Resultaten voor schilderijen verkopen


schilderijen verkopen
Schatting en aankoop van schilderijen uit de 17e-20e eeuw.
Home Aankoop antiek Schilderijen. Schatting en aankoop van schilderijen uit de 17e-20e eeuw. Aankoop van schilderijen van oude meesters. Hebt u een schilderij geërfd, dat helemaal niet past bij de stijl van uw interieur? Dan is verkopen aan een antiquair een goede optie.
Kunst verkopen kan eenvoudig online via KunstKoning.
PLAATS EEN ADVERTENTIE. KunstKoning biedt particulieren de mogelijkheid om kunst uit het hoge segment online te verkopen. Om er voor te zorgen dat uw advertentie onder de aandacht komt van een geïnteresseerd kunstpubliek doen we veel aan promotie, we staan op kunstbeurzen, adverteren in kunstbladen en investeren in de vindbaarheid van onze website op Google.
Voor verkoop Schilderijen 2dehands.be.
Mooie originele pentekening van Frits van Eeden 1944 De schilderijen van Frits van Eeden gaan boven de 1000 euro. Ik verkoop een originele p. 23 september 2018 0930: Turnhout. Schilderij van Benoni Moens alias Ben Mola Portret. Ik verkoop een schilderij gemaakt door Benoni Moens, bezieler van t Sireentje Waasmunster, heemkundig schrijver en schilder. Het betreft een. 22 september 2018 2010: Waasmunster. Marie Louise Batardy 1943. Marie Louise Batardy 1943. acrylverf op papier. in zeer goede staat. helaas gepersonaliseerd voor een huwelijk. 20 september 2018 0851: Rotselaar Wezemaal. van moer jean-pierre. dag, ik verkoop mijn 2 kaders" katten" wegens plaatsgebrek voor 50 euro voor 2. afmetingen 50x40 cm.niet apart verkopen.
Olga Zelenko gaat schilderijen verkopen Showbizzsite.
Home Nieuws Showbizz nieuws Olga Zelenko gaat schilderijen verkopen. Olga Zelenko gaat schilderijen verkopen. Olga Zelenko gaat schilderijen verkopen. Olga uit The Sky Is The Limit verkoopt eigen kunstwerken. We kennen de Oekraïense Olga Zelenko allemaal dankzij het veelbekeken programma The Sky Is The Limit op VIER.
Aankoop schilderijen schilderij aquarel gravure verkoop.
wie zijn we. Uw schilderijen verkopen? Dat kan hier! Schilderijen blijven waardevol, en daar zijn vele verzamelaars en wooninrichters naar op zoek. Doe op ons een beroep voor een gratis en vrijblijvende expertise. Zelfs op een foto en natuurlijk ter plaatse kan onze expert meteen een inschatting maken.
Jean-Pierre Van Rossem verkoopt liefst veertig schilderijen, want hij gaat verhuizen Kunst Literatuur Showbizz HLN.
Saoedische kroonprins kocht Salvator Mundi van Leonardo da Vinci. Van Rossem had eerder nochtans gezegd dat hij zijn schilderijen het liefst allemaal voor zich houdt. Ik wil niet dat Jan en alleman een Van Rossem aan de muur hebben hangen.
Verkoop originele kunstwerken en edities kunzt.gallery.
Rechtstreeks kunstenaars vertegenwoordigen zou inhouden dat we een bepaalde stijl aannemen, wat dan ook zou betekenen dat we andere stijlen en dus kunstenaars uitsluiten. We raden dus kunstenaars die hun eigen werk willen verkopen aan om contact op te nemen met enkele van de galerijen vermeld op www.artnet.com.
Openbare groep Schilderijen verkoop/te koop Facebook.
Bekijk ook de andere schilderijen op www.creativeartbyjessica.nl. Jessica Immen-van Ophem. Deze mooie Boho-energy-circle is handgeschilderd in meerdere lagen op hout van 1cm dik. Hij is in diameter 50cm groot. Een bijzonder mandala kunstwerk voor binnen aan de wand. Bekijk ook de andere schilderijen op www.creativeartbyjessica.nl.

Contacteer ons