Meer resultaten voor schilderijen


schilderijen
Restauren van schilderijen Schaarbeek.
Restauren van schilderijen. Het restauratieprogramma voor 4 grote schilderijen in het gemeentehuis gaat verder. Onlangs werd het 2de schilderij gerestaureerd en weer op zijn plaats gehangen in de traphal. Het gaat om een schilderij van Joseph Stallaert 1825-1903 van 2m45 op 3m25, met als titel De grot van Diomedes.
NMBS-CEO Dutordoir laat schilderijen naar museum verhuizen: Delvaux-schilderijen" horen niet thuis in mijn kantoor" VRT NWS. VRT NWS. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2.
NMBS-CEO Dutordoir laat schilderijen naar museum verhuizen: Delvaux-schilderijen" horen niet thuis in mijn kantoor." Vanaf vandaag zijn vier schilderijen van Paul Delvaux te bewonderen in het treinmuseum Train World in Schaarbeek. De schilderijen hingen in het kantoor van Sophie Dutordoir, de CEO van de NMBS.
Schilderijen Domo Meubelen Deco.
Alles Fotokaders Glaswerk Kaarsen Klokken/wekkers Kussens Plaids/ponchos Sculpturen Schilderijen Spaarpotten Thee/koffie Voor keuken/eetplaats Tapijt FATBOY Overige. Terug naar overzicht. Selecteer filters Alles Fotokaders Glaswerk Kaarsen Klokken/wekkers Kussens Plaids/ponchos Sculpturen Schilderijen Spaarpotten Thee/koffie Voor keuken/eetplaats Tapijt FATBOY Overige. Ontdek meer producten in onze toonzaal.
Schatting en aankoop van schilderijen uit de 17e-20e eeuw.
Contacteer ons 7 dagen op 7. Home Aankoop antiek Schilderijen. Schatting en aankoop van schilderijen uit de 17e-20e eeuw. Aankoop van schilderijen van oude meesters. Hebt u een schilderij geërfd, dat helemaal niet past bij de stijl van uw interieur?
Metalen Schilderijen AnTShop.
This is a placeholder. De metalen schilderijen zijn opgebouwd uit een metalen ondergrond waarop 3D elementen worden gelast die nadien beschilderd worden om een mooi geheel te vormen en het 3 dimensionele effect te versterken. Het geheel is voorzien van een laklaag om de beschildering en het metaal te beschermen.
Spiritueel centrum te Destelbergen.
Sinds 2009 schilderen wij, Johan en Lieve, tesamen aan schilderijen. Hieronder vindt u een kleine selectie van de schilderijen die we gemaakt hebben. Bent u geïnteresseerd in één van de schilderijen of wilt u graag een schilderij op maat? Contacteer ons gerust!
Schilderij kopen voor je woonkamer? Goossens.
Wil je een schilderij kopen? Ga voor een groot formaat als je een echte eyecatcher wilt ophangen. Dat betekent overigens niet dat schilderijen in een kleiner formaat minder opvallend zijn. De kunstwerken zijn stuk voor stuk adembenemend om uren naar te kijken. Ben je benieuwd? Neem snel een kijkje in onze kunstgalerie en bepaal zelf of je een klassiek schilderij of een prachtig exemplaar op plexiglas in huis wilt halen. NET ALS HONDERDEN ANDEREN SLAGEN VOOR EEN SCHILDERIJ IN ÉÉN VAN ONZE WINKELS? bekijk in het echt. NET ALS HONDERDEN ANDEREN SLAGEN VOOR EEN SCHILDERIJ IN ÉÉN VAN ONZE WINKELS? bekijk in het echt. Veilig online shoppen met de zekerheden van Thuiswinkel Waarborg.
SnijdersRockoxhuis Collectie schilderijen.
Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren, om te integreren met sociale media en u relevante advertenties te laten zien die op uw interesses zijn afgestemd. Klik op Ik" heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op meer informatie.

Contacteer ons