 FEB 23 FEB. Tentoonstelling: Schilderijen With silence we speak. 16 FEB 10 MAR. Tentoonstelling: Schilderijen Entre deux rives. 16 FEB 10 MAR.
Schilderijen De Werkkamer.
maken / vervangen / aanpassen/ restauratie van het spieraam. opspannen van schilderijen op doek. wegwerken van vervormingen ontstaan door doorhangen of mechanische impact. restauratie van scheuren, deuken, gaten. restauratie van gebarsten of vervormde schilderijen op een houten drager / paneel.
Schilderijen.
Het Sint-Janshospitaal en Onze-Lieve-Vrouw ter Potterie zijn twee middeleeuwse hospitalen met een uitzonderlijke collectie schilderijen die nog steeds bewaard wordt op de plek waar ze meer dan acht eeuwen lang werd verzameld. Via het zoekvak hierboven kan je de schilderijen uit deze drie verzamelingen van Musea Brugge doorzoeken.
Euroart.be: Schilderij kopen? Betaalbare kunst online.
Met meer dan 40 jaar ervaring als fabrikant en groothandel van wanddecoratie en schilderijen, is Euro-Art een vaste waarde in de branche. Wij leveren betaalbare kunst in de vorm van schilderijen, fotografie op plexiglas, en dat in verschillende stijlen en maten.
Schilderijen uit Siena BOZAR.
Path to Europe: Influences and Contacts between Byzantium and the Low Countries. Om de tentoonstelling Schilderijen uit Siena in schoonheid af te sluiten, organiseert BOZAR EXPO een colloquium rond de invloed van de Byzantijnse iconenkunst op de Vlaamse schilderkunst. Welke weg he.

Contacteer ons