Op zoek naar schilderijen verkopen?


schilderijen verkopen
CAMPO Vlaamse Kaai Anno 1897.
Het spreekt vanzelf dat u bij ons steeds welkom bent voor volledig advies en taxatie van uw schilderijen en andere kunstvoorwerpen tijdens de openingsuren van onze veilingzaal van maandag tot en met vrijdag van 10.00 12.30 uur en van 14.00 18.00 uur. Ook kunnen we u desgevallend snel adviseren aan de hand van ons via de post of email toegestuurde foto's van zaken die u eventueel in veiling wenst te verkopen. Voor belangrijke verzamelingen kunt u ons natuurlijk steeds contacteren per telefoon fax of email.
Schatting en aankoop van schilderijen uit de 17e-20e eeuw.
Home Aankoop antiek Schilderijen. Schatting en aankoop van schilderijen uit de 17e-20e eeuw. Aankoop van schilderijen van oude meesters. Hebt u een schilderij geërfd dat helemaal niet past bij de stijl van uw interieur? Dan is verkopen aan een antiquair een goede optie. Antiek Picart is gespecialiseerd in de aankoop van schilderijen van de 17 e tot de 20 e eeuw.
Schilderij schilderijen verkoop Hoe een schilderij kopen.
De website voor schilderijen. Schilderijen schilderij verkopen waarde inschatting van schilderij hoeveel is mijn schilderij waard schilderijen laten repareren schilderij kopen schilderij verkopen. Klik hier voor onze online shop. Bezoek de schilderijen winkel! Schilderijenverkoop.eu richt zich op kopers dan wel verkopers van schilderijen en toebehoren. wil je een schilderij kopen of verkopen dan kun je hier veel tips vinden. Ook helpen we u bij het zoeken naar een mooi schilderij of kunst voor in uw huis of bedrijf.
Harry en Olga verkopen kunst voor goede doel Grobbendonk Het Nieuwsblad.
C Maak van Grobbendonk jouw startgemeente! Nieuws uit een andere gemeente? Opbrengst veiling gaat naar het Kinderkankerfonds. Harry en Olga verkopen kunst voor goede doel. 03/09/2014 om 0300 door Bart Van Den Langenbergh. Harry en zijn Russische vriendin Olga organiseerden eerder al veilingen voor het goede doel. Onder andere het werk op de foto werd toen geveild. Harry Schurmans 52 en zijn Russische vriendin Olga 32 uit Herentals bekend van het VIER-programma The Sky Is The Limit zetten zich in voor het goede doel. Op zondag 7 september veilen ze kunstwerken ten voordele van het Kinderkankerfonds.
Arbeidsongeschikt Mag ik zelfgemaakte schilderijen verkopen JuridischForum.be.
Maar ik schilder ook vaak omdat het voor mij ontspannend werkt en de gedachten stil zet. Ik zou deze eventueel online willen verkopen gewoon om de kosten er terug uit te hebben van doeken verf en kaders en dat zou ook maar om een paar stuks gaan op een jaar. Mag dit zomaar of moet ik dan zelfstandige worden wat vrij moeilijk is in mijn situatie. Ik heb al navraag gedaan bij bepaalde instanties maar zij weten het niet ziekenfonds vakbond ocmw. Morgen zou ik dat wel eens willen navragen bij de belastingen maar zij zullen natuurlijk hun zaak verdedigen en zou graag eens meerdere meningen horen om te zien of die overeen zouden stemmen.
Uw kunst verkopen? Landgoed ZoFier Galerie ZoFier.
Door het grote bereik van ZoFier via de site en de galerie kunt u uw kunstwerk op deze wijze bij een groot publiek onder de aandacht brengen. ZoFier stelt als criterium aan de aan te bieden kunst dat het werk betreft van de kunstenaars die door ZoFier gepresenteerd worden of kunst van de buitencategorie werken van uitzonderlijk niveau. Uw werk wordt via de site van ZoFier te koop aangeboden. ZoFier verzorgt de publiciteit presentatie verzekering en eventueel het verschepen of bezorgen van de kunst bij de koper.
CASH UIT DE VENNOOTSCHAP HALEN VERKOOP EENS WAT SCHILDERIJEN Bespaar belastingen.
Ondernemen in Bulgarije 10/09/2015. De Hoon Partners in de pers. Wat is legale creatieve taxplanning? Home / Belastingen / CASH UIT DE VENNOOTSCHAP HALEN VERKOOP EENS WAT SCHILDERIJEN. CASH UIT DE VENNOOTSCHAP HALEN VERKOOP EENS WAT SCHILDERIJEN. Zoals we reeds voorheen in deze kolommen hebben geschreven kan de verkoop van kunst uit de private collectie aan de vennootschap een manier zijn om cash uit de vennootschap te halen. Aan het hof van beroep van Gent werd onlangs een zaak voorgelegd waarbij de bedrijfsleider zeven schilderijen voor 53.000 EUR had verkocht aan zijn vennootschap. De omschrijving van de schilderijen was de volgende. 1 schilderij ibellarini zicht toscanie 6.000 EUR. 1 litho de rijck 3.000 EUR. 1 litho frimout 8.000 EUR.
Moderne kunst kopen kan eenvoudig online bij KunstKoning.
KunstKoning het verkoopplatform voor beeldende kunst. Klik hier voor het aanbod van galeries. Klik hier voor het aanbod van particulieren. What would you have done? Haven van Veere Schilderijen. Kiss of Nature Schilderijen. Substance de vie Schilderijen. Galerie vs Museum van de toekomst. Art Brussels NL uitgelicht. Dromenvanger Paul Klemann in Centraal Museum. Kunst Kopen Kunst Verkopen KunstKoning.com. KunstKoning is het online platform voor hedendaagse kunst waar particulieren en galeries zonder commissiekosten kunst kopen en verkopen.

Contacteer ons