Op zoek naar schilderijen verkopen?


schilderijen verkopen
Schilderij verkopen? Verkoop en Bemiddeling Simonis Buunk.
pers over ons. verkopen aan musea. NL EN DE. Schilderijen en aquarellen van goede kwaliteit en gerenommeerde signatuur uit de periode tussen 1770 en 1970. Met name: romantiek, Haagse School, Larense School, Amsterdamse School, impressionisme, pointillisme, Bergense School, Groninger Ploeg, CoBrA, overige klassiek-modernen en naoorlogse abstracten.
Q: Schilderijen verkopen? Hoe, wat waar?
En zoals vele weten is een gallerij huren ook niet de ideale oplossing. Dus vroeg ik me af welke wegen en manieren er nog zijn om schilderijen te verkopen. Ik dacht aan Ebay, maar via Ebay een schilderij kopen lijkt me ook niet heel populair. Wat zijn nog manieren om schilderijen te verkopen?
Kunst verkopen kan eenvoudig online via KunstKoning.
PLAATS EEN ADVERTENTIE. KunstKoning biedt particulieren de mogelijkheid om kunst uit het hoge segment online te verkopen. Om er voor te zorgen dat uw advertentie onder de aandacht komt van een geïnteresseerd kunstpubliek doen we veel aan promotie, we staan op kunstbeurzen, adverteren in kunstbladen en investeren in de vindbaarheid van onze website op Google.
Hoeveel vraag ik voor mijn schilderij? CultuurPunt.be.
Zo weet je nu hoe je de prijs van je schilderijen kunt gaan bepalen, of waarom de ene persoon veel meer kan vragen dan de andere. Om steeds correct de prijs vast te stellen voor je schilderijen dien je jezelf continu te evalueren.
Als kunstenaar zelfstandige worden? Dit verhaal toont je hoe!
Omdat het uiteindelijk wel de fiscus is die beoordeelt of het om een occasionele activiteit of een beroepsactiviteit gaat, beperkte Hilde die verkoop tot twee schilderijen. Eerste inkomsten: een project. Snel daarna boekte Hilde haar eerste bescheiden succes: ze mocht een decor ontwerpen voor een toneelgezelschap.
Schilderijen verkopen Online kunst galerie.
Indien u zelf een kunstenaar bent, moderne kleurrijke schilderijen maakt en deze werken graag wil verkopen neem dan ook contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bent u verzamelaar van kleurrijke moderne kunst en wilt u schilderijen verkopen, ook dan willen wij graag met u in contact komen.
Voor verkoop Schilderijen 2dehands.be.
8 juni 2018 1209: Waasmunster. Vier schilderijen rozen. Ik verkoop vier schilderijen rozen 2 schilderijen van 38 cm breed op 90 cm hoog en 25, cm dik per stuk te koop aan 35 2 schildrijen van. 7 juni 2018 1449: Bilzen.
Schatting en aankoop van schilderijen uit de 17e-20e eeuw.
Home Aankoop antiek Schilderijen. Schatting en aankoop van schilderijen uit de 17e-20e eeuw. Aankoop van schilderijen van oude meesters. Hebt u een schilderij geërfd, dat helemaal niet past bij de stijl van uw interieur? Dan is verkopen aan een antiquair een goede optie.

Contacteer ons