Meer resultaten voor schilderijen verkopen


schilderijen verkopen
Wel of niet kunst verkopen via een galerie thats the question.
Waarom artel fabrikant Zeer lage prijzen Hoge kwaliteit 20 jaar ervaring Gratis en snelle eigen levering. Wel of niet kunst verkopen via een galerie thats the question. Sommige kunstenaars willen niks van galeries weten anderen kunnen niet zonder. Wat mij opvalt is dat de afgelopen 5 jaar de verhouding tussen de kunstschilder aan de ene kant en de galeriehouder aan de andere kant flink veranderd is met name in Nederland. Meer en meer kunstenaars hebben de verkoop van hun werk in eigen handen genomen dit uit onvrede over het functioneren van hun galerie of uit pure economische noodzaak. Daar waar vroeger de verkoop van schilderijen uitsluitend via een galerie gebeurde is dat nu niet meer zo vanzelfsprekend.
Verkopen van je werk als kunstenaar of creatief voor fotografen // kunstenaars en andere creatieven.
Bloggen als kunstenaar // creatief. Marca van den Broek. Verkopen van je werk als kunstenaar of creatief. Marca Van den Broek november 5 2012. Waar en hoe verkoop jij je werk? Ben je helemaal op de online toer of heb je ook fysieke plekken waar je werk ligt en waar mensen het kunnen kopen? Vandaag een paar online mogelijkheden. Je hebt grofweg 2 keuzes zelf een webshop bouwen of je werk te koop aanbieden op één van de vele verzamelsites. Groot voordeel van een externe verkoopsite kan zijn dat ze vele malen meer bezoekers trekken dan jouw eigen site.
Harry en Olga verkopen kunst voor goede doel Grobbendonk Het Nieuwsblad.
C Maak van Grobbendonk jouw startgemeente! Nieuws uit een andere gemeente? Opbrengst veiling gaat naar het Kinderkankerfonds. Harry en Olga verkopen kunst voor goede doel. 03/09/2014 om 0300 door Bart Van Den Langenbergh. Harry en zijn Russische vriendin Olga organiseerden eerder al veilingen voor het goede doel. Onder andere het werk op de foto werd toen geveild. Harry Schurmans 52 en zijn Russische vriendin Olga 32 uit Herentals bekend van het VIER-programma The Sky Is The Limit zetten zich in voor het goede doel. Op zondag 7 september veilen ze kunstwerken ten voordele van het Kinderkankerfonds.
BelgianArt.be About Us.
Het internet dynamiseert de gang van zaken in alle economische sectoren en de kunstwereld is daarop geen uitzondering. Door kunst online te tonen en te verkopen hebben virtuele galerijen zoals BelgianArt.be de dynamiek van de kunstverkoop drastisch gewijzigd. Deze opschudding in de manier waarop kunst verkocht en gekocht wordt is zowel in het voordeel van de artiesten als van de kopers. Online galerijen democratiseren het proces om kunst te kopen zegt Marnik D'Hoore oprichter en manager van BelgianArt. Deze online galerijen zorgen ervoor dat originele kunst beschikbaar is voor een breder publiek en geven tegelijkertijd meer artiesten de kans hun werk te tonen. Democratie in kunst is een van de leidende principes van BelgianArt.
Uw kunst verkopen? Landgoed ZoFier Galerie ZoFier.
Door het grote bereik van ZoFier via de site en de galerie kunt u uw kunstwerk op deze wijze bij een groot publiek onder de aandacht brengen. ZoFier stelt als criterium aan de aan te bieden kunst dat het werk betreft van de kunstenaars die door ZoFier gepresenteerd worden of kunst van de buitencategorie werken van uitzonderlijk niveau. Uw werk wordt via de site van ZoFier te koop aangeboden. ZoFier verzorgt de publiciteit presentatie verzekering en eventueel het verschepen of bezorgen van de kunst bij de koper.
CASH UIT DE VENNOOTSCHAP HALEN VERKOOP EENS WAT SCHILDERIJEN Bespaar belastingen.
Ondernemen in Bulgarije 10/09/2015. De Hoon Partners in de pers. Wat is legale creatieve taxplanning? Home / Belastingen / CASH UIT DE VENNOOTSCHAP HALEN VERKOOP EENS WAT SCHILDERIJEN. CASH UIT DE VENNOOTSCHAP HALEN VERKOOP EENS WAT SCHILDERIJEN. Zoals we reeds voorheen in deze kolommen hebben geschreven kan de verkoop van kunst uit de private collectie aan de vennootschap een manier zijn om cash uit de vennootschap te halen. Aan het hof van beroep van Gent werd onlangs een zaak voorgelegd waarbij de bedrijfsleider zeven schilderijen voor 53.000 EUR had verkocht aan zijn vennootschap. De omschrijving van de schilderijen was de volgende. 1 schilderij ibellarini zicht toscanie 6.000 EUR. 1 litho de rijck 3.000 EUR. 1 litho frimout 8.000 EUR.
Moderne kunst kopen kan eenvoudig online bij KunstKoning.
KunstKoning het verkoopplatform voor beeldende kunst. Klik hier voor het aanbod van galeries. Klik hier voor het aanbod van particulieren. What would you have done? Haven van Veere Schilderijen. Kiss of Nature Schilderijen. Substance de vie Schilderijen. Galerie vs Museum van de toekomst. Art Brussels NL uitgelicht. Dromenvanger Paul Klemann in Centraal Museum. Kunst Kopen Kunst Verkopen KunstKoning.com. KunstKoning is het online platform voor hedendaagse kunst waar particulieren en galeries zonder commissiekosten kunst kopen en verkopen.
Tweedehands Schilderijen Kunst 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden.

Contacteer ons