Meer resultaten voor kunst kijken


kunst kijken
Naakt naar kunst kijken in Nederlands museum HLN.be.
Naakt naar kunst kijken in Nederlands museum. Bewerkt door EB 10/04/17 17u38 Bron ANP Archiefbeeld. In navolging van het Montreal Museum of Fine Arts in Canada organiseert de Kunsthal in Rotterdam eind juni ook een rondleiding voor mensen die de tentoonstelling van het werk van Robert Mapplethorpe in hun blootje willen bezoeken. De datum staat nog niet vast aldus een woordvoerster in reactie op een bericht op de AD-site. Vanaf 22 april is in de Kunsthal Rotterdam een retrospectief van kunstenaar/fotograaf Mapplethorpe 1946 1989 te bewonderen.
Hoe leer ik kunst kijken.
Hoe leer ik kunst kijken. Breng je stem uit. Moeilijkheidsgraad goed te doen. Sta je in een museum lijkt iedereen er verstand van te hebben behalve jij. Nou vooruit en het gros van de toeristen.
Kunstkijken.
Tekstborden of artikelen van critici kunnen behulpzaam zijn maar krijg je daarmee toegang tot een kunstwerk? Ik nodig je uit om een open en nieuwsgierige houding aan te nemen. Door je actief op te stellen wordt kijken naar kunst creatief en avontuurlijk. En je denken associatief en breed. Ontspannen plezier lichtvoetig inzicht en een bevredigende ervaring zijn het resultaat. Denk met kunst en kom tot de kern! Spannend associatief en vol verbeeldingskracht. Wie wil dat niet? Benader de nieuwe visie of dat taaie gesprek over kernwaarden vanuit een verrassende invalshoek. Sta er bij stil met kunst en kom samen tot de kern. De harten gaan sneller kloppen de tongen komen los de comfort zone wordt verlaten.
Cursus Kunstkijken Index.
Kunst Kijken Stad Roeselare.
Manestraat 17a bus 2. 0477 80 23 34. Activiteit Organiseren van expos kunsttentoonstellingen en Paris Montmartre De totale bevolking confronteren met kunst. Doelpubliek jongeren en volwassenen.

Contacteer ons