Meer resultaten voor hedendaagse kunst


hedendaagse kunst
Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen www.tento.be.
DE ARCHITECTUUR VAN HET MUKHA EEN LIJST VOOR DE KUNST? Het Museum van Hedendaagse Kunst in Antwerpen heeft als gebouw een eigenaardige reputatie. Terwijl de leek zich als Alice in Wonderland laat meevoeren door de witte spelonken en glaciale grotten laat het MUHKA terzelfdertijd de museumkenner en vooral de architectuurcriticus totaal koud. Tentoonstellingsmakers als Bart Cassiman zouden het gebouw niet liever gebruikt zien worden dan als een showroom voor auto's. Toch moeten de sceptici hun visie op het museum soms herzien wanneer kunstenaars als Guillaume Bijl of Ann Veronica Janssen erin slagen om met hun installaties in weerwil van de architectuur toch ruimtelijkheid te scheppen.
Hedendaagse Kunst Verbeke Foundation.
Art Orienté Objet FR. Martien Van Beeck BE. Geoffrey de Beer BE. René van Corven NL. Peter De Cupere BE. Martin uit den Bogaard NL. Kevin van Braak NL. Berlinde De Bruyckere BE.
STAFMEDEWERKER TENTOONSTELLINGEN EN COLLECTIEPRESENTATIES MODERNE EN HEDENDAAGSE KUNST CultuurNet Vlaanderen.
STAFMEDEWERKER TENTOONSTELLINGEN EN COLLECTIEPRESENTATIES MODERNE EN HEDENDAAGSE KUNST. Mu.ZEE vzw is hét kunstmuseum aan zee voor Belgische kunst. Het museum herbergt een rijke collectie kunst ontstaan uit de samenwerking tussen de Provincie West-Vlaanderen en de Stad Oostende. Naast het kunstmuseum aan zee maken het Ensorhuis in Oostende en het Permekemuseum in Jabbeke eveneens deel uit van Mu.ZEE. Mu.ZEE VZW is een jonge dynamische organisatie die nieuwe uitdagingen niet uit de weg gaat.
Wiels Centrum voor Hedendaagse Kunst Brusselse museumraad.
WIE ZIJN WE MUSEA EXPO'S ACTIVITEITEN NEWS. PERS FAQ LINKEN JOBS CONTACT. Wiels Centrum voor Hedendaagse Kunst. Wiels is een internationaal platform voor de creatie en presentatie van hedendaagse kunst. Het centrum ontwikkelt een programma van tijdelijke activiteiten zonder een permanente collectie uit te bouwen. Wiels organiseert zes tot acht grote tentoonstellingen per jaar die de evoluties in hedendaagse kunst op de voet volgen. Daarnaast loopt er een residentie en educatief programma en worden er lezingen films performances debatten ontmoetingen georganiseerd. WIELS is gesloten wegens renovatiewerken van 10 augustus tot 10 september 2015. Wiels Centrum voor Hedendaagse Kunst. Wiels Centrum voor Hedendaagse Kunst.
Hedendaagse Kunst en Architectuur Triënnale Brugge 2015 Brugge Tentoonstelling Biennale / Triennale Out.be.
Hedendaagse Kunst en Architectuur Triënnale Brugge 2015. Tentoonstelling Biennale / Triennale. Hedendaagse Kunst en Architectuur Triënnale Brugge 2015. 8000 Brugge West-Vlaanderen België. Meer info op Brugge. Toevoegen aan mijn kalender. Toevoegen aan mijn favorieten Verwijderen van mijn favorieten Ik organiseer dit evenement Afdrukken. Over Hedendaagse Kunst en Architectuur Triënnale Brugge 2015. Elk jaar bezoeken meer dan vijf miljoen mensen Brugge. Wat als zij er ook zouden blijven wonen?
Waaaauw! Hedendaagse kunst MIDDELHEIMMUSEUM.
NIEUW in het aanbod voor kinderen. Een belevenisboekje vol gekke opdrachten die je rondleiden door het museum. Het is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en ideaal voor een leuke luchtige en grappige uitstap met je gezin. Durf jij de uitdaging aan? Download hier het boekje pdf. Blader hier door het boekje. Geschreven en geïllustreerd door Sarah Berteloot naar aanleiding van haar Master in de Beeldende Kunsten te Sint Lucas Antwerpen juni 2015. Overzicht van openingsuren en sluitingsdagen. Hoe geraak ik in het museum?
Museum voor Hedendaagse Kunst Antwerpen M HKA Vlaams Bouwmeester.
Museum voor Hedendaagse Kunst Antwerpen M HKA. De Vlaamse Overheid wenst een inhaalbeweging te maken voor haar culturele infrastructuur onder meer het Museum van Hedendaagse Kunst te Antwerpen dat zij wenst uit te bouwen als expertisecentrum en motor voor een inhaalbeweging in het Vlaamse erfgoed en museumveld. Het Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen is een van de drie musea die als Instelling van de Vlaamse Gemeenschap zijn aangeduid. Het M HKA is gehuisvest in een verbouwde en uitgebreide graansilo aan de Leuvenstraat in de Antwerpse Zuidwijk.
Hedendaagse Kunst en Architectuur Triënnale Brugge 2015 Brugge als megapolis VAi Vlaams Architectuurinstituut.
Hedendaagse Kunst en Architectuur Triënnale Brugge 2015 Brugge als megapolis. 20.05.2015 Hele dag tot 18.10.2015 Hele dag. Brugse binnenstad Arentshuis De Bond Stadhuis. Wat als een beschermde historische stad als Brugge plots zou uitgroeien tot een megapolis? Vanaf 20 mei de rode draad door een kunstparcours en drie tentoonstellingen voor de Triënnale in Brugge. Elk jaar bezoeken meer dan vijf miljoen mensen Brugge. Wat als zij er ook zouden blijven wonen? Wat als een beschermde historische stad als Brugge plots zou uitgroeien tot een megapolis?

Contacteer ons