Zoeken naar schilderijen verkopen


schilderijen verkopen
banner test.
Arbeidsongeschikt: Mag ik zelfgemaakte schilderijen verkopen JuridischForum.be.
Arbeidsongeschikt: Mag ik zelfgemaakte schilderijen verkopen. INTELLECTUELE RECHTEN EN ICT RECHT E-commerce. 6 berichten Pagina 1 van 1. Arbeidsongeschikt: Mag ik zelfgemaakte schilderijen verkopen. 1, 2 jaar 3 maand geleden 04 nov 2014 0350.: Ik zit met het volgende. Ik ben voor onbepaalde duur arbeidsongeschikt door MS.
Hoeveel vraag ik voor mijn schilderij? CultuurPunt.be.
Zo weet je nu hoe je de prijs van je schilderijen kunt gaan bepalen, of waarom de ene persoon veel meer kan vragen dan de andere. Om steeds correct de prijs vast te stellen voor je schilderijen dien je jezelf continu te evalueren.
Kunst kopen en verkopen bij De Vuyst, veilinghuis en tentoonstellingen Oude Meesters, Moderne en Hedendaagse kunst.
Sinds 1962 biedt De Vuyst een ruim en geselecteerd aanbod van schilderijen, aquarellen, tekeningen, sculpturen en grafiek. Waaier aan activiteiten. Schrijf in op onze nieuwsbrief. Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te houden van komende veilingen, kijkdagen en tentoonstellingen.
KUNSTmarktplaats.nl.
Via KUNST marktplaats.nl kunnen KUNST enaars, particulieren en galerieën hun KUNST te koop aanbieden met een minimale prijs van 25000, voor schilderijen. Het is zeer eenvoudig om een advertentie te plaatsen. De koper neemt direct contact op met de adverteerder. Er is geen commissie. Heel gemakkelijk ONLINE KUNST kopen en verkopen.
Tweedehands Schilderijen Kunst 2dehands.be.
lot van 2 schilderijen. gisteren 1902: Geraardsbergen. Schilderij Waterfee In zeer goede staat, afmetingen zijn 40 cm op 35 cm Afhalen kan, verzenden is op kosten van de koper. gisteren 1849: Hemiksem. Mundo" Interior" Acrylschilderij van Simeon Gonzales. Artist: Simeon Gonzales Title: Mundo Interior Medium: Acryl on canvas Size: 115 cm x 95 cm Gesigneerd, certificaat van echtheid. gisteren 1849: Zelzate. Overige categorieën in Kunst. 2dehands.be maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van onze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Bekijk 2dehands.be op.: In de pers. Registreren en inloggen. Zoek in alle afdelingen. Gratis af te halen. Meer van ons. ebay classifieds group. Veilig kopen en verkopen.
Jouw betaalbare kunst verkopen Betaalbarekunst.nl.
Hierbij moet je je vooral afvragen: wil ik 5 kunstwerken verkopen voor 300 euro per stuk of 1 van 1500? Met 10 schilderijen heb je meer werk en kosten, maar ook meer plezier en naamsbekendheid. Als betaalbare kunstenaar zul je daarom een slimme afweging moeten maken tussen tijd, kosten en opbrengsten.
Schatting en aankoop van schilderijen uit de 17e-20e eeuw.
Home Aankoop antiek Schilderijen. Schatting en aankoop van schilderijen uit de 17e-20e eeuw. Aankoop van schilderijen van oude meesters. Hebt u een schilderij geërfd, dat helemaal niet past bij de stijl van uw interieur? Dan is verkopen aan een antiquair een goede optie.

Contacteer ons