Meer resultaten voor hedendaagse kunst


hedendaagse kunst
Opening 17de Kunstbiënnale hedendaagse Kunst in het kasteel Aalter Het Nieuwsblad.
Vorige afbeelding 1 / 18 Volgende afbeelding. Aalter Van 03 oktober tot 11 oktober organiseert De Rotary Club Aalter de 17de kunstbiënnale hedendaagse Kunst in het kasteel van Poeke. Rotary club Aalter telt 50 mensen met het hart op de juiste plaats.
Hedendaagse kunstenaars, vervlogen herinneringen www.tento.be.
Voor jong en oud werkt de vzw een artistiek en educatief concept uit waarbij kunstliefhebbers op een langzame, intense manier kennismaken met hedendaagse kunst. De reizende tentoonstelling trekt na Antwerpen onder ander naar Roeselare, Kapelle op den bos, Sint-Niklaas, Genk en Boom.
Hedendaagse kunst Vrije Universiteit Brussel.
In dit seminar houden we de vinger aan de pols van een aantal actuele evoluties waarvan kan worden verwacht dat ze een invloed zullen hebben op de wijze waarop we het begrip hedendaagse kunst in de toekomst zullen invullen. De beoordeling bestaat uit volgende opdrachtcategorieën.:
Museum voor Schone Kunsten Gent Collectie 1950 HEDENDAAGSE KUNST Raoul De Keyser Werken op papier.
Met zijn bijzonder gevoel voor kleur, compositie en materie is De Keyser op zijn best in deze tekeningen. De schenking omvat belangrijke reeksen studies waarin hij de mogelijkheden van de tekenkunst exploreert aan de hand van motieven uit de natuur. 1920 ABSTRACTE KUNST EN SURREALISME.
Visit Antwerpen.
STAFMEDEWERKER TENTOONSTELLINGEN EN COLLECTIEPRESENTATIES MODERNE EN HEDENDAAGSE KUNST CultuurNet Vlaanderen.
Je werkt mee aan het concipiëren van tentoonstellingen en collectiepresentaties, je doet inhoudelijk kunstwetenschappelijk voorbereidend onderzoek en je bent verantwoordelijk voor de praktische uitwerking organisatorisch en financieel van tijdelijke tentoonstellingen en collectiepresentaties. Dit onder leiding van en in nauwe samenwerking met de directeur-conservator. Je hebt een gedegen kunsthistorische kennis m.b.t. moderne en hedendaagse Belgische kunst.
Hedendaagse Kunst en Architectuur Triënnale Brugge 2015 Brugge Tentoonstelling: Biennale / Triennale Out.be.
Feest / Folklore 126. Diverse Activiteiten 231. Biennale / Triennale. Hedendaagse Kunst en Architectuur Triënnale Brugge 2015. Hedendaagse Kunst en Architectuur Triënnale Brugge 2015. Tentoonstelling Biennale / Triennale. Hedendaagse Kunst en Architectuur Triënnale Brugge 2015. In de gemeente. 8000 Brugge West-Vlaanderen België.
hedendaagse kunst Stad Gent.
Meer info over hedendaagse kunst. Ontdek de privécollectie hedendaagse kunst van Annick en Anton Herbert. Lees verder Gent Kunst. Jaarlijks initiatief van de Gentse kunstscène. Lees verder De Maagd Michaël Borremans. Michaël Borremans schonk de stad het schilderij De Maagd.

Contacteer ons