Meer resultaten voor schilderijen


schilderijen
Kunst klassiek voor 1950 Schilderijen Kunstveiling.be.
v/d Ven Olieverf op doek Boerderij aan het water. Olieverf op doek van boerderijen aan het water. Zowel lijst als schilderij in goede staat. Het werk is rechtsonder gesigneerd W v/d Ven. Afmeting schilderij is 40x30cm en van de lijst 50x40cm.
Schilderij kopen? euroart.be.
Tweedehands Schilderijen Kunst 2dehands.be.
1 februari 2018 2040: Bezorgt in heel België. pour un musée Jean RANSY. hallo ik op zoek naar werken schilderijen, aquarellen, gouaches, door kunstenaar JJean Ransy 1910 Baulers-Jumet 1991 intieme me contac. Ontdek de laatste schilderijen van deze Leuvense Legende.
Wanneer de personages uit bekende schilderijen hun kader verlaten.
Deze Hongaarse kunstenaar deed zijn best en bedacht een origineel concept: hij herwerkte bestaande, wereldberoemde schilderijen door er alle personages uit te halen. Dezelfde taferelen, maar nadat iedereen de scène had verlaten dus. Leonardo Da Vinci Het Laatste Avondmaal 1495-1498.:
Conditie bepalen en opvolgen schilderijen Depotwijzer.be.
Ivoor, been, gewei en schildpad. Materialen en technieken schilderijen. Hanteren en verplaatsen van schilderijen. Aftakeling van schilderijen. Conditie bepalen en opvolgen schilderijen. Bewaren van schilderijen in depot. Reinigen van schilderijen. Eerste hulp bij schade aan schilderijen. Rol van de gekwalificeerde restaurator van schilderijen.
De collectie Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België.
De collecties van de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België bestrijken de periode vanaf de 15 de eeuw tot vandaag. Zij tonen een zeer uitgebreid overzicht van de westerse kunstgeschiedenis en herbergen een aantal opmerkelijke ensembles van werken van Zuid-Nederlandse en Belgische kunstenaars: voornamelijk schilderijen, beeldhouwwerken, tekeningen en prenten, maar ook kunstvoorwerpen en meubelen afkomstig uit schenkingen of depots en zelfs een aantal niet-Europese stukken.
Schilderijen kopen BESLIST.be Grote collectie.
Bij ons kunt u ook terecht voor canvas schilderijen en diverse andere decoratieproducten voor een leuke sfeer in huis. Met vandaag speciaal in de aanbieding deze canvas schilderijen te verkrijgen in 6 verschillende ontwerpen. Deze 6 verschillende schilderijen worden allemaal geleverd voor deze super scherpe prijsMet een Canvas Schilderij heeft u v.
Schilderijen.
Het Sint-Janshospitaal en Onze-Lieve-Vrouw ter Potterie zijn twee middeleeuwse hospitalen met een uitzonderlijke collectie schilderijen die nog steeds bewaard wordt op de plek waar ze meer dan acht eeuwen lang werd verzameld. Via het zoekvak hierboven kan je de schilderijen uit deze drie verzamelingen van Musea Brugge doorzoeken.

Contacteer ons